Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 11:51 pm Заглавие: molq vi kajete mi kakvo da pravq!!!
Zdraveite!Za parvi pat pisha v forym i malko se pritesnqvam za6toto neznam kak 6te se spravq,no kakto i da e.4eta tyk redovno kak tyk horata si pomagat vzaimno i si davat saveti,ta re6ih i az da poiskam vasheto mnenie.
Vaprosat e v tova 4e az sam malka,na 18god.Imam kompaniq koqto se vodim okolo 10 momi4eta i razbirase vsqka e s problemite si,no ima edin osnoven problem.Edno ot momi4etata da go nare4em Kristina postoqnno komandva vsi4ki..Tq za tqh e ne6to kato slan4ev la4,kato shefa ot koito zavisi dali 6te te povishat ili napravo kato nai-vajniqt 4ovek v sveta.Tova momi4e neznam za6to tolkova mnogo go za4itat pri polojenie 4e to gi pravi na lydi.Sardi se za 6tqlo i ne6tqlo bez da ima za kakvo,a i sly4aino da si e vny6ila ne6to-ne kazva kakav i e problema,Komandva vsi4ki,postoqnno e nedovolna,ako ne stane neinata se cypi postoqnno i ti pravi fizionomii,izolorva te i nagovarq vsi4ki sre6ty teb.Az li4no nikoga ne sam zapazvala dobri otno6eniq s neq za pove4e ot sedmica za6toto na neq kato ne i iznasq i spira da mi govori pravi mi fasoni i taka natatak,no az ne i se vrazvam i se pravq 4e ni6to ne e stanalo.a drgite vinagi nqkakvi takiva se podvazvat,vse edno e nai visshiqt 4ovek v sveta kamo li ne i tova me pobarkva.uj q znaqt kakva e manipylatorka,obijda gi postoqnno,darji se yjasno s tqh ..a te si ma4at i pak prodaljavat da q gledat v o4ite vse edno e parvata im liybov.taa iskam da vi popirttam kak da se spravq s psiho-atakite na tozi 4ovek za6toto naistina razberete me 4e neizdarjam.tova e vseki den postoqnno i neprekasnoto.govorili sme mnogo pati,no ne6tata se opravqt za 1 4as i posle pak po stariqt na4in prodaljava vsi4ko.
Nadqvam se da ne sam vi ot4aqla i vi molq da mi se izvinite ako ima pravopisni gre6ki no gledah nabarzo da go napi6a.
6te vi bada adski blagodarna ako ostavite mnenieto si
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 1:03 am Заглавие:
Просто спри да контактуваш с нея и си контактувай с другите, ако тя дотоколко контролира техните действия, то и тях ги зарежи, защото явно не би могла да разчиташ на тях. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува."
Съгласен съм с deanne Най-добре си намери нова компания Щом само ти си се усетила, че ви правят на луди, значи при останалите нещо куца, при Кристина най-вече _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 3:09 pm Заглавие:
Зарежи ги,намери си други приятели.
А другия вариант е ти да започнеш да правиш фасони и с нейните камъни по нейната глава.Тя се цупи,нацупи се и ти.Тя казва как ще бъде-ти кажи "Не става.Аз искам еди как си" Понякога хората усещат,че някой има собствено мнение и силен характер и започват да вървят след него безропотно.Просто покажи,че не се влияеш от нейното мнение и че имаш собствено мнение. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 6:41 pm Заглавие: Ekaterina_Sf
DA no vaprosat e v tova 4e imam sobstveno mnenie.Ne 4e nqmam.To4no tova tolkova mnogo q drazni,i vinagi sme bili v lo6i otno6eniq ,za6toto ne izpalnqvam zapovedite i.A za tova da smenq kompaniqta neznam kak sa stane pri polojenie 4e jiveq v malyk grad a i vse pak sas tezi momi4eta izlizam ot 11 godini..vsi4ko e tolkova obarkano.Moje bi naistia trqbva da se primirq s fakta.
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 6:47 pm Заглавие:
Не смятам,че трябва да се примириш.Винаги има начин.Просто почни и ти да командваш и да се налагаш.Тя като започне да прави такива неща-отрежи я.Покажи на останалите,че си над нея.Не се предавай.Тогава и ти ще заприличаш на останалите овце _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Това, което описваш е много характерно за тази възраст и проблемът за теб е наистина по-голям, ащото ние всички сме на друга възраст и сме по-..как да кажа по-оформени сме вече като характери и за това за нас нещата изглеждат лесни.
