Да това е идея, голям филм ще излезне с мене
Нещо преливащо между комедия, драма, трилър и екшън, но с хепи енд задължително, а теб ще те вземем за приятно съркастичния дълбоко ероДедодиран разказвач и щи плащаме многооо милиони Голяма слава ни чака ей Намерихме се бе Дедо _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 9:38 am Заглавие: zdr
здравейте аз съм на 21 години и искам да ви споделя това което става с мен.Имам някакви страхове от високо от асансиори от това да ходя сама някъде,при мен се проявява някакво виене на свят и ме е страх че ако съм на улицата сама ще ми се случи нещо.Ходех на изследвания кръв и урина но по-перфектни от моите нямаше и незнам какво става.Като ми се завие свят немога да пазя равновесие и сякаш някой ме бута на една страна,замъглява ми се пред очите и ми се разтупква сърцето това продължава 2 години и ми казаха че нямам проблем.Вие какво ще кажете????/ _________________ po4ti nqma ni6to za kazvane
По това, което описвате мисля, че получавате панически атаки. Прочетете в раздел паник атаки темата паник атаки - там са писали хора, които са имали такива проблеми и вижте дали ще разпознаете някои от страховете си там. Също така има и начини за справяне с това състояние. Моля прочетете мненията там и ще ви очаквам да пишете дали и вие се чувствате така. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети