| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 6:18 pm Заглавие: Аватари |
|
|
Здравейте,
Направихме папка с аватари, която е качена във форума. Когато влезнете в профила си, на мястото при аратара има бутон "Галерия", когато цукнете на него ще ви излезнат картинки, които може да изберете за свой аватар, ако нямате такъв или незнаете как да словите друг. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Мерси,находчиви както винаги. Мога да ти дам страницата на един сайт,в който има всякакви аватари.Аз оттам си смених скоро и моя.Но ще ти го пратя на ЛС,ако искаш.Ти ще прецениш в галерията на форума какво може да добавиш още. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Искам и аз да си сменя аватара как? Във галериата не ми хареса нищо освен това синьото момиче което прилича на мен  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:23 pm Заглавие: |
|
|
| barborana1204 написа: | Искам и аз да си сменя аватара как? Във галериата не ми хареса нищо освен това синьото момиче което прилича на мен  |
ОК. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:38 pm Заглавие: |
|
|
ОК????????
КАКВО ИМАШ ПРЕДВИД? _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Пратих ти адреса на сайта на ЛС-лични _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:50 pm Заглавие: |
|
|
КАКВО Е ТОВА ЛС ОБЯСНИ МИ ЗАЩОТО СЪМ НОВА И НЕ ГИ РАЗБИРАМ ТИЯ РАБОТИ  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Както вчера ми писа за ICQ-то на лични съобщения.След като влезеш с името и паролата в този сайт,в началото на страницата горе ти излиза ако имаш съобщение - 1 ново съобщение.Щракни върху него. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:59 pm Заглавие: |
|
|
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:00 pm Заглавие: |
|
|
За нищо.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:10 pm Заглавие: |
|
|
ВЛЯЗОХ ОБАЧЕ СЕГА ПЪК НЕЗНАМ КАК ДА СИ СЛОЖА _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Щракни с десния бутон на мишката върху това което си си харесала.После отиваш там където пише PROPERTIES и го натискаш.Излиза един екран и там пише LOCATION и има едно описание http:// ... Копирай го.Влез в твоя профил и там го пействай там където е празното място ДИНАМИЧЕН АВАТАР. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:41 pm Заглавие: |
|
|
мерси много готова съм _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 10:33 pm Заглавие: |
|
|
какво мислите за аватара ми? _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 12:37 am Заглавие: |
|
|
Мен ме кефи. Така изглеждаш невинна, чак се доближаваш до ангел. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 5:02 pm Заглавие: |
|
|
А твоя аватар Диди много ме кефи.Имам предвид този в момента и предния със сълзата от окото. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Бибини, гледам да ми отговарят на настроението-предишния на чувствата, а сегашния на желанията  _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
Jane Eyre Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 8:30 pm Заглавие: |
|
|
На мен не ми харесва, че се получават 2 аватара - единият, наш, и другият, според ранга и броя на мненията Не знам вие какво мислите, но според мен ще е по-подредено и красиво, ако има само един аватар  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 8:37 pm Заглавие: |
|
|
| Jane Eyre написа: | На мен не ми харесва, че се получават 2 аватара - единият, наш, и другият, според ранга и броя на мненията Не знам вие какво мислите, но според мен ще е по-подредено и красиво, ако има само един аватар  |
Е,на мен не ми пречат и двата.Едното е като изображение на ранга,а другото е индивидуално излъчване.Но пък имаш право да зададеш този въпрос.Но lady-to сигурно ще се включи и ще обясни по-ясно каква е целта. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Jane Eyre Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Ами от естетическа гледна точка просто не ми се връзва това хлапе, което щрака лудо по клавиатурата, с тази красива бяла роза Не настоявам, просто предлагам да има само един аватар  |
|
|
 |
|