Пуснато на: Пет Май 16, 2008 9:59 pm Заглавие: Спам
Хора, прочетох мненията ви (някои на лична, други тук), а тези спамове. Искам да обясня нещо за тях, за да имате представа.
1- Това не е човек, който пише и който чете отговорите - това е програма, която има заложено да си прави списък от сайтове и сле това да генерира нови никове и да пише тези теми с цел реклама - спам.
2- Веднъж влезнал в списъка от сайтове - няма излизане Само човекът, който работи с програмата може да го изтрие, ... но за съжаление това не съм аз.
3- Баннала съм над 20 IP-та и съм изтрила и баннала много юзери, но това е както казах програма, която генерира IP и нови Имена - т.е дори и да банна 100000000 пак ще се генерира нов.
4- И на мен ми е неприятно и досадно да ги чистя и да ги банвам... още повече аз не мога 24/7 да съм пред ПС-то и понякога не ги хващам веднага. В момента, в който ги видя - ги трия.
Благодаря ви за вазбирането, ако някой има предложение как да се отървем съм отворена да го направя. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 10:35 pm Заглавие:
sheffkata,ние сме наясно,че ти не си виновна в случая.И че всеки път,когато забележиш нередност - я оправяш.Но аз не бях наясно,че това е програма.Мислех че е човек,който го прави това.
Не беше лично към теб обръщение,извини ме.
Разбира се,че проявяваме разбиране. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 11:17 pm Заглавие:
Аз също не те обвинявам, Шефке. Искам само да попитам от много силната си некомпетенция по това, което правите, за да поддържате форума и т.нат. не може ли по някакъв начин да въведете може би програма, нещо което автоматично веднага да трие регистрацията на спамъра? Няма ли начин тези хора да бъдат разпознавани и изобщо да не бъдат допускани до регистрация? Тези спамъри са лесно разпознаваеми-1во по никовете;2ро по професия;3то по дадения към профила сайт. Аз хич не разбирам, но само идея. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Ами за съжаление не е толкова лесно да се прави програма - това си е цяла професия, програмирането. Аз лично никак не го мога, човекът, който помага за подръжката каза, че няма "отърване" от тези спамери.
А как да ги хвана преди да пишат, като за това трябва да съм постоянно онлайн, пък аз имам лекции и други задължения . _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:26 am Заглавие:
Еее, на мен ли ми казваш, че не е лесно-аз тука с една програма за сваляне на филми не мога да се оправя, ама причината не е само в мен. Не може ли да се намери вече създадена такава програма по възможност фрий?
Естествено не можеш все да си онлайн, дори да нямаше лекции и задължения имаш развлечения, които не включват само седенето пред компа.
Така като гледам в неврози има един дет направо си е писал, че искат да го баннат по смешни причини. Само не знам що иска да бъде баннат още щом се е регистрирал, тва момче само си губи времето, а животът е кратък. Предполагам и този е от спамърите. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 2:56 pm Заглавие:
lady-to,споко.Никой никого не обвинява и не иска постоянно да висите пред компа и да сте вечно on-line.Ясно е ,че всеки си има задължения,ангажименти и има нужда от развлечения.Важното е че все пак ги хващате тези спамове и ги махате. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Незнам дали ви прави впечатление, но вече няма СПАМ За сега намерихме начин да ги надхитрим. Да видим до кога _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:22 am Заглавие:
Забелязах, регистрират се, но не пишат. Браво! _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
кой със коя се целува."
Браво. Как го постигнахте? Питам, за да знам какво да прецакам P: _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети