Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ИЗНЕВЯРА
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Don Vito
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така де .... Аз вече го казах по-горе - Асан казва на Айшето : Айше, не бъркай боя със Ситуацията... Laughing
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: около София

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е в тая тема Don Vito рулира да ви кажа пък аз. Всички му скочихте насреща ама така е един будител да има и всички черно-бяло-мислещи ще му пречат. Човекът просто си каза, че страничния секс не вреди на семейството егати. Какво ми класифицирате физическа, психическа и там незнам какви си още ще измислите изневери. Изневяра или има или няма. Или е бил вътре или не е бил вътре. Това да не е право егати да се търсят съучастници, подбудители и така нататък. Ако има разследване могат да се търсят причини и следствия. Аз лично смятам, че изневярата е позволена стига тя да не право само на единия човек във връзката, на първо място. Изневярата да не променя отношенията между двамата. И на трето да не безразборна. То всъщност 3 малко трудно може да се следи ама сега ако гаджето ви си ляга с "парцали" и после с вас малко не се връзват нещата. Аз лично обичам секса. И честно да си призная незнам как бих могъл да искарам само с един сексуален партньор без нито една забежка. Макар да съм моногамен просто в секса разнообразието както писах и по-другите теми не идва само от позата или мястото. То идва от човекът. И тръпката от първия секс с нов човек просто незнам да има заместител. Всъщност сега разбирам защо толкова хора сте против изневярата. Не защото сте консервативни или пуритани. Просто защото сте несигурни. Страх ви е. И то адски ви е страх да не би любимата(ия) да не намерят някъде, някой който да е повече от вас. Да е по-добър от вас. Да предлага повече и по-качествени неща от вас. Е това е проблема. Знаете ли искам да попитам, честничко, ей така просто с Да и Не да отговорят тези дето се скъсвахте да пишете в тази тема - Изневерявали ли сте? - или просто от любоФ към философията е диалога.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти мислиш ли, че е толкова лесно да се отговори а ДА или НЕ на прост въпрос а брадлес Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Някъде бях чел че всъщност най-трудните отговори в живота са ДА и НЕ Smile). Май ще се окаже 100% истина това Smile. Друго си е МОЖЕ БИ-то и МИ НЕЗНАМ. Колкото по-уклончиво толкова по-лесно. Да живей живей несигурността Smile
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bra1nless написа:
Всъщност сега разбирам защо толкова хора сте против изневярата. Не защото сте консервативни или пуритани. Просто защото сте несигурни. Страх ви е. И то адски ви е страх да не би любимата(ия) да не намерят някъде, някой който да е повече от вас. Да е по-добър от вас. Да предлага повече и по-качествени неща от вас. Е това е проблема. Знаете ли искам да попитам, честничко, ей така просто с Да и Не да отговорят тези дето се скъсвахте да пишете в тази тема - Изневерявали ли сте? - или просто от любоФ към философията е диалога.
Всеки човек си имам мнение по-въпроса.Ти не можеш да кажеш какви са чувствата на някой, дали го е страх или не.Човека най- добре си знае сам за себе си.Не слагай всички под един знаменател, защото изобщо не е редно.Все едно да кажеш, че водката и уискито са еднакви.И честно и нечестно, не е твоя работа и не мисля, че съм длъжна да казвам дали съм го правила или не, но съвсем не можеш да ми кажеш, че ме е страх при положение, че и малко даже не ме познаваш, а какво остава за останалите.Това че ти имаш такова мнение, лошо няма, аз го приемам, но недей да съдиш другите, че са с по различно мнение по въпроса!Ако искаш се скъсай от изневеряване и дай на половинката си да се скъса, но това за мен не е връзка.А ти ела да ме убеждаваш, колко я обичаш и как всяка вечер си с друга мадама, а тя умира за тебе, но и тя си го слага със други.Аз го казах, ако мислиш, че не си се наживял, по-добре не тръгвай да градиш нещо, което ще тровиш с лъжи и измами.Но това е мое мнение.Освен това както някой каза,ако човека ти дава всичко което ти е нужно, ти даже и не помисляш.Но човек е склонен да го разбере само, когато го изживее!
Мен лично не ме е страх, ако човекът до мен, намери някой с който се чувства по-добре и по-щастлив, не бих го спряла, вярно е, че е тежко, но повярвай ми от личен опит ще ти кажа, че всяка болка минава.И ако наистина обичаш някой ще го пуснеш да намери щастието, ако не си ти.Всяка болка се преживява, а както казва една моя добра приятелка “Всяко зло за добро” и честно да ти кажа, винаги помага!Аз не съм за изневярата, но понякога,всеки може да сгреши и да се случва и тогава или разбираш, че не можеш да живееш без човека до теб или разбираш, че щастието се намира другаде.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bra1nless написа:
Някъде бях чел че всъщност най-трудните отговори в живота са ДА и НЕ Smile). Май ще се окаже 100% истина това Smile. Друго си е МОЖЕ БИ-то и МИ НЕЗНАМ. Колкото по-уклончиво толкова по-лесно. Да живей живей несигурността Smile

Точно си чел брадлес...най трудно е да се отговори на прост въпрос с ДА или НЕ...мога да ти го демонстрирам но те предупреждавам, че много ще те заболи...но ако държиш ще ти задам един въпрос и ще разбереш, че съм прав...ще е много поучителен и съм сигурен, че никой тук няма да го забрави никога Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това с въпроса е доста интересно Стони!Може ли, ако той не иска поне да разберем за какво става въпрос?
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може но ще е доста неприятно Confused
Ако някой желае да го заяви категорично и ще го направя..
Върнете се в началото
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз казах на мен ми любопитно и искам да разбера, но ако другите са против-лошо!Май трябва и да чуем още едно мнение!
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нужно ми е да запитам директно човек и той да ми отговори само с ДА или НЕ...ако някой изяви смелост да каже, че е готов и ще демонстрирам колко е сложен този отговор...
Върнете се в началото
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде давай брат Стони. То като сме стигнали до тук егати неможе вече да не питаш. Аз ще отговоря какъвто и да е въпросът!
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mishleto написа:
Аз го казах, ако мислиш, че не си се наживял, по-добре не тръгвай да градиш нещо, което ще тровиш с лъжи и измами.Но това е мое мнение.Освен това както някой каза,ако човека ти дава всичко което ти е нужно, ти даже и не помисляш.Но човек е склонен да го разбере само, когато го изживее!

Аз пък мисля, че човек се "наживява" 1 секунда преди смъртта. То тогава и друг избор няма като се замислиш. Какво значи да се наживееш само немога да разбера. Да си натрупаш "бройката" ли? Да си изживееш емоцийте. Какво? Кажи ми ти кога си преценила, че си се наживяла. Значи наживяването идва в момента, в който намериш човек, който ти дава това, което искаш. А това, което ти искаш днес дали е същото, което ще искаш утре. Говориш ми за градене. Да те питам ти от кой момент на една връзка започваш да градиш? Какво имаш план ли или норматив за изпълнение, или може би списък с неща които даваш и искаш да получиш. Аз съм имал дълга връзка. Да получавал съм всичко, което съм искал. Да не съм изневерявал... Но и тя приключи. Кое ти гарантира, че твоя градеж няма да го развали някой друг. Не казвам, че човек трябва да изневерява за да е една крачка напред. Ще кажа само, че ако искаш да изневериш, а не го направиш от лоялност или просто за да не нараниш човекът за теб, но започнеш да го обвиняваш, че той те е лишил от това удоволствие. Че той е твоята спирачка и те ограничава. Само ей така една забежка. Няма ли да го намразиш този човек. Дори да не говорим за секс. Да говорим за флирт. Флирта изневяра ли е или не? Как ще се почувстваш ако разбереш, че мъжът ти е бил на вечеря със секретарката дори и без да са правили секс. А той отговаря, ние сме просто колеги, нормално е да вечеряме заедно. Тази тема е колкото и безкрайна толкова и безумна. Няма изневяра, няма вечна любов, няма пълна вярност, няма вечно щастие. Всичко е временно и ако кажеш, че има, аз ще ти кажа, че това е просто изключението потвърждаващо правилото. Живота си върви, хората се променят, днес носиш цветя утре на теб ти носят бял косъм се появява и айде отначало....Гушкай човекът до теб, радвайте се заедно, изживявай мига и не съжалявай за нито една пролята сълза това е мотото ми. Дано всички ще моногамно щастливи и дано и аз един ден съм като вас.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bra1nless написа:
Айде давай брат Стони. То като сме стигнали до тук егати неможе вече да не питаш. Аз ще отговоря какъвто и да е въпросът!

Добре брадлес...преди да започнем искам да те попитам:

Баща ти още ли те изнасилва? Confused
Върнете се в началото
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стони,
само едно нещо не разбрах от този диалог- как той стана обвързан с инцеста?!
Човека не е брадлес,а брейнлес,и според мен не е брейнлес,а е брейнфул
Surprised
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dedoto написа:
Стони,
само едно нещо не разбрах от този диалог- как той стана обвързан с инцеста?!
Човека не е брадлес,а брейнлес,и според мен не е брейнлес,а е брейнфул
Surprised

Дядото от твоите уста това е повече от комплимет Smile. А по въпроса за инцеста просто Стони пак се прави на умен и използва игра на думи, за да докаже, че не на всички въпрости може да се отговори с ДА и НЕ.

Stoni написа:

Стoни да кажем, че премисляйки сериозно въпросът отговорът е НЕ. Колко хубаво, че думата "rape" носи толкова много тълкувания в себе си. Но наистина отговорът е "НЕ". А най-интересното е, че и майка ми не ме изнасилва вече. Very Happy Жалко, че това не ме прави по-добър човек Rolling Eyes
Don Vito
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoni написа:
bra1nless написа:

Добре брадлес...преди да започнем искам да те попитам:

Абе, кой каза, че само Don Vito е духовит - ето го човека...................
с потъпканото его и проблеми в детството Laughing

Майтап беее Cool
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Брадлес, още не съм ти задал въпроса на който ще е нужно да ми отговориш с ДА или НЕ...където няма да можеш да ми вменяваш качества на умност и викаш мама на помощ...
Така ли е?
Върнете се в началото
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз да си кажа за трудните въпроси - "Отричай до последно! Ако ви хванат на калъп и прокарат едно въже между телата и запецне някъде - тогава признавай". Smile Smile PDT_007
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bra1nless написа:
Какво значи да се наживееш само немога да разбера. Да си натрупаш "бройката" ли? Да си изживееш емоцийте. Какво? Кажи ми ти кога си преценила, че си се наживяла.

Живота на човека се състои от различни етапи!Аз мисля, че се наживяваш на нещо, когато идва момента да преминеш в друг етап!Тогава изживяваш и много от емоциите си, а на тяхно място идват други.С всеки един етап човек става по улегнал!Да и това да си натрупаш бройката също преминава с етапа, в който човек се вълнува от тази бройка.Надявам се да ме разбереш!Аз за себе си смятам, че съм изживяла няколко етапа, много емоции, който са останали на заден план и вече дори и да ги направя не са емоции, но са били.Определено имам много още неща да премина, да изживея,да загърбя, но честно да ти кажа не бързам!
bra1nless написа:
Значи наживяването идва в момента, в който намериш човек, който ти дава това, което искаш. А това, което ти искаш днес дали е същото, което ще искаш утре. Говориш ми за градене. Да те питам ти от кой момент на една връзка започваш да градиш? Какво имаш план ли или норматив за изпълнение, или може би списък с неща които даваш и искаш да получиш.Флирта изневяра ли е или не?Как ще се почувстваш ако разбереш, че мъжът ти е бил на вечеря със секретарката дори и без да са правили секс..

Когато дойде определен човек и твоята интуиция ти каже, че това е той- ти няма как да го сбъркаш.Естествено минава време, но аз казвам, че времето и търпението са много важни и ако ти ги нямаш- губиш.Да когато срещнеш този определен човек се наживяваш на някой от нещата и ти започваш да усещаш това.Искам да ти кажа и друго, не е важно колко време си бил с един човек, важно е дали си уцелил човека.А повярвай това няма как да се сбърка.Това, че е била дълга една връзка не означава, че е била точната връзка,точния човек и най сериозните отношения.Да, тази връзка може да ти е давала всичко, но има едно нещо, нещо определено , което не можеш да опишеш с думи, жестове, дори не можеш да го споделиш, защото то е само твое, защото ти го чувстваш така, а всеки го чувства различно!Тогава когато изпиташ това ще разбереш, че го искаш утре, в други ден,цял живот и след това.И никой малак или голям скандал няма да е толкова тежък, колкото една изневяра.И тази изневяра може да убие всичко, което си садил.Тогава,когато го загубиш тази връзка,може никога да не я намериш отново.Затова и бих дала втори шанс, но ако човека до мен не оцени какво му давам тогава вината не е моя!Не е гаранция, че и аз ще намеря връзката, но може и да не искам.
Момента в който започваш да градиш, това също е много индивидуално и според мен всяка връзка започва да гради по различно- неточно определено време.Нямам списък, единственото което правя е да се наслаждавам на момента и всичко си идва само.
Не за мен флирта не е изневяра, защото тук вече говорим за отделно нещо.Може да се направи тема за него.
А относно , мъжът ми и секретарката, какво синджир ли да му сложа?Той си има неговия кръг познати жени, аз си имам моя.Няма да тръгна да го спирам, дали ще е със секретарката или със позната няма значение.Тук пак започваме друга тема която няма общо с изневярата .Не съм много ревнива и не си мисля, че при всяко излизане на мъжа ми, той си го слага с колежка,секретарка или позната.Така че няма да се почувствам никак .И по точно ще кажа добре, и не мога да разбера какво лошо трябва да има.
Няма какво повече да ти кажа освен да ти пожелая щастие с точния човек!Дано да имаш късмет!Но от личен опит ще ти кажа нещо, тогава когато най-малко искаш връзка и любов има вероятност да се появи точния човек, но ако не се появи, не се отчайвай ами го намери!
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bra1nless написа:
Аз лично обичам секса. И честно да си призная незнам как бих могъл да искарам само с един сексуален партньор без нито една забежка. Макар да съм моногамен просто в секса разнообразието както писах и по-другите теми не идва само от позата или мястото. То идва от човекът. И тръпката от първия секс с нов човек просто незнам да има заместител....

А всъщност какво ли значи да си моногамен...?Обърках се нещо... Surprised
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 3 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї