Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Имам нужда от помощ и съвети!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
marise
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 2:46 am    Заглавие: Имам нужда от помощ и съвети! Отговорете с цитат

Зравейте
за пръв път пиша в сайта с надеждата това което се случва с мен да спре!
От няколко години насам имам невероятен и подчертавам невероятен страх от возене в кола! Започвам да дишам учестено не ми стига въздух държа се за всички възможни дръжки затварям си очите и имам чувството че това е края!
Повярвайте ми чувствам се ужасно искам това да спре незнам защо става така умирам си от шубе и имам чувството че всеки момент ще се случи най лошото.
Наскоро пътувах много дълъг път от около 2600 км с приятеля ми той кара колата и не ме питайте как не се гръмнах. През цялото пътуване бях на задната седалка с едно одеало и не исках да гледам навън през прозореца както правят нормалните хора и така че почти проспах целия път и дори пих хапчета за успокоение!
Сега пак ми предстои да пътувам това разстояние и от сега изпадам в паника! Сщото ми се случва и на малки разстояния!
Моля ви ако някой може да ми даде съвет или и аз незнам да ми помогне ще съм ужасно благодарна защото аз дори не съм сигурна към кого да се обърна но вече не издържам!
Благодаря за търпението!

Писах и в друга тема Паник атаки и ако не съм уцелила тачното място моля да ме извините!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
djamaq
Новак
Новак

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 10:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всичко е много просто,но трудно за преодоляване понякога.Ясно ти е че е на психическа основа единствения начин да се пребориш с това е сама да си повярваш че не те е страх.и кажи ми какви са шансовете да стане нещо лошо при условие че шофьорът спазва ограниченията на пътя?И аз много се страхувах когато бях по малка и не исках да се качам при никого освен при баща ми.при другите шофьори се скъсвах да повръщам Smile странно но факт.ама ми мина започнах да сядам на предната седялка и наблюдавах пътя и питах за знаци правила и т.н. даже ми стана интересно защото един вид аз бях шофьора и лека полека страхът и повръщанията ми преминаха.Запомни едно от мен не съм го доказала все още,но сам сигурна че по силно нещо от човешката мисъл няма.Тя контролира света в които живеем,но ние все още не можем да я контролираме Wink
Върнете се в началото
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Djamaq, тъй като същата тема я има и в "Паник атаки", вече има няколко мнения, ако решиш можеш и там да сложиш поста си, тъкмо повече хора да го видят. Smile Smile
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
djamaq
Новак
Новак

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2008 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре благодаря незнаех ще я слойа и там.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї