| Предишната тема :: Следващата тема |
| На колко години можем да имаме дете? |
| 12-15г. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 16-19г. |
|
11% |
[ 1 ] |
| 20-25г. |
|
88% |
[ 8 ] |
|
| Общо гласове : 9 |
|
| Автор |
Съобщение |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 11:41 pm Заглавие: На колко трябва да съм? |
|
|
| на 19 години съм нормално ли е да имам дете???????????????????????[/i][/b] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 1:45 am Заглавие: |
|
|
От медицинска гледна точка имаш ли цикъл можеш да имаш дете и на теория би могла и да ги отгледаш. Как во ще е качеството обаче е съвсем друг въпрос. Ако имаш предвид личностното изграждане никой не би трябвало да ти отговаря. Когато искаш дете и се чувстваш готов да го имаш просто го правиш. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 2:42 am Заглавие: |
|
|
Според мен въпросът е "готова ли съм да гледам дете". Когато можеш на този въпрос да кажеш "да", значи е "нормалното" време. Няма време за дете... има "Готов съм" да имам дете. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 3:37 am Заглавие: |
|
|
Нормално е, ако се чувстваш готова да му дадеш грижата, ласката, подслона и условията и уроците да първите седем, от които то се нуждае - помисли по тези въпроси според мен.
За мен дете дете не може да гледа, а на 19 вярвам, че повечето тийнейджъри още им е детски акъла, но често се оказва, че по младия родител възпитава много по- добре децата си, защото е по-близко до тяхното разблиране за живота.
Аз искам след 25 лично, защото вярвам, че детето ми трябва да ме има достатъчно свежа и достатъчно помъдряла едновременно. Искам също да мога му дам всичко от, което бисе нуждаело, не да се чудя от по-ефтините или от по-скъпите памперси да му купя и дали ще мога да го пратя в добро училище.
За мен детето е най-голямата радост и най-красивата мисия на всяка жена, но преди всичко е отговорност за един живот, за един нов човек, до голяма степен е отговорност за нечие бъдеще. _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 4:08 am Заглавие: |
|
|
А хората над 25 нямат ли право да имат деца?
Според мен правилна възраст няма. Има правилни хора и правилни обстоятелства. Има хора, които и на 30 не стават за родители, има хора, които и на 18 стават страхотни родители. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
не че над 25 години нямат право да имат деца просто неможах да направя анкетата както трябва и сега немога да го редактирам  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:18 pm Заглавие: |
|
|
По принцип ограничения няма ако си над 18години.Може и на 40години да станеш майка.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:30 pm Заглавие: |
|
|
така е -права си! _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
много си мила  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 4:25 pm Заглавие: |
|
|
С всички се държа нормално и мило,докато някой не се опита да ме настъпи Толерантна съм,приемам чуждо мнение и взимам това,което може да ме обогати с нещо.
И за теб  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 7:41 pm Заглавие: |
|
|
благодаря!!!  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|