| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mullated Новак

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 3:09 pm Заглавие: Най-добър приятел - криза |
|
|
Здравейте!Имам проблем с най-добрата си приятелка.Ето в какво се състой тои:
Преди 2 седмици се случи така, че неумишлено счупих "нещо", което не е с голяма стойност нито за нея нито за мен, предмет от бита.Понеже тя не беше с мен, изпратих и съобщение, в което написах какво се случи и се извиних.Тя не ми отговори.На следващия ден и оставих сумата, която струва предмета чрез посредник защото нямах възможност да се видя с нея.След 2 дни пак и се извиних и я помолих да се видим.Но тя така и не ми отговори.Познавам я и знам, че е малко инат.Но до къде може да се стигне с този инат.
Моля за съвет, защото ми е изключително тежко без нея и много ми липсва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Здравей,
Това не ми звучи като сериозно скарвне, така че може би това не е причината за ината. Може би е заета, може би не е бил правилен подхода , че сте дали парите чрез посредник....
Но при всички случаи - инатът се разчупва с добро. Изненадайте я, пртете й цвете и картичка с някое глупаво човече, което да я трогне и разсмее. Обикновено в такива ситуации жените очакват някакъв жест...не просто "извинявай", а трябва да има някакво изкупление...(ако наистина причината е това). Но дори и да не е това причината, един такъв жест ще й отвори устата да сподели какво я притеснява.
Това е моят съвет. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
djamaq Новак

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 12:49 am Заглавие: |
|
|
| не мисля че има проблем по добре изчакай тя да те потърси ако не те потърси явно си е търсила причина за скарването или както казаха по горе може просто да има работа тези дни.според мен няма нужда от притесненния. |
|
|
 |
mullated Новак

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 2:15 am Заглавие: |
|
|
Днес я видях и я помолих да ми отдели 2 мин.Попитах я защо ми се сърди.Тя ми отговори, че не говори в момента с никой и не й се слушат глупости.Аз реших да не я притеснявам повече и си тръгнах.Сега единствено ми остава да чакам и да се опитам да я изненадам по някакъв начин.Сега се сещам единствено за картичка.Щом не иска да вижда никой...С времето предполагам ще й мине  |
|
|
 |
djamaq Новак

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2008 9:02 pm Заглавие: |
|
|
| аз бих те посъветвала наистина да оставиш за сега нещата така.Пък и не е изключена и възможността да има някакъв др сериозен проблем и наистина да не й е до никакви други хора. |
|
|
 |
|