|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
Bibini
Наш човек
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 4:50 pm Мнения: 1839 Местоположение: София
|
Това хлапе няма да е постоянно.  После е друго и така.На мен ми е забавно и интересно да се сменят тия картинки според ранга и броя на мненията.
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
|
| Сря Юли 30, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
На мен ми е любопитно какъв ще е следващият ми ранг, и даже гледам според броя мнения на другите и ранга им, та така да предугаждам.
А и на мен хич не ми се връзваше онзи стар професор на този аватар, но минах необходимия брой мнения и ето ме с нов ранг.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Сря Юли 30, 2008 7:49 pm |
|
 |
|
bubsoivz
Кандидат Разбирач
|
Аз пък изобщо не мога да си сложа аватар :Д
|
| Вто Авг 26, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Харесай си някоя подходяща картинка в интернет. Щракни върху картинката и натисни "копи шорткът". След това влез в профила си и надолу ще видиш място за аватар и една кутийка. Десен бутон там и "пейст". след това най-отдолу натискаш Прати.
Има подробно разяснение в първата папка/правила на форума
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Вто Авг 26, 2008 8:57 pm |
|
|