| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 1:45 am Заглавие: |
|
|
Здравей,
Всеки може да пуска нова тема, каквато прецени.
Има папка за спорт - в нея мисля, че има тема за това, кой какво спортува, но нищо не пречи да се пусне нова.
Моля ви пускайте каквито теми ви се прииска, без да ме пиптате изобщо
Само ако ви трябва нова папка, или имате иея за нещо цялотстно ново. Но относно теми - всеки има право да пуска и ще съм му благодрна ако се въползва
П.П Само ако оже темите да са свърани с психологическата насоченост...  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 2:18 am Заглавие: |
|
|
Здравей, и на теб!
Пак прегледах всичко и не видях това, което искам аз да пусна. За това ще направя тема и ще се надявам съфорумците пооне мъъъничко да спортуват. Пък ако ви се стори излишно естествено триите.
Благодаря, Лейди! _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
Sandra Новак

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 7:05 am Заглавие: |
|
|
Разгледах настоящата тема и искам да попитам: Тук само психологически теми ли се пускат? Не, че имам нещо против. Но психологията е наука, която не всеки я владее. Като мен например. Аз не съм завършила психология, но мисля, че си имам на представа от нея. Все пак живея в България, а ние се славимкато всичко разбиращи. Много се надявам да не бъда низвергната точно поради тази причина. Но нищо не ми пречи да се уча от вас. Не ме манипулирайте моля.  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Хей Sandra,
Всички теми имат някаква прихологическа насоченост, но психологията всеки човек я носи в себе си - щом имаме психика
Аз много пъти съм писала, че за да пишеш тук не е нужно да учиш психология. Психологията е наука за човека - тя изучава неговото поведение, мисли, чувства и тяхното свързване.Т.е щом ти си човек - ти вече имаш право на остъп до този форум. Ако само психолози седнем да си говорим - ще бъде доста скучно. Всеки човек, с неговото мнение, дава насока на размисъл и с всеки човек се разкрива по една малка частица от пъзела - КАКВО СМЕ НИЕ?
Така че добре дошла и просто бъди себе си - така ще си изключитело полезна за психологията
П.П Няма за какво да те манипулираме - може само за да ти ползваме мозъчето за измисляне на нови неща  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2008 1:30 am Заглавие: |
|
|
Хора,
Направихме Блог за психология. Който иска може да се регистрира и да си пише разни мнения и статийки и какво ли още не - там може да се дават линкове, картинки да се слагат - да се правят шаренийки и е по-свободна работата. Ще се радвам да пишете и там, защото там има други възможности, които тук ги няма....разбира се и тук има неща, които пък там са трудни - така, че и двете места са хубави с нещо.
Адреса е:
blog.kak-da.info _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 11:30 pm Заглавие: |
|
|
А отделна тема "Готварство" и то особено за по-лесни и бързи рецепти за такива като мен дали ще може да се направи?  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 12:02 am Заглавие: |
|
|
Направи - намери в коя папка мислиш, че ще е уместо да се слои тази тема - и я пускай Ти можеш и сама  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
sellfkiller Кандидат Гуру

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:06 am Заглавие: |
|
|
А в новата тема за готварството ще може ли да сложа няколко линка към рецепти /може и направо към готварски книги/  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за доверието Ще се пробвам да го направя _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Все пак да попитам - в папката "ОБЩИ РАБОТИ" или "ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ" е по-подходящо да пусна темата?Може би "ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ" е по-добре. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|