| Предишната тема :: Следващата тема |
| Каква е твоята връзка с психологията? |
| Занимавам се професионално с психология |
|
28% |
[ 2 ] |
| Психологията ми е само хоби |
|
71% |
[ 5 ] |
|
| Общо гласове : 7 |
|
| Автор |
Съобщение |
Ани Новак

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 6:23 pm Заглавие: Вашата връзка с психологията |
|
|
Тъй като съм нов потребител, ми е много интересно, доколко участниците в този форум за психология са специалисти в тази област. Това би имало голямо значение за мен, когато задавам въпрос или обсъждам някоя тема.
Самата аз не съм психолог по образование , а съм завършила немска филология и работя като учител. Психологията ми е хоби. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Този форум е за всички хора.Психологията е във всеки човек.Всеки може да даде съвет или да изкаже мнение.Защото за обсъждане на дадена тема или задаване на въпрос не е задължително да си професионалист.Когато има сериозен проблем /психически най-вече/ тогава е нужно експертно мнение от специалист.А тук сме най-различни хора с различни характери,но сме готови да помагаме на другите.Понякога живота ни учи много повече,отколкото само науката ПСИХОЛОГИЯ.А има и хора,които са били с проблеми,но са ги превъзмогнали по някакъв начин.Така че това е по-ценно.И хората са го казали "Не питай старило,питай патило"
А иначе се радвам че се присъедини към форума и Добре дошла. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Ани Новак

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:06 am Заглавие: |
|
|
Не бих омаловажила ничие мнение, още повече, че съм впечатлена от интересните теми и смислените и аргументирани отговори на форумците. Ако мислех така, самата аз като лаик не би трябвало да изказвам никакво мнение тук И все пак въпросът ме вълнува, хубаво е човек да знае ... Вие не мислите ли така?  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Да,интересува ме и мен.Но сега вече съм съгласна с така поставения въпрос  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|