| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 10:49 pm Заглавие: MOLQ VI DAYTE MI SAVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| OT EDNA GODINA JIVEQ SAS EDNO MOM4E KATO SEMEYNI NA4ELA TOY OBI4A DA SE RAZHOJDA DA HODI PO DISKOTEKI I VSEKI PETAK E TAM SAS PRIYATELI I IZKLU4ITELNO ME REVNUVA I NE ME VZEMA SAS SEBE SI AZ VINAGI STOYA VKI6TI SAS BABA MU I SESTRA MU ISKAM DA IZLQZA ZAEDNO SAS NEGO PONE V MESECA VEDNIJ ZA6TOTO AZ NE OBI4AM DA SE HOYKAM MNOGO NO PONQKOGA MI SE IUSKA SAS NEGO MOLQ VI KAJETE MI KAK DA GO NAKARAM DA POMISLI PO DEMOKRATI4NO POMOGNETE MI DA ME IZKARVA DA NE ME REVNUVA TOLKOVA |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 12:27 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Преди всичко искам да ви помоля да пишете на кирилица. Благодаря ви предварително
А относно проблемът ви - бих попитала на колко години сте вие и приятелят ви?
Как се опитвате вие да се справите с тази ситуация? Говорили ли сте открито за това, което ви притеснява и защо той ви ревнува толкова? Имали ли сте предишни проблеми на тези теми преди да заживеете заедно? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 1:57 am Заглавие: |
|
|
Ако сте над 18 години и за двамата направо бягай оттам. Ако се надяваш, че ще с епромени грешиш, поне според мен.Това момче е невероятен егоист. До такъв извод мога да стигна на базата на толкова информация. Той някога канил ли те е с него изобщо? Има ли однование да те ревнува - сегашно или минало. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 5:41 am Заглавие: |
|
|
Здравей бърборана,
бих попитала и аз дали се предизвикала с нещо тази ревност- танцуваш ли предизвикателно, обличаш се твърде предизвикателно ли? И да - преди да заживеете заедно и въобще в началото на връзката ви той ревнуваше ли те пак така? Излизахте ли тогава заедно?
Аз също смятам, че човека е голям егоист и се чудя как търпиш това, смятам, че може би той трябва да се замисли да ти кажа А от отговорите ти предполагам ще разберем дали говорим за крайно ревнив "турчин" или "за селски тарикат". Ако наистина нещата са основно построени върху ревност пак съм съгласна със sellfkiller, че такъв човек по-добре се дистанцирай от него, защото не искам да си представям картинката когато нещата ескалират...
Ти зависима ли си от дома, в който живеете заедно и от него финансово по някакъв начин? Той пуска ли те излизаш сама понякога - с приятелки на кафе например? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 5:37 pm Заглавие: |
|
|
| да пускаме да излизам но и с тях радко защото те са учени4ки пък аз работя и оо без почивка |
|
|
 |
|