Бибиш, не знам как да ти го кажа по друг начин - от мен много уважение за теб за това което си написала с толкова малко думи _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Вто Май 20, 2008 9:37 pm Заглавие:
sellfkiller Уважавам силните хора.Уважавам хората със собствено мнение,свободомислещите и трезвомислещите.Ти определено си такъв и заслужаваш моето уважение.
А дразги м/у хората ще има,но като са дребни ... един живот живееме.Нека да е пълноценно и да не се задълбочаваме за глупости. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Аз мисля, че дразгите не са акцентът. Би било ненормално да няма дразги...Не е въпросът в скандалите....А в това как се решават.
Т.е няма по-нормално от това да има дразги, проблеми, скандали и тн... важното е как се излиза от тях..как се решават.
Когато едно семейство е стабилно - не се гледа колко се карат...а как се сдобряват. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Май 20, 2008 9:57 pm Заглавие:
Да,това е важно.Но има моменти когато на човек му кипва.И след малките,дребни неща идват и по-големи.Например от една глупост в афект се стига до неприятни последици.Например от една моя реплика по празниците,мъжа ми беше пийнал и избухна.Удари ми един шамар.Е,причерня ми и аз го ударих.Това досега не се е случвало.На другия ден - извинения,рев и тръшкане.Аз мразя физическото насилие.
Та затова казвам,че понякога не трябва да се обръша внимание на дребни неща.И нали се сещаш,че щеше да се изнесе.Защото бях супер бесна и му казах да се маха.Но той много ме обичал.Ми и аз.Та му простих. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Вие си имате ваш начин за справяне.
Говоря за това, че няма значение за какво се скарвате - винаги има причина за скарване ... щом има 2 живи същества, ще има и 2 гледни точки. Но някои двойки не могат да се справят с дребни проблеми и се разделят за това кой да изпере килима - той казва ...прането е женска работа, тя казва - ооо аз няма цял живот да съм ти прислужница и....развод. Други ще се сбият кой да го изпере пръв, за да направят компромис и да улеснят другия, трети просто ще оставят килима и ще отидат да правят секс ... Начини за сдобряване много - както си намерите вие за правилно. Стига проблемите да минават и заминават... просто не всяко семейство ще излезне цяло след скандал или тежък момент... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Май 20, 2008 10:23 pm Заглавие:
Така де,подкрепям идеята ти.И точно това казвам - да не се впечатляваме и впрягаме за дребни неща.За по-сериозните е друго.
Там вече трябва диалог,споделяне,обсъждане и т.н.И понякога има неща за които нямам сили да простя и наистина са сериозни.Тогава ще се разделиме.Всеки има свой си начин естествено.Но не ми се иска да се стига някога пак дотам.Имам предвид,че не бих простила това отново и толкова. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети