Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

В мен ли е вината...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 7:40 pm    Заглавие: В мен ли е вината... Отговорете с цитат

Здравейте,
Бих искала да споделя нещо с вас с надеждата да ми дадете съвет и да чуя мнението ви....
Става въпрос за следното - от известно време насам ми се случват абсолютно аналогични неща с различни мъже и започнах да се чудя дали не е в мен вината....
Излизам с някой.....излизаме отново....всичко е ок....правим секс...видимо всичко минава чудесно. След секса випросните мъже започват да ми обясняват разни неща от сорта на...."утре ще се видим ли...?" или "хайде да ходим някъде утре..." или "искам да те видя отново" и в този ред на мисли...(това са приказки непосредствено след самия секс...минути след това). Всичко дотук е направо чудесно....обаче на другия ден никой не се обажда.....просто всичко свършва до там.... Sad
Не мога да разбера защо ми говорят тези неща след като вече сме го направили и на другия ден всичко изгасва.....
Все си мисля, че за да каже някой нещо такова, то най-малкото му е минало найстина през главата....
Моля ви кажете ми какво да правя....какво да променя в поведението си или как да тълкувам всичко това.... SadSadSad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 9:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей,

Ти как отговаряш на тези въпроси?
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първиначално и казвах...това е нормално....неподходящт човек.....втория път пак си казах същото - "лош стечение на обстоятелствата, че отново попаднах на такъв човек"..., но когато ми се случи още няколко пъти започнах да търся вината в себе си.
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имах предвид как отговаряш, когато те те попитат "Ще се видим ли утре"
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато ми е било притно се съгласявам.
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А смяташ ли, че би могла именно в тези си отговори да прозвучават все едно не искаш....?
Или мислиш ли, че може именно аради тези опасения, че няма да ти се обадят... след секс да се държиш по-....дръпнато и те да го тълкиват все едно ти не искаш да ти се обаждат....?

Случвало ли се е да се обадиш ти на някои от тези момчета... и те да се зарадват за това, че те чуват?

Понякога жената, когато се притеснява - дава смесени сигнаи на мъжа и той си мисли, че не е желан - а те са чувствитени към опасност от отхвърляне....
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще кажа и друго нещо - понякога мъжете правят така,за да се застраховат.Такива мъже не търсят сериозна връзка.Просто някой път,когато нямат под ръка някое момиче - може и да ти се обадят.

Не си губи времето в размисли и самообвинения.

Ако някой иска да е с теб - дори и да не е съвсем сигурен в твоя отговор - че искаш да ти се обади - той ще те потърси отново.За да разбере всъщност дали искаш или само за момента си отговорила така от учтивост.

Не се притеснявай - с мен се е случвало преди и аз съм си задавала същите въпроси като теб.

Един ден просто срещаш човек,който иска да сте заедно и няма съмнение и лъжи -"Утре ще ти звънна" и повече не се обажда.Не се притеснявай.

Впрочем на колко години си?
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На 22 съм.
Масово тези, за които става въпрос са около 24-25.

Не мисля, че изпращам такива сигнали, защото аз съм зверски позитивна....дори найвна и найстина си вярвам, че те ще ми се обадят. Когато не го направят, пък, винаги съм склонна да ги оправдая по някакъв начин.....затова мисля, че не изпращам такива сигнали.
Върнете се в началото
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

izgubena,мерси че ми отговори.Точно затова те попитах.В тази възраст бях и аз когато ми се е случвало.В днешно време момчетата на 24-25години все още искат да са свободни и да живеят без обвързване.Рядкост са тези,които са готови на по-сериозна връзка.Затова не се тормози,но не бъди наивна.

Нищо не губиш в случая.Мъжете,които са готови за връзка просто се обаждат и след това.Това е засега от мен.

Не губи надежда - ще срещнеш точния мъж
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А опитвала ли си се да звъннеш ти?

И какви са взаимоотношенията ви преди да настъпи този момент? В смисъл в тези случаи - на какъв етап от взаимоотношенията ви се появява секса ..?
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Отношенията ми с тези мъже са си чисто сексуални. Преди това нямаме особена предистория...запознаваме се по един или друг начин и или си допадаме или не.

Всичките ми въпроси възникват от факта, че аз нямам нищо против секса за една нощт - разбирам го и го одобрявам, но ако е само секс за една нощт защо ми се обясняват всичките тези неща и ме вкарват в разнични мисли....
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 12:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами доста момичета не го въприемат секса за един път и мъжете знаят това.
Но ти казваш, че възроемаш секса за една нощ, но когато те ти кажат, че ще с обадят - казваш че се появяват мисли....

Дали секса а една нощ е защото го искаш.. или защото си мислиш, че те само това искат...?
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мии истината е, че аз искам сериозна връзка...както всеки човек аз имам нужда да обичам някой и някой да ме обича мен...., но докато срещтна този човек нямам нищо против да неангажиращ правя секс. Няма как да не се вкарам в размисли, когато някой с когото ми е било добре ми предложи да отидем някъде за почивните дни...
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 12:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбира се, че е така.
Но тогава излиза следния въпрос - преди да правите секс.. ти как представяш нещата, че искат да се движат?

Ако ти се запознаеш с някой, и имаш поведение все едно "нямам нищо против един секс неангажиращ"... ти поставяш такава рамка и е нормално тя да се разчете по този начин. Поведението (макар и невербално.. т.е без да го казваш) издава. Ти може да търсиш връзка, но за да не те отхвърлят - включваш програма....аз съм свободомислеща и няма проблем един неангажирщ секс. Те обаче не разчитат частта с "страх ме е, че няма да ме харесат" , а само... "искам нещо неангажиращо"...

Така се получава неразбирателството...те се възползват от офертата ти - секс...но след това е неудобно просто да си тъгнеш и много често се казва "айде ще се чуем" или "искаш ли да ходим незнам си къде...ок ще се чуем.... това е изход от неловка ситуация ... защото хората когато се разделят, очакват вид уговорка...дори и с приятели "айде ще се чуем" ... се казва проформа, за чао...
izgubena
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 5:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SadSadSad
ми дедазнам и аз какви впечатления оставям у тях...SadSad:9
Благодаря ви много за мненията и съветчетатаSmileSmileSmile
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 5:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Опитай да сложиш една различна рамка, когато се запознаете. Бъди по-самоуверена в желанията си. Ти искаш връзка, но според мен си мислиш, че няма да искат те.. и си мислиш, че именно неангажиращия секс ще ги накара да са с теб.
Когато се запознаете - изчакай малко...Не защото трябва да се чака и да не се прави секс на първа среща и тн... Просто защото може би там именно се получава някакво недоразумение при теб. Т.е опитай се повече да покажеш, че не търсиш само ей така.. ами че от ей така-то може да се получи и нещо друго. Понякога наистина стават неразбирателства и хората не получават правилните сигнали... може би те разчитат сигналите като "не искам нищо друго освен това"... просто опитай да покажеш, че нямаш нищо против секса, но предпочиташ той да води към нещо...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї