| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 8:26 pm Заглавие: въпрос към шефката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| защо като си правя анкета остават ми само 2 възможности има ли начин да го коригирам и кога ще се махне този заек с моркова моля ви се отговорете миииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Кандидат Гуру

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Не съм точно шефката ама май мога да ти помогна. Като задаваш възможните отговори в анкетата просто пишеш и след това натискаш добави и така колкото пъти искаш
Има определена бройка мнения които трябва да напишеш и ще ти изчезне заека. И, не е упрек а пояснение, като пуснеш една тема пиши в нея по този въпрос, безсмислено е да пускаш други по същия въпрос защото народа ще се обърка къде какво е писал.  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти sellfkiller за пояснението и молбата накрая. Аз искам да се присъдиня към тази молб да се спазват тези папки, и в тях да се пише за една тематка - не е нужно за всеки отделен въпрос нова папка и също така ще те помоля да ограничиш малко препинателните знаци и удължените гласни в края. Т.е и един препинателен знак в края на изречението е достатъчно показателен. Имам предвид това:
| Цитат: | | моля ви се отговорете миииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Същото се повтаря и в предните теми, отворени от вас.
Заека е ранг, който показва, че вие сте нов потребител. Той ще се смени, когато имате 20 мнения. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 5:06 pm Заглавие: |
|
|
ОК!
ИЗВИНЯВЯЙ ДРУГАРЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА
 |
|
|
 |
bubsoivz Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 12:30 am Заглавие: |
|
|
Хмм..значи това какъв си зависи само от броя отговори..
аз мислих,че трябва да те оценяват и да преценят за какво ставаш ;д  _________________
 |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 12:38 am Заглавие: |
|
|
Хехе Не, това е ранг по брой мнения, които си дал.
Никой от нас не се смята за човек, който да казва кой какъв е и колко е заслужил. Никой от нас не иска да съди или да преценява другите. Ние сме равни за това, че сме хора А това какъв ранг си, зависи само от това колко мнения си написал тук (което има връзка с това на колко хора си помогнал с мнението и споделените си чувства) _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
bubsoivz Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
О , това е хубаво , аз гледам , че всички много сте напреднали  _________________
 |
|
|
 |
|