| Предишната тема :: Следващата тема |
| КОЛКО ЧЕСТО ИЗПИТВАТЕ ОРГАЗЪМ??? |
| Всеки път когато правя. |
|
25% |
[ 2 ] |
| Не винаги. |
|
75% |
[ 6 ] |
|
| Общо гласове : 8 |
|
| Автор |
Съобщение |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 8:20 pm Заглавие: оргазмът... |
|
|
каква е разликата между клиторен и влагалищен оргазъм???
Последната промяна е направена от _barboranka_ на Пон Юни 23, 2008 5:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 8:25 pm Заглавие: Re: О_Р_Г_А_З_Ъ_М |
|
|
| barborana1204 написа: | Не мога да изпитам влагалищен оргазъм??????????????????????????????  |
Много лошо, че не можеш. Аз също не мога, но приятелката ми обикновено го изпитва и мисля, че това компенсира за статистиката  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от _barboranka_ на Чет Юни 26, 2008 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Леле мале. А ти от колко време водиш полов живот. И колко е средната продължителност на половия ви акт с партньора ти. При наличие на толкова хора които са на ти с психологията и медицината тук направо ми е съвестно аз да ти го пиша но определено не си фригидна. И най-добре влез в Гугъла да видиш какво точно означава фригидност защото при така зададен от теб въпрос явно не си много наясно, но пък и не си длъжна да си И вземи се успокой по този въпрос. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Оргазъма се получава, когато има изпълнени определени компоненти.
Най-вече за вагиналния оргазъм е нужно не само секс, но и по-различна настройка на жената. "Секса е в главата, а не между краката". Т.е зависи колко си отпусната, когато правиш сека - психически отпусната, колко мъжът те предразполага, колко той владее сексуални умения и много други.
Фригидност е съвсем различно нещо - това е обратното на нимфоманията и това е общо взето невъзможност за възбуда - емоционална, психическа, физическа. При теб не мисля, че проблемът е такъв. По-скоро или в качеството на секса, или в това до колко ти се отпускаш и разиграваш нещата в главата си.
Разбира се има и чисто физиологична причина да не може да се достигне до оргазъм, но тя е по-рядка и ако я и ма трябва да си я намери гинеколог. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 3:03 am Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | | "Секса е в главата, а не между краката". . |
Ех,де да можеше човек да се почеше по главата,когато му се прииска....  _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
July Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 6:10 am Заглавие: |
|
|
| Dedoto написа: | | lady-to написа: | | "Секса е в главата, а не между краката". . |
Ех,де да можеше човек да се почеше по главата,когато му се прииска....  |
А всъщност, почесването по главата е напълно достъпно и неограничено ,дедо, съвсем винаги, когато ни се поиска..  _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора." |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 4:16 am Заглавие: |
|
|
За коя глава говори Дедото, че нещо се обърках  _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 3:19 pm Заглавие: Re: О_Р_Г_А_З_Ъ_М |
|
|
| barborana1204 написа: | Не мога да изпитам влагалищен оргазъм??????????????????????????????  |
Само да те попитам - никога ли не си го изпитвала или просто не всеки път стигаш до този оргазъм? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 5:58 pm Заглавие: |
|
|
не съм  _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 6:10 pm Заглавие: |
|
|
От колко време водиш полов живот?Има ли любовна предигра?В смисъл докосвате ли се преди самия полов акт?Много е важно първо да те стимулира и да се възбудиш преди самото проникване?Правите ли орален секс?Ти притесняваш ли се или си отпусната по време на акта? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 6:33 pm Заглавие: |
|
|
може ли да си пишем ЛС _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Да,естествено. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 11:42 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Аз съм!Никога на колене пред КОГОТО И ДА Е!!! |
|