| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 1:51 am Заглавие: |
|
|
Селфкилър, казвай ми Диди. Е, не съм те пратила в историческия музей още не бой се, не си стар много. Но предполагах да пита някой, който го прави по-често, а младите го правят по-често.
Бибини за тебе знам, знам и за други съфорумци, но явно са много срамежливи
Малко се учудих, но както и да е. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 2:43 am Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | Но предполагах да пита някой, който го прави по-често, а младите го правят по-често.
Малко се учудих, но както и да е. |
Диди, направо си в грешка, само да не си помислиш, че съм се засегнал. Почти ме изкушаваш да ти кажа никнамето на приятелката ми за да и го кажеш това, че все се оплаква, че много я тормозя. Имам предвид да и обясниш, че младите го правят по-често Тя също е тук но сме се разбрали да не се издаваме кой кой е Впрочем либидото ми понякога и мен ме дразни но ще го преживея  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 3:04 am Заглавие: |
|
|
Ееее, селфкилър да не искаш да ме убедиш, че хората на по 40 години около колкото предполагам си ти го правят по-често от някой между 16 и 28.
Селфкилър са цяла нощ няма да спя и ще се чудя, кое е твоето момиче тук от форума
А селфкилър аз ако и обясня, че младите го правят по-често, тя дали няма да ти каже, че ти не си толкоз млад; а явно пък тя ще да е по-млада. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 3:38 am Заглавие: |
|
|
Позна, че е по-млада и то доста. Влиза в границата която ти си написала А каквото и друго да напиша тук може да бъде разбрано неправилно и много ще се отклоним от темата за спорта, здравето и храненето  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 6:40 pm Заглавие: |
|
|
аз си тренирам пръстити на ръката на клавиатурата на лаптопа понеже това ми е работата иначе много бих искала да тренирам плуване защото обожавам водата!
ааааа и да не забравяме креватното конг-фу то иде на първо място както останалите съфорумци  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз се чудя що напоследък ми убягват някои съфорумци те явно в леглото спортували. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 7:54 pm Заглавие: |
|
|
НАЛИ!  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 8:25 pm Заглавие: |
|
|
А бе защо някой направо не смени името на темата на "По колко пъти правите секс и къде" за да си дойдат нещата по местата  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 8:53 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Направо ме шашкате, имам чувството, че всеки ден за секс мислите и всеки ден тва правите.
П.П-Селфкилър ми е ясен. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Направо ме шашкате, имам чувството, че всеки ден за секс мислите и всеки ден тва правите.
П.П-Селфкилър ми е ясен.
И НА МЕН _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 10:27 pm Заглавие: |
|
|
| barborana1204 написа: | аз си тренирам пръстити на ръката на клавиатурата на лаптопа понеже това ми е работата иначе много бих искала да тренирам плуване защото обожавам водата!
|
А защо не спортуваш плуване, щом ти харесва  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:32 am Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | Направо ме шашкате, имам чувството, че всеки ден за секс мислите и всеки ден тва правите.
П.П-Селфкилър ми е ясен. |
Че то по-интересно от това няма
П.П - deanne, дано да съм ти ясен в положителна посока, че иначе ще потъна в земята от срам  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 4:13 am Заглавие: |
|
|
Ми малко не очаквам такива неща от вас, но посоката не отрицателна, не е и положителна, може би неутрална. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Хайде сега - да спреме коментарите относно кой колко често го прави Всеки е различен и има нужда от секс по различен начин и честота
Няма смисъл да коментираме кой как приема нещата относно това.Всеки има различна психика - важното е да се чувстваме щастливи  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм много щастлив и в момента спортувам колоездене в градски условия, с половинката през повечето време. И се чувствам много добре от това Ако знаех, че е толкова гот щях да взема колелата преди много време. По приятно е от тичането - не се друсаш толкова много  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Това е супер.Само аз си оставам с тичането след Криси - за друго не остава време Е,надявам се като порасне малко - да мога да спортувам и повече.Например да ходя на фитнес.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 176 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2008 8:35 am Заглавие: |
|
|
Изчетох темата, щото вече не помня, дали вече не съм се изказал по нея. Тва креватното не се брои, щото го няма в олимпиадата, значи не е спорт. Ако беше, щеше да е отделно за мъже, отделно за жени, и нямаше да има толкова последователи.
Аз понякога карам велосипед и катеря планини, ей така за удоволствие. Не и за отслабване - нямам нужда. Даже се чудя как да кача някое кило. Да си придам тежест, така де се каже.  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
|