| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
poopo Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Съб Авг 02, 2008 3:17 am Заглавие: |
|
|
No.19 Обичам да ми кават, че...?
че съм хубава естествено, като всяка жена, че съм добра и разбрана, че съм страхотен приятел , че съм интелигентна, че съм перфекционист по отношение на работата си , и все такива хубави неща Но бичам и страшно много държа да ми казват истината в очите, да споделят с мен, дори да ме критикуват ако е нужно _________________ Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 3:53 am Заглавие: |
|
|
No.2 Вечер преди да заспя си мисля за...?
- за отминалия работен ден (анализи на тема "защо тъпия сървър работи толкова бавно");
- за това дали починалите ни близки ни виждат от някъде
- за утрешния работен ден ("тъпият сървър дали ще се разбърза?")
- на какъв подарък ще се зарадва брат ми за рождения му ден?
- ох, искам вече отпуск
- ... морето...
- хърррр.... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Jane Eyre Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
No.8 Говоря с приятелите си за...?
С близките ми приятели си говоря за всичко. С не чак толкова близките - за ежедневни случки и дребни проблеми. |
|
|
 |
Jane Eyre Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 4:52 pm Заглавие: |
|
|
No.14 Най-хубавият подарък, който съм получавал е....?
Сега се сещам за онзи огромен букет от 23 червени рози, който получих за 22-рия си рожден ден от тогавашния ми приятел. Подари ми ги на улицата, когато се срещнахме, и трябваше да си отида пеша до нас, за да ги оставя в къщи. По пътя всички ме гледаха и ми се усмихваха! Няма да забравя колко щастлива и обичана се чувствах тогава!!! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 7:26 pm Заглавие: |
|
|
No.47 Когато някой приятел ми споделя аз...?
го изслушвам,вживявам се в проблема или обяснението което ми казва,поставям се на негово място,изказвам мнение,давам съвет.Но никога не се налагам и не държа да съм на 100 % права.Всеки сам взима решенията си и отговаря за живота си. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 4:34 am Заглавие: |
|
|
No.40 Когато непознат ме заговори аз....?-охо, днес ми се случи. Ми кво правя, зависи в кво настроение съм, ако нещо ми е нервно му показвам, че не е желан, ако не разбере от дума спирам да разговарям. Днес бях в настроение и разговарях, макар да предпочитах да съм сама в купето, както бях преди да нахълта той. Не се държах грубо, но бях твърда и ясна. Преди време така един непознат ме заговаря нещо и по едно време ме пита страх ли те е от мен, аз му се изсмях и го попитах защо.
Общо взето, когато един непознат ме заговори, аз не го познавам и не го знам какъв е, но той също не ме познава и не знае на какво съм способна, та не ми пука особено. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
ала не искам, не искам да знам
кой със коя се целува." |
|
|
 |
poopo Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 3:00 pm Заглавие: |
|
|
No.30 Когато нещо ме боли аз....?
Изпадам в паника и се затварям в себе си с болката.Чакам да ми мине, защото много мразя да пия хапчета. _________________ Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
No.8 Говоря с приятелите си за...?
всичко.Аз съм човек,който обича различни теми да дискутира,да говори,да слуша.Така че с приятелите ми нямам тема табу.Спорт,музика,светът,хората и с най-близките ми хора и за по-лични неща. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
No.41 Най-много искам да имам...?
здраво и сигурно семейство. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 6:30 pm Заглавие: |
|
|
No.14 Най-хубавият подарък, който съм получавал е....? -първоначално реших, че няма такъв, на второ четене ами това е кучето ми, за мен по-хубав подарък от този няма. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
full_of_feelings Подрастващ

Регистриран на: 31 Юли 2008 Мнения: 45 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Номер 29: Когато искам нещо ... полагам усилия, за да го получа. _________________ Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важно е какво градиш с тях - стени или мостове. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 12:13 am Заглавие: |
|
|
No.44 Най-страшното нещо за мен е...? -да се случи нещо с най-близките ми хора или с приятелите ми. _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:27 am Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | No.44 Най-страшното нещо за мен е...? -да се случи нещо с най-близките ми хора или с приятелите ми. |
Много е красиво и истинско.Направо се изумявам на разсъжденията ти.Благодаря ти че си толкова умна и разсъдлива. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:42 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Много е красиво и истинско.Направо се изумявам на разсъжденията ти.Благодаря ти че си толкова умна и разсъдлива. | - ами Бибини, аз смятам, че е нормално това, което ценя най-много да ме е страх да не го изгубя, то е чисто човешко, а какво по-ценно от хората около мен. Направо срам ме хвана  _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:49 am Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | Цитат: | | Много е красиво и истинско.Направо се изумявам на разсъжденията ти.Благодаря ти че си толкова умна и разсъдлива. | - ами Бибини, аз смятам, че е нормално това, което ценя най-много да ме е страх да не го изгубя, то е чисто човешко, а какво по-ценно от хората около мен. Направо срам ме хвана  |
Възхищавам ти се.Няма от какво да се притесняваш.Ти си нещо невероятно ценно в днешно време. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:52 am Заглавие: |
|
|
No.27 Когато някой умре...?
не показвам чувства _________________ Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важно е какво градиш с тях - стени или мостове. |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:55 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: |
Възхищавам ти се.Няма от какво да се притесняваш.Ти си нещо невероятно ценно в днешно време. | -благодаря!
No.27 Когато някой умре...?
не показвам чувства | -а никът ти е?! _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 2:17 am Заглавие: |
|
|
Ми обичам да оставам насаме с чувствата си понякога. МОже би отговорих така, защото си спомням преди 3 години баба ми почина и аз нито отидох да видя тялото й, нито ходих на гробищата. През цялото време не можех да осъзная какво е станало, защото беше прекалено бързо. Едва когато изнасяха ковчега й, се разплаках. _________________ Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важно е какво градиш с тях - стени или мостове. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 5:29 pm Заглавие: |
|
|
No.46 Най-тъжното нещо за мен е...?
това което се случи сега на морето  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 2:09 am Заглавие: |
|
|
No.35 Най-голямото постижение е...?-мое-нямам такова, на човечеството-медицината.
No.46 Най-тъжното нещо за мен е...?
това което се случи сега на морето Crying or Very sad | -не плачи  _________________ "Свещ ми светука едвам,
мойто сърце не тъгува,
|
|
 |
|