Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да разнообразим секса
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Мар 13, 2007 4:19 pm    Заглавие: Как да разнообразим секса Отговорете с цитат

Еротично, дантелено бельо? или Костюма на жената коткаSmile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Don Vito
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 13, 2007 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

К`вото и да е - важното е секс да има Laughing Laughing Laughing
Иначе няма да откажа едно костюмче на жената котка или някоя друга мръсница Very Happy
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Вто Мар 13, 2007 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Don Vito написа:
К`вото и да е - важното е секс да има Laughing Laughing Laughing
Иначе няма да откажа едно костюмче на жената котка или някоя друга мръсница Very Happy

...може Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, вие като мъже, дайте идея за конкрретно нещо, което ще ви вузбуди?
Влизането в различни роли е полезно, но ако и дръгия е разчупен. И как точно действа "преобразяването"? Все едно сте с друга, но не изневерявате?
Върнете се в началото
Don Vito
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 14, 2007 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Щ е кажа само : има логика в твойте думи момиче.
А да си признаваме , че ви мислим за друга е опасно и вредно и отричам до последно Razz Razz Razz
А дори и без жената котка и само с едно мръснишко бельо и един бич кожен, може да постигнете чудеса Laughing
mims
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Мар 14, 2007 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сексът може да се разнообрази освен с кожени аксесоари, различно бельо и роли, но и със смяна на обстановката. Едно нетрадиционно място би било доста възбуждащо. Дали ще е закътано място сред приридата или в офиса през обедната почивка Twisted Evil , важното е да има разнообразие.
Върнете се в началото
Willie
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 14, 2007 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-голямо разнообразие има тогава, когато разнообразяваш партньорите Twisted Evil Е на това му се вика "очаквай неочакваното...". Другото е по-нагласено, докато с нов партньор не знаеш какво ще изкочи от торбата Smile. Това е мнение, изразено от мъж, който сега не е обвързан де, не искам да ме разбирате погрешно, иначе съм си кротък PDT_014
Върнете се в началото
kotarana
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Май 14, 2007 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На скоро си мислех за разнообразието в секса. Много хора приемат въпроса по-глобално - секса като цяло, а не секса с един човек. Ако си говорим как да се разнообрази секса ни като цяло - смяната на партниор си е опция. Но ако говорим за разнообразие в секса С ПАРТНЬОРА ни - си е друга работа. Аз мисля, че трябва да се поставяме на мястото на другия - ако това, което правим би ни задоволило ако сме другия - е ок. Но да гледаш едностранчиво... си е лоша работа.
Много хора изискват повече от колкото дават...в секса. Другия започва да спира да дава, защото той трайно е бил пренебрегван и тогава първия още повече се затваря и .. секса може да си изчезне. Как тогава да се справяме?
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По красивите и готини, могат да се обърат към мен, за помощ Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
deinameina
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Сря Юни 27, 2007 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Упс..тая тема...
Сложно е достаSmile , имайки в предвид- връзки, които стигат до момента:" живеене на семейни начала"! Лично за моята връзка мога да кажа- смяната на мястото влияе доста възбуждащо...Защото вкъщи си знаем- на дивана, на масата ..кой как да застане..Smile Иначе експеримента с други пози/ми не е зле това, но пък, пак си е вкъщи.../Smile

Very Happy
Върнете се в началото
muki
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:41 pm    Заглавие: Re: Как да разнообразим секса Отговорете с цитат

хммм интересен въпрос на който доста трудно може да се намери отговор в крайна сметка накрая когато си опитал ВСИЧКО буквално го разбираите много трудно може да се разнообрази Confused
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late
Take a rest as a friend as an old memoria
Върнете се в началото
mishleto
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Юли 30, 2007 3:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз знам за хора, който цял живот са заедно и не спират да разнообразяват секса.Всичко зависи от хората.Не мисля, че може да се опита всичко, винаги има нещо, което да ти щукне въпроса е да си човек с идеи.И не трябва само ти да го мислиш, а и човека на среща.Или и двамата сте на вълната или всичко е загубено или по на кратко "СКУКА".
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 6:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не казвам - направо показвам... Laughing

Иначе само на дърво дето не съм се качвал за секс. По точно - не можах да я кача горе, не бях тренирал... Very Happy

Ако говорим сериозно - сменете цвета на косата, парфюма. Но не си мислете, че дрехите са важни - опаковка която даже и не забелязваме..
А много често чисто голата партньорка (момиче) не е толкова привлекателна, колкото "донякъде разопакованата" - някой чорап или друго парче дреха, шнола, трябва да останат по нея.

Пробвайте да го гледате по-мръснишки - както го погледна съседката оня ден...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivanova
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2008 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За да върви една връзка секса си е от голямо значение, така, че трябва да се подържа нивото. Нещата там позанемарят ли се, започва да с егледа в страни Very Happy
Върнете се в началото
ivanova
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2008 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажете ми какъв е психологическият отговор на: Някой мъже, които в обществото са поставени и силни личности в леглото обичат да са като роби на жените. да се чувстват слаби и нищожни. дори ако можеш да ги вържеш и набиеш Very Happy е, не че нас жените не ни кефи
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ние хората сме устроени така. Като сме малки сме "подчинени" на по-силните - родителите. Те са властта, те са силните, ние се учим от тях и разчитаме на тях - те поемат отговорностите и всичко.
Във връзките - за да се влюбиш другия трябва да е повече от теб в някой от аспектите - дали ще е материално, дали ще е способност да властва, дали ще е по-чувствителен или по-красив или каквото и да е... въпрос на наш приоритет. Ако за нас е приторитет материалния живот - ще искаме той да е повече от нас там.

Т.е психиката ни е направена така, да харесваме по-силните, за да се учим от тях - да върви напед.

А това, за което ти пишеш - там нещата следват подобна логика, плюс това че те са силни навън, но вътрешно искат да са малки и някой да се грижи за тях.... или просто да покаже, че е по-силен. Те компенсират. Всичко е баланс.
ivanova
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
Ами ние хората сме устроени така. Като сме малки сме "подчинени" на по-силните - родителите. Те са властта, те са силните, ние се учим от тях и разчитаме на тях - те поемат отговорностите и всичко.
Във връзките - за да се влюбиш другия трябва да е повече от теб в някой от аспектите - дали ще е материално, дали ще е способност да властва, дали ще е по-чувствителен или по-красив или каквото и да е... въпрос на наш приоритет. Ако за нас е приторитет материалния живот - ще искаме той да е повече от нас там.

Т.е психиката ни е направена така, да харесваме по-силните, за да се учим от тях - да върви напед.

А това, за което ти пишеш - там нещата следват подобна логика, плюс това че те са силни навън, но вътрешно искат да са малки и някой да се грижи за тях.... или просто да покаже, че е по-силен. Те компенсират. Всичко е баланс.

Ах, тез мъже май- никога непорастват. да, това което не са го получили в достатъчни дози в детство го търсят в полувинката си. Затова е много погрешно мнението, че момченцата нямат нужда от толкоз ласки за да не станат женчовци. Абе всяко нещо със времето. си
Върнете се в началото
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2008 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Секса най-добре се разнообразява с различни партньори, въпреки, че понякога това не се харесва на половинката. Иначе съм забелязал, че за жените разнообразния секс се разбира като нови дрешки и дрънкулки. Интересно е как едина покупка на желана вещ /обикновено това означава скъпа Twisted Evil / разнообразява секса за жените, понякога е така и за мъжете, но много по - рядко. А ако трябва да е напълно сериозно мисля, че при всеки е толкова различно, че направо е невъзможно да се споделя опит в това отношение. Обикновено спонтанния секс е и най-разнообразен. Аз лично много обичам да експериментирам Very Happy
velinaks
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля, че когато има чуства и секса ти доставя удоволствие. Няма значение от колко време не си сменял партньора си. Има значение колко интересен човек е за теб той. А всяка опитна жена знае как задържи вниманието в/у себе си, дори и като се прави на неопитна, което най-често е правилната тактика! Very Happy
Върнете се в началото
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

013
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї