Пуснато на: Пон Май 19, 2008 9:14 pm Заглавие: Nedoverie i strax
Zdravei, neznam ot kadeda zapochna straxa i bolkata koiatoizpitvam sa ot mnogo godini , otshumiavat i se vrashtat postoiano no veche se custvam umorena ujasno mnogo. Imam edin provalen 7 godishen brak ot koito imam edna prekrasna dashteria ot 4 godini sam razvedena i ot tri jiveia s drug chovek koito mnogo obicham No eto che nemoga da jiveia spokoino tai kato toi e imal mnogo buren jivot piene jeni vsichko koeto moje da vzeme chovek ot jivota , sega az neprekasnato stradam ot straxa che shte me zareje, che mi izneveriava i che neprekasnato me laje tova nedoverie me pobarkava, edin pat az stradam vtori pat si razvaliam otnosheniata s nego tai kato mu kazvam chesto za moite samnenia kam nego. Negovata reakcia e ujasno gruba izpada v isteria neshto koeto ne sam vijdala do sega maj da pravi imam chustvoto che uzlobiava. Spored nego negovataduma che ni obicha i jivee s nas edin pat kazana niamam pravo da se samniavam. Mnogo sme razlichni v nachina si na mislene i v momenta se dvoumia kakvo da pravia ne iskam otnovo da me naraniavat i da prejiviavam sashtoto kato predi godini, nemoga da razgranicha az li sam mnitelna i niamam doverie na nikogo ili naistina me laji.
Първо искам да ви помоля да пишете на кирилица. На самия сайт има.. ако има проблем с двойни букви, върнете и пак натиснете кочето за нов отговор. Това е важно за форума.
Относно вашето мнение, моето лично мнение е, че вие трябва да поработите над начина си на мислене. Вие сте неуверена, страх от това, че ще ви изоставят... ако го оставите този овек, към следващия ще изитвате същото, защото страхът е вътре с вас и той си върви успоредно с всиките ви връзки.
Обикновено ревността е страх - неувереност в себе си и в своите качества. Това, че ще изгубите нещо... че ще ви "зарежат" за вас е провал... вие го изживявате като провал на личността си - не на връзката, НА СЕБЕ СИ. Тази неувереност в себе си, ви прави много чувствителна на грешки, защото това а вас е доказателство, че не се справяте. И за да не се получи това - вие искате да контролирате събитията. Но в желанието си за контрол, за да се предпазите (за вас това се изразява в това да не сте "заблудената, която си мисли че всичко е наред", че ви се подиграват или че ви лъжат)
Това, което бих ви препоръчала е да не се подценявате. Не се страхувайте от нещата, които МОГАТ да се случат.. Ами ако той наистина не ви изневерява? Ако развалите страхотнат си връзка с човек, който наистина ви обича, заради това че МОЖЕ някой ден да ви изневери? Това е много неприятно за другия човек... представете си, ако вие давате много за тази връзка, а той непрекъснато ви казва че му изневерявате....как ще се чувствате?
Неувереността, която вие имате рефлектира в това, че искате да контролирате събития, над които нямате власт - и това ви паникьосва. Приемете, че това не можете да го контролирате и че този човек ако е с вас - то е защото иска да е така. Ако искаше да има друга жена - той нямаше да е с вас и детето ви. Защото това, че той е приел вас и вашето дете е достатъчно доказателство, че вие сте важна за него. Оценете това. И имайте повече увереност в себе си и в човекът, на който сте поверила детето си. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Много ти благодаря за отговора , аз когато слушам своя разум мисля по същия начин но сарцето ми казва друго. Съгласна съм с теб и ще се опитам да променя начина си на мислене. Имам една много лоша чера в моя характер много се влиая от хорските приказки а те бяха много лоши за моя приятел. Така започна нашата връзка, глупаво е човек трябва да има собствено мнение за нещата , но когато хор които го познават много отдавна и са излизали заедно и са имали нещо общо ми разказват какви ли не неща малко ми е трудно да се абстрахирам. Все пак искам да ви благодаря за вашия съвет защото се почуствах по добре и смятам да се променя да си вярвам повече
самата аз и да спра да се страхувам от неща които не зависят от мен.
Хехе, малко объркахте темите, но нищо
Благодаря за кирилицата.
Страхът е лош съветник - сърцето е друго нещо
Никой няма гаранция, че няма да бъде излъган или предаден. Самата вие не можете да дадете 100% гаранция, че ще бъдете някаква. Но това, което трябва да е водещото е именно доверието.
Знаете ли... в миналото си съм изневерявала. Това, което ме спира сега, с човекът до мен е това, че той ми има доверие. Именно когато ти гласуват доверие, се чувстваш отговорен да го оправдаеш. Аз знам, че той ми вярва и ако наравя нещо, АЗ ще съм тази, която ще е виновна за раздялата. Аз ще съм тази, която ще ипитва вина.
Когато не ти гласуват доверие в един момент си казваш - мамка му, поне да го правех, че да си го заслужа това. Когато гласуваш доверие на някой, с който се обичате... това трябва да е отговорност за другия - да го оправдае.
Хората са казли - "Любовта е като пясък в шепа, колкото повече стискаш - толкова повече се изплъзва между пръстите". _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Zorra, ще ти напиша само едно нещо - бяха ми казали,че някой ден ще срещна човек на когото мога да се доверя и няма да му повярвам след което ще съжалявам. Е, както ми казаха, така и стана. Само ти избираш дали да си прекараш времето в съмнения или да се радваш на живота с човек който вероятно те обича. Два пъти съм се развеждал досега. И аз съм изневерявал и на мен са ми изневерявали. С приятелката ми сме щастливи вече 7 години и дори не се и замислям дали ми изневерява. И така ми е добре. И тя май не си трови живота в съмнения. Днес вече писах тук, че взаимното доверие е много хубаво нещо. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Вто Май 20, 2008 3:37 pm Заглавие:
Zorra,колкото и да се страхуваш и съмняваш - ако някой е решил да направи нещо такова,пак ще го направи.И колкото си по-мнителна - толкова шанса нараства.Защото едно време и аз съм изневерявала на гаджетата ми.Сега на мъжа ми не съм.Но той е ужасно ревнив и мнителен,което ме влудява.И той така - защото знае неща от миналото ми и все се съмнява.Но има момент,когато аз си казвам - аз не изневерявам,а той все търси под вола теле.И на моменти мисля - накрая да взема да го направя,та поне да има повод да ревнува наистина.
Та съветът ми е : Имай доверие,не се напрягай с такива мисли.Тогава ще се успокоиш и нещата ще са по-добре.
Всеки човек е имал връзка,която се е провалила /някои и повече/ и е бил излъган и предаден.Това не значи че винаги ще бъде така.
Успех и повече вяра в себе си и човекът до вас. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Здравейте на всички които ми писахте много ви благодаря за съветте, схте се опитам да ги приложа в действителност . Има моменти когато не мисля за тези неща дали ме лъже или изневерява не се сещам чуствам се спокойна до момента който ми направи нещо впечатление и се започва, но в интерес на истината все по рядко се случва, като че ли разума ми натделява над страха. Все пак това са неща които не зависят от мен и като има нещо да се случва то просто се случва.
Благодаря на всички вдъхнахте ми голяма доза оптимизам в моите мисли.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети