| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 9:38 pm Заглавие: Откритие: Тъпите мухи живеят по-дълго. |
|
|
Четете статията тук.
Аз мисля да оставя ученето....няма да си губя от живота . _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 11:58 pm Заглавие: |
|
|
На мен не ми пука колко ще живея. А ако тези мухи бяха оставени в природата и си останат природно тъпи, тва много щеше да им пречи според мен да оцеляват в критични ситуации. Лууп не си зарязвай ученето, ако тея мухи се мъчат да живеят макс 80 дни, то твоя живот може да протече 80 години, освен тва да си глупав не е лесно. _________________ Feel bad |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 1:12 am Заглавие: |
|
|
Хех, това го казах с ирония, но пък знае ли човек...ако докажат, че това може да се отнася и за хората....сериозно ще се замисля. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 2:20 am Заглавие: |
|
|
Че то това е ясно. Отдавна се знае, че колкото по-глуповат е човек, толкова по-налко се тревожи. Колкото по-малко се тревожи, толкова по-малко стрес има в тялото му.Колкото по-малко стрес има - толкова по-здрава е имунната му система. КОлкото по-здрава е имунната защите, толкова по-малко боледува. Колкото по-малко боледува - толкова по-дълго живее.
Психическите разстройства са по-характерни за по-интелигентните хора. Едно от основните свойства на интелигентността е способността да се правят връзки между обектите и да се разсъждава за релациите на обектите. Е тази способност да се разсъждава - всяка дарба е и проклятие - се насочва към създаване на връзки и осъзнаване на доста истини за живота, от които те побиват тръпки.
Е по-неспособните хора са по-спокойни, по-безстрашни, по-щастливи по техния си начин.
Въпроса е, че ти се раждаш с тези способности и не ги избираш, но все си мисля, че предпочитам да ме е страх, но да разсъждавам, от колко да съм само "потребител" на света. Все трябва да има и някой, който да мисли
Пак идваме до "Количеството, за сметка на качеството". "Скъпите парфюми са в малки опаковки". _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 2:31 am Заглавие: |
|
|
А, Лейди депресията към психическите разстройства ли спада? _________________ Feel bad |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 2:53 am Заглавие: |
|
|
Разбира се. Нали трябва да мислиш, за да се уплашиш или да откриеш нещата, които не ти харесват и лошите страни на живота. Има едно "ако компютъра можеше да мисли, първото нещо което щеше да направи е да се изключи"
Нали трябва да осислиш, че живееш за да умреш...тия неща депресират - смъртта, необяснимите неща от живота, връзките с предишни поколения, мистериите, загадките - да можеш да си отвориш съзнанието за онова, което може да го има и не се задоволяваш само с елементарните обяснения на ежедневието. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 3:00 am Заглавие: |
|
|
Мерси, Лейди!
А, Лейди как човек ще живее, за да умре?! Не ме отчайвай, ако е така не би имало значение дали ще умра днес или след 50 години, а значение има, независимо дали живота е хубав или лош. Но това е за друга тема. _________________ Feel bad |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:36 am Заглавие: |
|
|
Ами виж реално ако се погледне физическата страна на нещата - веднага след раждането си - ти вървиш с всеки ден към края на живота ти - но не това е важното. Физическото присъствие е доста незначително. Това е само обвивката - т.е като хард диска на компютъра или не мога да се сетя за по-добра налогия сега, но това е като нещо важно, което просто функционира... а ето като гсм-а. Онова, което е важното е че приема вълните и можеш да говориш по него - без апарат, сим картата не може да работи. Но апарата само го обслужва. Т.е когато се счупи апарата или стане стар и вече пречи да се свързваш - просто сменяш с нов апарат - ни информацията на сим картата е важната и тя остава.
Така, че онова което е важно е не колко ще живееш - а какво ще направиш докато си жив. На колко човека ще помогнеш, колкото информация ще поемеш и колко ще се развиеш. За сега незнаем крайния план.. но знаем, че това е по-важното, защото физическото е просто апарат, който духа използва, за да може да функционира...  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз не го погледнах от гледна точка на това, което би могъл да направиш, докато си тук, ами от гледна точка на чувствата. Иначе съм съгласна, само дето сме гледали в различни посоки  _________________ Feel bad |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Така си е
Така, е блаженни са глуповатите, но аз предпочитам другото А за мухите - ония дето си жужкат на спокойствие - може би са още в началото на пътя си - нови екземпляри  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 11:24 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм от тия дето все мислят и се тревожат за това и онова.Но наистина тия дето са по-тъпи и прости си живуркат по-спокойно.
Но и аз мисля че е по-важно да съм наясно с нещата,отколкото да не мога да мисля.И накрая все си казвам - какво го мисля толкова?Но съм си такъв тип човек - все нещо трябва да анализирам и научавам,за да усещам че живея  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 12:50 am Заглавие: |
|
|
Ми и аз спадам към тревожните и притеснените. На хора, които умишлено се опитват да ме притесняват отговарям с небивал дебилизъм може и арогантност.
Аз предпочитам и да си мисля, но да не знам нещата дет не искам да знам. _________________ Feel bad |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:37 am Заглавие: |
|
|
я не ме отчайвайте от живота Имам колега който е невероятно тъп и горе долу на моите години Да не искате да кажете, че ще живее повече от мен ?  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 2:26 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | я не ме отчайвайте от живота Имам колега който е невероятно тъп и горе долу на моите години Да не искате да кажете, че ще живее повече от мен ?  |
Ми най-вероятно Защото те не се напрягат толкова в мислене и проблеми и не си слагат на сърце притесненията. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 3:38 am Заглавие: |
|
|
Леле Биби, ще се гръмна Ама не е ли по-правилно да набия канчетата на тъпанарите Ама пак ще се пръсна от яд Че къде е тая справедливост бе хора  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 4:04 am Заглавие: |
|
|
Селфкилър, справедливост няма. Но не съм сигурна, че хората които са затъпели биха живели повече, защото аз свързвам това с по-залежал начин на живот и това ще рече по-малка физическа активност и по-голяма мудност в действията. Ако е така, то намаляването на физическата активност може да доведе до редица други здравословни проблеми, а забавената реакция до опасни за живота непредвидени ситуации и спрямо тези неща, той би бил по-лабилен от теб. _________________ Feel bad |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Не бих казала колко тъпанари с мускули познавам ехе И ходят на фитнес,блъскат,спортуват,ама са тъпи като галоши.
А колкото да им набиеме канчетата - аз това правя откак се помня ама - те са си тъпи. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Тях ще ги пребият някъде, а един побой сериозен, в каквито влизат такива хора, носи много травми, които си остават. _________________ Feel bad |
|
|
 |
|