Да ти кажа честно Ани циганите май не са толкова виновни за това как живеят, по-виновни са тези които правят така, че да са на гърба на обществото. Ако на теб ти кажат, че можеш да не си плащаш тока водата и ред други работи какво щеше да направиш _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Да ти кажа честно Ани циганите май не са толкова виновни за това как живеят, по-виновни са тези които правят така, че да са на гърба на обществото. Ако на теб ти кажат, че можеш да не си плащаш тока водата и ред други работи какво щеше да направиш
Няма съмнение, че си прав за това. Политиците са ми болна тема, която по-добре да не я почвам...
Тук не предпочитам да не пиша за политика, предпочитам и другите да не го правят, въпреки, че не знам да има някакво ограничение. Ще стане един тюрлю гювеч и вероятно ще се изпокараме. А и политическите теми са скучни, поне за мен _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети