| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:19 pm Заглавие: Как да разнообразим секса |
|
|
Еротично, дантелено бельо? или Костюма на жената котка _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Don Vito Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 5:44 pm Заглавие: |
|
|
К`вото и да е - важното е секс да има
Иначе няма да откажа едно костюмче на жената котка или някоя друга мръсница  _________________
/173792.jpg" border="0" /> |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 8:39 pm Заглавие: |
|
|
| Don Vito написа: | К`вото и да е - важното е секс да има
Иначе няма да откажа едно костюмче на жената котка или някоя друга мръсница  |
...може  |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:10 am Заглавие: |
|
|
Добре де, вие като мъже, дайте идея за конкрретно нещо, което ще ви вузбуди?
Влизането в различни роли е полезно, но ако и дръгия е разчупен. И как точно действа "преобразяването"? Все едно сте с друга, но не изневерявате? |
|
|
 |
Don Vito Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:29 am Заглавие: |
|
|
Щ е кажа само : има логика в твойте думи момиче.
А да си признаваме , че ви мислим за друга е опасно и вредно и отричам до последно
А дори и без жената котка и само с едно мръснишко бельо и един бич кожен, може да постигнете чудеса  _________________
/173792.jpg" border="0" /> |
|
|
 |
mims Новак

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Сексът може да се разнообрази освен с кожени аксесоари, различно бельо и роли, но и със смяна на обстановката. Едно нетрадиционно място би било доста възбуждащо. Дали ще е закътано място сред приридата или в офиса през обедната почивка , важното е да има разнообразие. |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Най-голямо разнообразие има тогава, когато разнообразяваш партньорите Е на това му се вика "очаквай неочакваното...". Другото е по-нагласено, докато с нов партньор не знаеш какво ще изкочи от торбата . Това е мнение, изразено от мъж, който сега не е обвързан де, не искам да ме разбирате погрешно, иначе съм си кротък PDT_014 |
|
|
 |
kotarana Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
На скоро си мислех за разнообразието в секса. Много хора приемат въпроса по-глобално - секса като цяло, а не секса с един човек. Ако си говорим как да се разнообрази секса ни като цяло - смяната на партниор си е опция. Но ако говорим за разнообразие в секса С ПАРТНЬОРА ни - си е друга работа. Аз мисля, че трябва да се поставяме на мястото на другия - ако това, което правим би ни задоволило ако сме другия - е ок. Но да гледаш едностранчиво... си е лоша работа.
Много хора изискват повече от колкото дават...в секса. Другия започва да спира да дава, защото той трайно е бил пренебрегван и тогава първия още повече се затваря и .. секса може да си изчезне. Как тогава да се справяме? _________________ mur-mqu |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 10:28 pm Заглавие: |
|
|
По красивите и готини, могат да се обърат към мен, за помощ  |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Упс..тая тема...
Сложно е доста , имайки в предвид- връзки, които стигат до момента:" живеене на семейни начала"! Лично за моята връзка мога да кажа- смяната на мястото влияе доста възбуждащо...Защото вкъщи си знаем- на дивана, на масата ..кой как да застане.. Иначе експеримента с други пози/ми не е зле това, но пък, пак си е вкъщи.../
 |
|
|
 |
muki Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:41 pm Заглавие: Re: Как да разнообразим секса |
|
|
хммм интересен въпрос на който доста трудно може да се намери отговор в крайна сметка накрая когато си опитал ВСИЧКО буквално го разбираите много трудно може да се разнообрази  _________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late
Take a rest as a friend as an old memoria |
|
|
 |
mishleto Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 3:19 am Заглавие: |
|
|
Аз знам за хора, който цял живот са заедно и не спират да разнообразяват секса.Всичко зависи от хората.Не мисля, че може да се опита всичко, винаги има нещо, което да ти щукне въпроса е да си човек с идеи.И не трябва само ти да го мислиш, а и човека на среща.Или и двамата сте на вълната или всичко е загубено или по на кратко "СКУКА". _________________ Когато си стигнал толкова далеч, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече си постигнал само половината от това, на което си способен! |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 183 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 6:57 am Заглавие: |
|
|
Не казвам - направо показвам...
Иначе само на дърво дето не съм се качвал за секс. По точно - не можах да я кача горе, не бях тренирал...
Ако говорим сериозно - сменете цвета на косата, парфюма. Но не си мислете, че дрехите са важни - опаковка която даже и не забелязваме..
А много често чисто голата партньорка (момиче) не е толкова привлекателна, колкото "донякъде разопакованата" - някой чорап или друго парче дреха, шнола, трябва да останат по нея.
Пробвайте да го гледате по-мръснишки - както го погледна съседката оня ден... |
|
|
 |
ivanova Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 4:45 pm Заглавие: |
|
|
За да върви една връзка секса си е от голямо значение, така, че трябва да се подържа нивото. Нещата там позанемарят ли се, започва да с егледа в страни  |
|
|
 |
ivanova Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Кажете ми какъв е психологическият отговор на: Някой мъже, които в обществото са поставени и силни личности в леглото обичат да са като роби на жените. да се чувстват слаби и нищожни. дори ако можеш да ги вържеш и набиеш е, не че нас жените не ни кефи |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Ами ние хората сме устроени така. Като сме малки сме "подчинени" на по-силните - родителите. Те са властта, те са силните, ние се учим от тях и разчитаме на тях - те поемат отговорностите и всичко.
Във връзките - за да се влюбиш другия трябва да е повече от теб в някой от аспектите - дали ще е материално, дали ще е способност да властва, дали ще е по-чувствителен или по-красив или каквото и да е... въпрос на наш приоритет. Ако за нас е приторитет материалния живот - ще искаме той да е повече от нас там.
Т.е психиката ни е направена така, да харесваме по-силните, за да се учим от тях - да върви напед.
А това, за което ти пишеш - там нещата следват подобна логика, плюс това че те са силни навън, но вътрешно искат да са малки и някой да се грижи за тях.... или просто да покаже, че е по-силен. Те компенсират. Всичко е баланс. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
ivanova Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:37 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Ами ние хората сме устроени така. Като сме малки сме "подчинени" на по-силните - родителите. Те са властта, те са силните, ние се учим от тях и разчитаме на тях - те поемат отговорностите и всичко.
Във връзките - за да се влюбиш другия трябва да е повече от теб в някой от аспектите - дали ще е материално, дали ще е способност да властва, дали ще е по-чувствителен или по-красив или каквото и да е... въпрос на наш приоритет. Ако за нас е приторитет материалния живот - ще искаме той да е повече от нас там.
Т.е психиката ни е направена така, да харесваме по-силните, за да се учим от тях - да върви напед.
А това, за което ти пишеш - там нещата следват подобна логика, плюс това че те са силни навън, но вътрешно искат да са малки и някой да се грижи за тях.... или просто да покаже, че е по-силен. Те компенсират. Всичко е баланс. |
Ах, тез мъже май- никога непорастват. да, това което не са го получили в достатъчни дози в детство го търсят в полувинката си. Затова е много погрешно мнението, че момченцата нямат нужда от толкоз ласки за да не станат женчовци. Абе всяко нещо със времето. си |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Нед Юни 08, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Секса най-добре се разнообразява с различни партньори, въпреки, че понякога това не се харесва на половинката. Иначе съм забелязал, че за жените разнообразния секс се разбира като нови дрешки и дрънкулки. Интересно е как едина покупка на желана вещ /обикновено това означава скъпа / разнообразява секса за жените, понякога е така и за мъжете, но много по - рядко. А ако трябва да е напълно сериозно мисля, че при всеки е толкова различно, че направо е невъзможно да се споделя опит в това отношение. Обикновено спонтанния секс е и най-разнообразен. Аз лично много обичам да експериментирам  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
velinaks Новак

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че когато има чуства и секса ти доставя удоволствие. Няма значение от колко време не си сменял партньора си. Има значение колко интересен човек е за теб той. А всяка опитна жена знае как задържи вниманието в/у себе си, дори и като се прави на неопитна, което най-често е правилната тактика!  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:39 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|