|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
въпрос към шефката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Автор |
Съобщение |
|
_barboranka_
Дипломиран разбирач
|
 въпрос към шефката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
защо като си правя анкета остават ми само 2 възможности има ли начин да го коригирам и кога ще се махне този заек с моркова моля ви се отговорете миииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Съб Юни 14, 2008 7:26 pm |
|
 |
|
sellfkiller
Гуру
|
Не съм точно шефката ама май мога да ти помогна. Като задаваш възможните отговори в анкетата просто пишеш и след това натискаш добави и така колкото пъти искаш
Има определена бройка мнения които трябва да напишеш и ще ти изчезне заека. И, не е упрек а пояснение, като пуснеш една тема пиши в нея по този въпрос, безсмислено е да пускаш други по същия въпрос защото народа ще се обърка къде какво е писал. 
_________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
|
| Съб Юни 14, 2008 7:30 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Благодаря ти sellfkiller за пояснението и молбата накрая. Аз искам да се присъдиня към тази молб да се спазват тези папки, и в тях да се пише за една тематка - не е нужно за всеки отделен въпрос нова папка и също така ще те помоля да ограничиш малко препинателните знаци и удължените гласни в края. Т.е и един препинателен знак в края на изречението е достатъчно показателен. Имам предвид това:
Същото се повтаря и в предните теми, отворени от вас.
Заека е ранг, който показва, че вие сте нов потребител. Той ще се смени, когато имате 20 мнения.
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Съб Юни 14, 2008 10:41 pm |
|
 |
|
_barboranka_
Дипломиран разбирач
|
|
| Вто Юни 17, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
bubsoivz
Кандидат Разбирач
|
| Нед Авг 31, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Хехе Не, това е ранг по брой мнения, които си дал.
Никой от нас не се смята за човек, който да казва кой какъв е и колко е заслужил. Никой от нас не иска да съди или да преценява другите. Ние сме равни за това, че сме хора  А това какъв ранг си, зависи само от това колко мнения си написал тук (което има връзка с това на колко хора си помогнал с мнението и споделените си чувства)
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Нед Авг 31, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
bubsoivz
Кандидат Разбирач
|
О , това е хубаво , аз гледам , че всички много сте напреднали 
| Пон Сеп 01, 2008 1:51 pm |
|
 |
|
city_play_iwi
Доктор
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 11:06 pm Мнения: 426 Местоположение: Бургас
|
 Re: въпрос към шефката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте! Искам да попитам нещо по повод на изпращането на отговори/запитвания към тема! Нова съм във форума и може би решението е съвсем простичко, но...не можах да го докарам до пускане на коментар в краина сметка! Така - влизам си в акаунта, намирам темата която ме интерисува и като реша да пускам отговор - написвам един дълъг ферман, натискам изпрати.... и хоп.... - трбва пак да си влизам в акаунта и всичко написано до момента се изтрива, т.е. няма го - може и да го има но незнам къде да го потърся за да го изпратя. Ще съм много благодарна, ако някой ме светне по въпроса! Благодаря ви!
_________________ ...Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас!!!...
|
| Чет Юни 25, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Здравей,
това, което мога да ти предложа е да напишеш желаното от теб съобщение на уърд файл на компютъра ти, за да си го имаш запазено. След това влез в акаунта си и копирай написаното. Има опцията, че ако много дълго това, което си написала системата те изхвърля, защото си преминала позволената дължина. Ако е изключително важно написаното от теб - можеш да го пратиш на 2 или 3 половини, след като си го написала на файл при теб ще е лесно да го разделиш. Въпреки това един съвет - ако може да се намали обема е препоръчително, защото така повече хора ще го прочетат, тъй като дългите постове крият риска изобщо да не бъдат започвани да се четат или да се четат само в началото и след това да се пропускат, защото хората се изморяват. За това ако можеш да го пресъздадеш с по-малко думи или на няколко порции - мисля, че ще е по-удачно.
Успех и чакаме да прочетем написаното от теб.
|
| Пет Юни 26, 2009 1:08 am |
|
 |
|
city_play_iwi
Доктор
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 11:06 pm Мнения: 426 Местоположение: Бургас
|
Сърдечно благодаря за съвета! Ама толкова много се радвам че ви има!!! Страхотни сте всичките!
_________________ ...Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас!!!...
|
| Пет Юни 26, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
Лейди, аз само искам да ти кажа, че новата папка дето си отворила поне аз не мога да я чета, предполагам че това важи и за другите, които не са модове.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Съб Юли 11, 2009 3:30 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Опитай пак 
|
| Съб Юли 11, 2009 3:38 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|