| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ring Новак

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 9:20 am Заглавие: |
|
|
Ще запомня съвета ти!Знам,че няма да ми е лесно,наскоро получих такова желание и волята ми сякаш за миг се прекърши.Но благодарение на вас,други хора и желанието ми нещата да се променят,се надявам,че всичко това ще приключи.
Ще ви оведомявам за новостите!
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 2:28 am Заглавие: |
|
|
Ринг, справяш ли се? _________________ Sad and crying |
|
|
 |
ring Новак

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:10 am Заглавие: |
|
|
Тъкмо се прибрах от София.Бях там зарди изпитите.Отседнах при сестра ми,в общежитията и стоях там повече от десет дена.Не знам защо-заради смяната на обстановката,заради смяната на компанията,проблемите или заради това че винаги имаше нещо или някой който да отклони вниманието ми в друга посока,но не помислих за рязане нито веднъж.Надявам се,че нещата ще продължат да са такива и че няма да се наложи да започна ваканцията с посещение при някой терапевт Благодаря ви! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Успех и напред.Ще се справиш.Това е чудесно - щом не се сещаш толкова време.Просто трябва да си позитивно настроена. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
ring Новак

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:01 am Заглавие: |
|
|
Благодаря,няма как да не съм-след като признах всичко на сестра ми преди да заминем тя се разплака(а това не й се случва често) и ми каза,че не знае какво би правила ако с мен се случи нещо.Когато я чух да говори за смърт не можех да повярвам ,че става въпрос за мен.Почувствах се ужасно,че я подлагам на това.Мисля,че тази случка имаше голямо влияние.  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Е,ring значи при следващ порив и желание за самонараняване - просто се сети за сестра си.Явно тя е много добра и много силно те обича.Аз също имам сестра 6 години по-голяма от мен.И наистина ако се случи нещо с нея - аз ще се поболея от мъка.Обичам я много и тя мен.Това са нормалните отношения.Бих си дала живота за нея,както и тя за мен.
Всичко това го написах за да знаеш че твоя живот има смисъл и е скъп за близките ти хора.Прегръщам те силно / макар че не те познавам но разбирам че ти си нежна,чувствителна душа / и пак ти пожелавам успех.
 _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 12:59 am Заглавие: |
|
|
Браво, Ринг!
Много силно се надявам да успееш. Аз успях, значи и ти можеш. Доколкото ти е възможно и споделяй със сестра ти. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
ring Новак

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 8:41 am Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви много,напълно сте прави!Не знам,сигурно често ви го казват,но аз държа да ви кажа,че страшно ми помогнахте и колкото и да сте далеч и колкото и да сте непознати за мен,вие направихте повече отколкото хората около мен направиха.Това,че сте посветили свободното си време,силите и емоциите си за чуждите хора е невероятно и не може да се оцени!!! |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Ринг, не знам дали точно аз съм ти помогнала с нещо, но няма значение-важното е да успееш. Но не сме толкова далеч, щом сме минали или минаваме през едно и също. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
|