В тази възраст, както съм писала и в други теми, индивидите се опитват да станат личности и общо взето образа на родителите, се замества с ролята на "родителя", но вече от връстниците. Т.е детето се отделя от мнението на родителите, но понеже незнае какво да прави - си намира ИДОЛ, някой, който олицетворява властта и е "готин", а не е родител.
Казвам ти го това, защото е важно да го знаеш. Всяко едно момиче от тази компания преминава през този период - отрича се от родителите си (мнението и ценностите), и се приспособява към група - да е принадлежно към група - преди тази група е било семейството, сега - приятелите. Също така, всяка група има тартор - няма начин да няма. И тъй като Кистина е най-властна, се е наложила като такъв тартор. Това е като мини племе - за да падне вожда - трябва да тане преврат и друг да го смени. Няма начин да сте група и да нямате водач - ако няма водач, вие сте отделни индивиди, а не група.
Т.е ако искаш да смениш вожда - трябва да си готова ти да застанеш на негово място и да командваш всички. Първо трябва да си зададеш въпроса искаш ли го това? Ако го искаш - тогава има начин да я пребориш и да й изземеш властта и ти да станеш на нейно място.
Ако не искаш обаче тази власт - то тогава ти не мош да бъдеш част на тази група, щом не приемаш тартора. Ти можеш да бъдеш нещо като самотен елемент - т.е ти можеш да комуникираш с всеки член от групата, да се забавляваш с тях и заедно, но тъй като не риемаш властта - или я взимаш или просто не можеш да бъдеш част от тази група.
Аз в училище винаги съм била така - никога не съм обичала групите и просто пиемах хората като отделни индивиди, а не като "компания". Не съм можела да се подчиня на правилата на групите и за това винаги съм била на "свободна практика". Така комуникираш с хората, но не си част от тяхното общество, а ги уважаваш като личност.
Надявам се да съм ти помогнала да се ориентираш. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 9:37 pm Заглавие:
Да,вярно е.Това,което казваш lady-to - много съм съгласна с теб.Но е кофти да си самотен елемент и на "свободна практика" вечно.Затова е нужно наистина ти да уважаваш,но да виждаш че и другите те ценят и уважават.Затова казвам,че ако желае наистина тя /Ekaterina_Sf/ може да стане тартор на групата.Не в лошия смисъл.Може да ги научи на други неща за разлика от т.нар. Кристина. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Ами до човек си е Бибини.
Аз никога не съм имала компания, но съм общувала с много компании. Т.е аз имам много и разнообразни приятели, с които общувам - тези хра си движат в някакви кръгове от хора, но аз не. Това, че не приемам правилата, на които те се подчиняват - не означава, че не мога да уважавам тях като единици.
Но всяка група е така - има 1 преидент, има един шеф на фирмата, има един вожд на племето има винаги някой, който да държи реда в групата, да определя правила и да следи за спаването им. Този човек с тези правила държи елементите в групата свърани.
Аз не искам да участвам в тази група, но искам да общивам с някои от елементите само - избирателно
Аз наприменр не съм искала да съм тартора - просто не ми е било за цел. Но ако ти смениш властта, трябва да знаеш, че твоето добро, все за някой ще е лошо - и винаги ще има някой, който да ти се дразни
За всеки президент си има хора, които го харесват и които не
Но нека Екатерина реши за себе си дали би искала да участва в тази група и да се подчини на правилата, или иска да има отношения само с елементите на групата. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 5:34 pm Заглавие: blagodarq
ne sam o4akvala tolkova mnogo razmisal i vreme da napi6e tezi ne6ta da otdeli nqkoi za men.blagodarq vi mnogoza vnimanieto koieto obarnahte na men i problema.lady-to - mai naistina e nai dobre da zapo4na da pravq kato teb. za vsqko ne6to si ima hora.
Blagodarq vi otnovo
Екатерина - тук всеки е важен и щом той смята нещо за проблем - то ние се оптваме да помогнем за разплитането
Сигурна съм, че ще успееш да видиш нещата от друг ъгъл и ще намериш най-доброто за себе си - някак природно го правим _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети