Пуснато на: Пон Май 05, 2008 5:59 am Заглавие: На балона ушичките;D
Хей хора имаме си две ушички вече на болончето Цели два текста ни се получиха. Много гот
Изсипвам ги тук за да му подарпаме ушичките малко на балона и да си ги изкоментираме... Честно тези текстове са като лице на всички във форума - много синтересно Какво е нашето лице? Усмихнато, влюбено, налудничавичко
Предлагам да си сложим и заглавия също _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
1. Искам секс романтичен на брега на морето в топла лятна нощ. И когато вълните се пръсват на пяна в краката ни да усетя нежността на лунната светлина и топлия пясък между пръстите си. Какво би казало морето, когато чуе нежните звуци на двама влюбени? Може би само тихо ще прошепне: "Ееех любов, как с опияняваща сила омагьосваш хората и караш сърцата им да бият силно...". Звездите замечтано наблюдават двете вплетени тела. Силен стон, въздишка и две нежни усмивки, а очите сякаш говорят без думи и само повтарят "Обичам те, обичам те...обичам те и няма нищо по-велико от това, пулса ти да усещам аз в нощта..." и как искам да се докосна до твоята душа! Но уви... трудно е сега време да се разделим. Но при мисълта..., че няма да те виждам сърцето ми крещи, а душата ми сякаш съсечена от меч кърви...! Но ти тръгни, защото зная, че не можем вечно да бъдем заедно, ти знаеш, че...аз винаги ще мисля за теб, и ще си спомням миговете прекарани тук...на брега, където двамата бяхме толкова близо, един до друг. Но все пак питам пак без глас прокрадващата се зора не може ли поне тази нощ да сме заедно, да се любуваме на нощното небе завинаги. Но вече виждам изгрева и спокойствието на сутринта, след трудната нощ от терзания. Дано слънцето донесе нещо повече от мъка за изтрадалата ми и без това душа, разкъсана, сърце окървавено, пропито едновременно със болка, с радост.Какво е туй нещо, което така докосва хората, наречено любов? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
2.Какво е туй нещо, което така докосва хората, наречено любов? Магия ли е или болест или може би лудост, неоправима и красива.Чувство неповторимо в моята душа, което вечно ще тлее с едничка надежда да усетя близостта , да видя себе си във друг, да заживея в нечие сърце и там да бъде моят дом, с най-здравите основи на доверие, уважение и изслушване...споделяне и разбирателство. И нека никога не усетя какво е раздялата за две влюбени сърца... _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 6:24 am Заглавие:
Хей Елси привет )),
поздравявам те за новата темичка, добре си се сетила за нея.
Аз лично смятам, че и двата текста се получаха много добре, крайният резултат е задоволителен. Браво на нас! Трябва да издадем след време една книжка от корица до корица с нашите писания, добър екип сме... В очакване съм за крайния вид на сегашния текст, очевидно е, че ще се получи доста интересно - различно, смеховито.
Доста личица сме се събрали - усмихнати, замечтани, влюбени, лудички...от всичко по-много. Но като общо - какво лице най ще ни подхожда...
П.С. Добра идея за заглавие, но толкова съм забила и гледам да не се "претоварвам" допълнително - утре ще му мисля. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 8:37 pm Заглавие:
Елси написа:
1. Искам секс романтичен на брега на морето в топла лятна нощ. И когато вълните се пръсват на пяна в краката ни да усетя нежността на лунната светлина и топлия пясък между пръстите си. Какво би казало морето, когато чуе нежните звуци на двама влюбени? Може би само тихо ще прошепне: "Ееех любов, как с опияняваща сила омагьосваш хората и караш сърцата им да бият силно...". Звездите замечтано наблюдават двете вплетени тела. Силен стон, въздишка и две нежни усмивки, а очите сякаш говорят без думи и само повтарят "Обичам те, обичам те...обичам те и няма нищо по-велико от това, пулса ти да усещам аз в нощта..." и как искам да се докосна до твоята душа! Но уви... трудно е сега време да се разделим. Но при мисълта..., че няма да те виждам сърцето ми крещи, а душата ми сякаш съсечена от меч кърви...! Но ти тръгни, защото зная, че не можем вечно да бъдем заедно, ти знаеш, че...аз винаги ще мисля за теб, и ще си спомням миговете прекарани тук...на брега, където двамата бяхме толкова близо, един до друг. Но все пак питам пак без глас прокрадващата се зора не може ли поне тази нощ да сме заедно, да се любуваме на нощното небе завинаги. Но вече виждам изгрева и спокойствието на сутринта, след трудната нощ от терзания. Дано слънцето донесе нещо повече от мъка за изтрадалата ми и без това душа, разкъсана, сърце окървавено, пропито едновременно със болка, с радост.Какво е туй нещо, което така докосва хората, наречено любов?
Бих му сложила заглавие : Романтика и любов на брега на морето _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 8:39 pm Заглавие:
Елси написа:
2.Какво е туй нещо, което така докосва хората, наречено любов? Магия ли е или болест или може би лудост, неоправима и красива.Чувство неповторимо в моята душа, което вечно ще тлее с едничка надежда да усетя близостта , да видя себе си във друг, да заживея в нечие сърце и там да бъде моят дом, с най-здравите основи на доверие, уважение и изслушване...споделяне и разбирателство. И нека никога не усетя какво е раздялата за две влюбени сърца...
Аз бих сложила заглавие : Магия или лудост е любовта? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети