| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 2:26 am Заглавие: Какво спортувате, съфорумци? |
|
|
Хайде, споделете кой какво спортува! Не говоря за професионално занимаване с даден спорт, ами чисто просто е тъй за здраве или пък от любов към него. Защо обичате спорта, който практикувате и естествено кой е той?
П.П: само да отбележа, че гребане с лъжица, бягане сутрин до колата, щото пак закъснявате за работа не се броят  _________________ Sad and crying |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:27 am Заглавие: Re: Какво спортувате, съфорумци? |
|
|
| deanne написа: | Хайде, споделете кой какво спортува! Не говоря за професионално занимаване с даден спорт, ами чисто просто е тъй за здраве или пък от любов към него. Защо обичате спорта, който практикувате и естествено кой е той?
П.П: само да отбележа, че гребане с лъжица, бягане сутрин до колата, щото пак закъснявате за работа не се броят  |
Шах!  _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:35 am Заглавие: |
|
|
Тренираш гъвкавостта на ума браво, дедо!  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 7:34 am Заглавие: |
|
|
Аз не тренирам... но ходя да "извайвам" тялото си - на плуване
ного ми се иска да започна и тенис на корт, ама все не мога да си намеря партнор, да сме приблиително еднакво добри и сериозни... а и е доста по-скъпо удоволствие
Но иначе обичам плуването, защото е изключително полезно за тялото и ми е приятно
От време на време (особено лятото на морето) играя волейбол.. ама съм МНОГО начинаеща Днес открих летния сезон с една игра и сега ръцете ми са на малки кръвоизливчета от посрещането - ама е МНОГО ЯКООО  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз не разбрах плуването как извайва тялото, знам че участват всички мускули, но не го видях, ама в басейните кви майтапи стаат.
А за волейбола Лейди гледай да не посрещаш отдолу-личен опит  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Toto Разбирач

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 2:57 pm Заглавие: |
|
|
ами аз спортувам лежане в момента )) иначе съм тренирал волейбол доста години и бих казал че това ми е любимият спорт. Уви си счупих доста лошо китката на една тренировка и това сложи край на спортните ми подвизи. По фитнеси ходех...ходих да тичам...ама сега ваобще не ми се занимавА )) _________________ When the mornin' gather the rainbow, yeah, yeah
Want you to know, I'm a rainbow too now
To the rescue, here I am
Want you to know, y'all, can you, can you, can you understand? |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 3:12 pm Заглавие: |
|
|
Всяка сутрин по 3 километра на стадиона. Е и малко лицеви опори и коремни преси. Иначе корема ми пречи да видя някои атрибути /органи/ а това никак не е хубаво.  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Сори за китката ,Тото!
Селфкилър цели 3км. , браво бе моите уважения!  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз практикувам баир-будалък. Не знам дали се брои за спорт, още повече, че не е всекидневно занимание. Но гледам поне на 2-3 седмици да си хвана шапката и да се покатеря на някоя планина.
Защо ми харесва? Амиии защото ми харесва
Въздуха, пейзажите, интересните растения... Няма как да се видят в града. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък щях да те питам къв е тоя спорт, ма се усетих Брои се. Много се радвам, че има още един катерач на баири. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 3:29 am Заглавие: |
|
|
Аз спортувам активен мързел . Иначе по едно време ходех да бягам (колко точно звучи) в квартала....но мързелът ме довърши. Сега не спортувам, но скоро може да почна с колелото (ако си купя де) да обикалям София. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 3:43 am Заглавие: |
|
|
А кой те е гонил, щото кат те мързи толко не ми се вярва да си бягал само за здраве. Или пък имаш предвид, че си бягал от часовете в у-ще или лекции, и това е спорт не е лесно да уцелиш точното време да не те видят  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 4:14 am Заглавие: |
|
|
Аз бягам след Криси и не мога да я стигна  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 4:30 am Заглавие: |
|
|
Не можеш да стигнеш две-годишно дете, ще ти бяга по тъч линията доста ми се струва  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 4:54 am Заглавие: |
|
|
Май си много права Проблема е че съм изморена.Иначе бягам бързо  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 1:48 am Заглавие: |
|
|
забравих да ви питам - креватната гимнастика брои ли се  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:03 am Заглавие: |
|
|
Брои се , е тука вече има активни спортисти. Не очаквах точно ти да питаш  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 5:00 am Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | А кой те е гонил, щото кат те мързи толко не ми се вярва да си бягал само за здраве. Или пък имаш предвид, че си бягал от часовете в у-ще или лекции, и това е спорт не е лесно да уцелиш точното време да не те видят  |
Бягах, за да не ходя...бързах да стигна от точка А до точка Б. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | Не очаквах точно ти да питаш  |
Що бе Дани, не съм толкова стар,
а и това ми е любимия спорт поне от 30 години  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Щом и това се брои - пиши ме и мен /за креватния спорт /  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|