| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rimpov Новак

|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 11:14 am Заглавие: мисли и 4увства |
|
|
силата на мислите и на6ите 4увства  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sellfkiller Кандидат Гуру

|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
В кой смисъл е написаното от теб ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 4:45 pm Заглавие: Re: мисли и 4увства |
|
|
| rimpov написа: | силата на мислите и на6ите 4увства  |
Имаш предвид доколко силата на мислите може да промени психиката ни и да влияе на нашите чувства ли? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
rimpov Новак

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 8:19 am Заглавие: то4но така |
|
|
| i kak kogato 4ovek misli ,mnogo za ne6to,to se polu4ava neizmenno. blagodarya! и как когато,4ожек мисли много за не6то то се полу4ава. благодаря |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Не съм сигурна дали винаги се получава.Но все пак наистина когато желаеш нещо и мислиш за него-с положителната си енергия насочваш нещата,за да се случат. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Кандидат Гуру

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 7:59 pm Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | | Не съм сигурна дали винаги се получава.Но все пак наистина когато желаеш нещо и мислиш за него-с положителната си енергия насочваш нещата,за да се случат. |
С това съм напълно съгласен Но така постъпват позитивно мислещите хора за съжаление има и от другата порода, дето целия свят им е крив  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Е,то за тях е ясно.С техните мисли и чувства променят техния си живот и си го правят ад.Лошото е че правят ад и живота на заобикалящите ги.По принцип не обичам черногледството.Старая се да съм реалистка.Защото и прекаления оптимизъм граничи с наивността и безхаберието.
Та обичам да съм умерена в преценките си за живота. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|