| Предишната тема :: Следващата тема |
| Мъжете защо изневеряват? |
| Липсва им нещо |
|
57% |
[ 4 ] |
| Хоби им е |
|
14% |
[ 1 ] |
| Не им стига една жена |
|
28% |
[ 2 ] |
| Не са достатъчно задоволени |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 7 |
|
| Автор |
Съобщение |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:07 pm Заглавие: БОЛНА СЪМ-ИМА ЛИ ЛЕК |
|
|
[color=red][/color]
Здравейте пак съм АЗ!!!!!!!!!!!
помогнете ми аз съм болна от РЕВНОСТ!
ревнувам мъжа ми до такава степен , че вредя на себе си  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
А има ли причина за ревност?Какво те кара да мислиш че ти изневерява? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:38 pm Заглавие: |
|
|
преди 1 година една развратна кучка звънеше на мъжа ми че иска да се чука с него.Толкова и паднало пердето знае че е с мен и му звъни и вика
-какво ще кажеш за един бърз секс а! Че тя приателката ти няма да разбере.
аз през това време учех а той работеше и един ден му беше затворен телефона около за 1 час а пък през това вреве бил със нея на хотел. А пък аз преди бях му казала ей така на шега
-ако някой ден решиш да ми изневериш дано да не можеш.............
и така стана пили бира обаче майка и се обадила спешно и тя си заминала.Аз после разбрах и го зарязах моментално толкова много ми сее молил и ми е целувал свещена книга че не спал със нея и така му простих и сега ме е страххххххххх че пак ще излязат такива кучки,оффффффф като излезе на дискотека не мога да се спра да му званя защотото ще се изям от съмнения той като се върне се кълне че никога няма да ми изневери и ме целува гушва се в мен и заспива.как да се оправя!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Не искам да ти кажа - ми недей да мислиш,защото няма как в такъв случай.Но човек ако е решил да го направи - ще го направи,колкото и да му звънят,следят и т.н.Просто се замисли първо - липсва ли му нещо във вашите взаимоотношения,колко често правите секс и т.н.
После - колкото и да го мислиш - опитай се да не го показваш пред него,не му звъни когато е излезнал сам.Имай му повече доверие и вяра в себе си.
Когато такива кучки му звънят на телефона - не се впрягай.Просто с женска хитрост извърти нещата.Кажи му - пак ли тия досадни жени ти звънят?Много си сладък - те не могат да не се поддадат на чара ти.Но аз знам че ти ме обичаш и няма да ми изневериш с такива.Обърни го на майтап и го накарай той да почне да ги реже по телефона,а не да излиза с тях.
Ти откъде знаеш,че са били на хотел с въпросната жена? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
| защото нея вечер ми каза че уш искал да ми прави изненада и платил на хотела предварително само и само да сме заедно.И нея вечер като отидохме на масата имаше бира и фъстъци аз го питах със кого беше тук а той ме излъга че бил със един приятел яз се осъмних и плюс това нея вечер се държа много грубо със мен и после след няколко дена един приятел ме попита дали ходим още аз казах да но са го видели със онази кучка да си приказват и като разбрах моментално го зарязах!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
И моя мъж ми изневери веднъж преди години с бившата му съпруга.Тогава му простих,но го предупредих че 2 път няма да има прошка.Много бях бясна и подразнена.Доста време изтръпвах,когато ходеше там за да види сина си.Постоянно се изнервях.Но колкото повече го правех - толкова по-тъпо ставаше.Накрая взех решение сама за себе си - няма да се нервирам - напротив аз го карах да ходи там по-често.Ефекта беше обратен.Той сега не иска да ходи там,а сина му ни идва на гости за по няколко дни.
Искам да ти кажа,че колкото по-собственически се държиш към него,подозираш го,ревнуваш го - /особено ако сега няма причина/ толкова повече ще го амбицираш пак да го направи.
Поговори с него и съвсем нормално му кажи,че му имаш доверие.Но ако той те излъже и изневери,а ти разбереш - няма да има прошка 2 път.Оттам нататък - просто овладей емоциите си,не показвай че се дразниш и ревнуваш,не му звъни постоянно.Казвам ти го от личен опит.Моя мъж е страшно ревнив и хиляди пъти съм му обеснявала точно това.Че ме дразни със съмненията си и вечните проверки.Сега мога да кажа,че има някакво развитие.Аз не съм ревнива по принцип,може би защото мразя да ме ревнуват.Имам ужасни спомени от ревниви мъже./включително и баща ми/ _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Бибина-
да така е той ми вика престани да ме излагаш пред приятели разбери не ти изневерявам като закъснея легни си и спи спокойно но се дразня например вчера излезе до едни приатели и се върна в 00-30 часа а пък ми каза че ще се върне в 22 часа пък там са се събрали момчета и малко пийнали като се върне ми целува краката и ми казва колко ме е обичал но моя страх съмннениа ме изяждат здраво и нямат край............ |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Просто се успокой малко.Мисли по-позитивно.Имай повече самоувереност в себе си.Имай достойнство.Още повече - нали сте се разбрали да излизате заедно по-често.Остави го един път той да излезне сам.Един път излез ти сама.Другия път излезте заедно.Всеки има право на лична свобода и пространство и да се занимава с нещо,което му доставя удоволствие сам понякога.А това че е закъснял - повечето го правят така.Пък аз понякога съм искала моя мъж да излезне сам с приятели някоя вечер.Но той пък е обратния вариант.Не иска - от страх да не отида аз някъде.Въпреки че имаме дъщеря на 2г. и 5м.Той си е такъв,пък аз искам да излизам сама с приятелки.Но е трудно.1 път в седмицата детето остава да спи при моите родители.Тогава за 2 часа пия кафе с приятелки.Това е.
Опитай постепенно да се успокоиш. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 11:35 pm Заглавие: |
|
|
бибини
да те питам ти на колко си години или да ми кажеш на колко се омъжи и на колко роди защото това лято мислим да правим сватба аз съм на 19 години нормално ли е да родя дете слад 1-2 години.И ти благодаря зя съвета който ми го даде тази вечер ще се въздържа да не му звъня ако успея винаги ща ползвам твоя съвет благодаря ти чао  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз на 18/07/ ще навърша 35год.Имам дете на 2г.5м. преди 4г. и няк.мес. се омъжих,преди това живях 2г. с него на сем.начала.
Човек най-добре преценява дали е готов за дете.Ако го искаш и си готова - няма проблем.Годините не са от значение в семейния живот,важна е нагласата и психиката на човека.И взаимното доверие,разбирателство,помощ и готовност за комуникация.Сложен е семейния живот като цяло,защото трябва винаги да реагираш адекватно,гъвкаво и с разбиране. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:55 pm Заглавие: |
|
|
напълно си права да те питам нещо имашли скайп че е по лесно??? _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Скайп - не,имам ICQ № - 318238737.
От личен опит знам - когато си готов за нещо /каквото и да е/ - ти сам ще го усетиш че го искаш и е момента.Годините не са толкова от значение.Е,в случая специално бих конкретизирала само над 18г. - дете.Иначе ми звучи като дете ражда и гледа друго дете. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък мисля, че е рано. Разлика между 17 и 19 почти не виждам. _________________ Feel bad |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:17 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | Аз пък мисля, че е рано. Разлика между 17 и 19 почти не виждам. |
Не го приемай толкова буквално.Имах предвид че има случаи на момичета,които раждат на 12-13год.А че като години м/у 17 и 19 няма супер огромна разлика - да,но за 2 години понякога може да се случат много неща и да пораснеш много бързо - психически.Да узрееш,помъдрееш и т.н.
Не че нямам колежка,която е родила на 17години.И сега дъщерята вече се ожени.Но като цяло се приема че човек навършил 18 г. вече е зрял физически и психически и е изградил навици в себе си и като личност е пълноценен. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Аз познавам едно лапе дет беше супер зряло на 9години, а има немалко безотговорни хора на 35 и такива познавам. На 12-13 си физически незрял да имаш дете, макар че след като си успяла да заченеш би трябвало и физически да си узрял. А пък след 35 бременността от физична гледна точка си е рискова.
Годините не са най-важното, но предвид леките познания за Бърборана не мисля, че е готова за дете. _________________ Feel bad |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:22 pm Заглавие: |
|
|
АЗ тази година немисла още да си правя дете но примерно или аз как мисля тази година като сключим брак след 1-2 години да забременея ина 22 години да родя??? _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:23 pm Заглавие: |
|
|
А за брак дали си готова?! _________________ Feel bad |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:28 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | Аз познавам едно лапе дет беше супер зряло на 9години, а има немалко безотговорни хора на 35 и такива познавам. На 12-13 си физически незрял да имаш дете, макар че след като си успяла да заченеш би трябвало и физически да си узрял. А пък след 35 бременността от физична гледна точка си е рискова.
Годините не са най-важното, но предвид леките познания за Бърборана не мисля, че е готова за дете. |
Ок има изключения.И аз съм виждала едното и другото.
Колкото до физически узрял и гледане на дете - там трябва и психически да си узрял.
Да след 35г е рискова,но не и невъзможна.Защото познавам жени,родили и на 40г.пък са оцеляли и децата са им здрави.Понякога риск има и в бременността на 12-13годишните.Защото колкото и да са узрели да заченат,после стават усложнения при износването и раждането. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Съгласна. И аз познавам жена над 40 дет роди поредно дете и някво супер здраво бебе-4 кг и нещо _________________ Feel bad |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Така е.Понякога въпрос на късмет и съдба  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|