| Предишната тема :: Следващата тема |
| Правите ли анален секс? |
| Да |
|
53% |
[ 7 ] |
| Не |
|
46% |
[ 6 ] |
| Не искам да отговоря |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 13 |
|
| Автор |
Съобщение |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 2:08 am Заглавие: За и против аналния секс |
|
|
Признавам си без бой, че много обичам секса и то от всякакъв вид. Като се замисля май единственото което не съм правил в леглото е аз да съм обекта на анален секс Също така всичко което съм правил винаги ми е харесвало стига на партньора ми да му е приятно и съм привърженик на мнението, че когато и на двамата им е добре няма извращение, като за мен думата "перверзия" не е непременно лоша. Много ми е интересно искреното мнение на аудиторията за аналния секс. Както на жените, като обекти, така и на мъжете, като субекти. Точно за този вид секс май се говори много малко, а лично моето мнение е, че доста хора го правят или поне искат да е така. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 5:23 am Заглавие: |
|
|
Хмм ми дамм и аз мисля, че щом на участващите им е приятно извращение няма
Що се касае до аналния секс - ами като обект ще ти кажа, че нещата са много тънки в това, защото аз съм именно привърженик на твоята теория, че трябва и на двамата човека да им е приятно...Тааа по тази причина обикновено отказвам, защото мъжете просто не знаят как
Особено ако говорим за рязмери над нормалното иска подготовка и ужасно възбудена жена и тогава нещата са аммма много гот, не ми е удобно да влизам в подробности - но си има мурафети - не е ръгай чушки в боба положението
За да изпита удоволствие от аналния секс за мен жената, мъжа трябва да знае как мисля, а не просто да гори от желание да се мушне някъде на по-тесничко и по забраненичко Когато партньора има умения обаче се получава нещо невероятно възбудата и голяма и е наистина нещо, което въприемам крайно положително
Направено неумело обаче мож да откаже жената от аналния секс доста задълго щот боооооли За хигиината предполагам всеки, който практикува или му се иска е подочул, че влагалищен и анален секрет не бива да се смесват или по точно не бива анален секрет да попада във влагалището, защото микромите виреещи си чудесно на едно място причиняват болести и проблеми на друго.
Та така, пак се впуснах в приииказки - това мисла общо взето - като всичко друго си иска майсторство  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Интересна тема sellfkiller
Всъщност ще кажа само че Елси толкова добре го е написала,че аз нямам какво да добавя.
На мен ми доставя удоволствие също.Поне мъжа ми е овладял техниката Е,не го правя много често.Само когато и на 2та ни е кеф. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен с това което сте написали и двете дотук
А ако не е внимателно едва ли ще постигне целта на занятието - да достави удоволствие Почти всичките ми партньорки в леглото са правили анален секс и май на повечето винаги им е харесвало. Даже имаше няколко които го предпочитаха пред всички оснанали видове Просто достигаха до оргазъм много бързо и са казвали, че така им е по-пълноценен, но това си е до човека предполагам.
А имаше и такива които предпочитаха тройка, имам предвид с вибратора
Е случвалбо се е да правим и натурални тройки но това май е за друга тема
Според менс на повечето хора проблема с аналния секс им е да разберат, че в това няма нищо срамно и лошо и да се разделят със старите догми. То и за френска любов да кажеше човек на някого преди 25 години щеше да го гледа най-вероятно като извънземен.
Аз лично страшно ненавиждам предразсъдъците и това важи за всичко, не само за секса. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Аз нямам нищо против аналния секс. Правила съм - на мен лично не ми доставя удоволствие. Не го отричам, но не го предпочитам  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 6:44 pm Заглавие: |
|
|
Всяка дупка да се използва по предназначение. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 2:12 am Заглавие: |
|
|
А бе не си много прав. Да не би всеки път като правиш секс с жена след след девет месеца от там да излиза бебе. А дане би да искаш да кажеш, че не харесваш и френската любов???????  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 3:14 am Заглавие: |
|
|
Остави го, той е малък Ебати дискриминацията прилагам Извинети Ама наистина някои работи за повечето хора не са да се опитат с първото гадже връстник, така че вярвам, че възприятията и страстта към експериментите в секса се променят с времето.  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 4:11 am Заглавие: |
|
|
Мислех, че в тази тема се обсъжда АНАЛНИЯ, а на ОРАЛНИЯ секс. Плюс това за да няма бебе има контрацептивни методи. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 5:55 am Заглавие: |
|
|
| L00P7R00P написа: | | за да няма бебе има контрацептивни методи. |
Приемам критиката, че оралния е малко вън от темата за аналния /въпреки че има хора при които голяма разлика няма/. А контрацептивите са толкова неестествени за организма, колкото и аналния секс. Затова се и нарича детероден орган а не орган за удоволствия. А и не мислиш ли, че ако и на двата им харесва няма значение къде и какво влиза ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 11:03 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | | L00P7R00P написа: | | за да няма бебе има контрацептивни методи. |
Приемам критиката, че оралния е малко вън от темата за аналния /въпреки че има хора при които голяма разлика няма/. А контрацептивите са толкова неестествени за организма, колкото и аналния секс. Затова се и нарича детероден орган а не орган за удоволствия. А и не мислиш ли, че ако и на двата им харесва няма значение къде и какво влиза ? |
Аз си мисля,че доста от съфорумниците не приемат толкова свободно нещата в секса.Но пък всеки има право на мнение - така че анален,орален или какъвто и да е - важното е да ни харесва на нас и партньорите ни.Другото е само комплекси  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:10 am Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | важното е да ни харесва на нас и партньорите ни.Другото е само комплекси  |
Правилно Биби, то нали затова е цялото упражнение Аз съм на мнение, че една от основните цели в съществуването на човека е да изпита колкото може повече удоволствия И да не казва предварително "Това няма да ми хареса" без да е опитал  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Това е за теб и твоето разбиране относно секса като цяло. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Да ама искам всички да са така Щеше да е много по-лесен живота Направо купон безспир За Биби  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Е,не може всички да са като теб и мен - нали знаеш.Купон до зори,и кой както си го направи сам.Иначе ако чакаш друг да ти направи гот - ще е скука.Затова да се забавляваме и Шоуто трябва да продължи
Специално -  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lovekiller Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Не, т'ва е гейско! Природата е дала на жената дупка, която да се ползва за секс и пъхане на инструмента по други женски места е гейско извращение. _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
ОК.Твое мнение.Ти пробвал ли си?  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lovekiller Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Не и нямам и намерение. Тоя отвор е направен да излизат разни неща от него, а не да влизат. И нямам намерение да пъхам разни мои неща там.  _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Ми недей тогава Кой те кара?Но чак пък да е гейско,защото ти не го правиш - тъпо изказване. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:24 am Заглавие: |
|
|
lovekiller, може ли да попитам на колко години си? И какво мислиш за оралния секс ? След малко ще има нова тема точно по този въпрос, ще ми бъде интересно мнението ти. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
|