Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да преживеем леките дразги?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 2:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Бибиш, не знам как да ти го кажа по друг начин - от мен много уважение за теб за това което си написала с толкова малко думи Smile
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 9:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller Very Happy Уважавам силните хора.Уважавам хората със собствено мнение,свободомислещите и трезвомислещите.Ти определено си такъв и заслужаваш моето уважение.

А дразги м/у хората ще има,но като са дребни ... един живот живееме.Нека да е пълноценно и да не се задълбочаваме за глупости.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля, че дразгите не са акцентът. Би било ненормално да няма дразги...Не е въпросът в скандалите....А в това как се решават.
Т.е няма по-нормално от това да има дразги, проблеми, скандали и тн... важното е как се излиза от тях..как се решават.
Когато едно семейство е стабилно - не се гледа колко се карат...а как се сдобряват. Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да,това е важно.Но има моменти когато на човек му кипва.И след малките,дребни неща идват и по-големи.Например от една глупост в афект се стига до неприятни последици.Например от една моя реплика по празниците,мъжа ми беше пийнал и избухна.Удари ми един шамар.Е,причерня ми и аз го ударих.Това досега не се е случвало.На другия ден - извинения,рев и тръшкане.Аз мразя физическото насилие.

Та затова казвам,че понякога не трябва да се обръша внимание на дребни неща.И нали се сещаш,че щеше да се изнесе.Защото бях супер бесна и му казах да се маха.Но той много ме обичал.Ми и аз.Та му простих.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вие си имате ваш начин за справяне.
Говоря за това, че няма значение за какво се скарвате - винаги има причина за скарване Smile... щом има 2 живи същества, ще има и 2 гледни точки. Но някои двойки не могат да се справят с дребни проблеми и се разделят за това кой да изпере килима - той казва ...прането е женска работа, тя казва - ооо аз няма цял живот да съм ти прислужница и....развод. Други ще се сбият кой да го изпере пръв, за да направят компромис и да улеснят другия, трети просто ще оставят килима и ще отидат да правят секс Smile... Начини за сдобряване много - както си намерите вие за правилно. Стига проблемите да минават и заминават... просто не всяко семейство ще излезне цяло след скандал или тежък момент...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така де,подкрепям идеята ти.И точно това казвам - да не се впечатляваме и впрягаме за дребни неща.За по-сериозните е друго.

Там вече трябва диалог,споделяне,обсъждане и т.н.И понякога има неща за които нямам сили да простя и наистина са сериозни.Тогава ще се разделиме.Всеки има свой си начин естествено.Но не ми се иска да се стига някога пак дотам.Имам предвид,че не бих простила това отново и толкова.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Семейството Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї