| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:41 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | ... Твоя съпруг предполагам е изключение, щото съм останала с впечатление, че не е забавен, пък аз мъж декемвриец и то мойта зодия да не спуква хората около него от смях почти не познавам. |
Не съм казала това - че не е забавен.Напротив - особено преди да ни връхлети това сиво ежедневие,проблеми и ангажименти - беше точно такъв.Но понякога живота се променя.А аз съм достатъчно забавна и с мен хората не скучаят.И пак повтарям че не всичко зависи от зодията. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Аз не разбрах, за кой са тия тупалки.
Понякога да ступаш някого си остава последна възможност.
околната среда,възпитанието,родителите,приятелите-приятелите ние си ги избираме.
А има си хора, които който и да ги възпитава просто смисъл няма.
Естествено не всичко зависи от зодиите, то ако беше така родителите нямаше да се занимават с децата, ами щяха да планират зодията на детето само  _________________ Изкривих се |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Не съм казала това - че не е забавен.Напротив-ааа, сори значи аз съм останала с погрешно впечатление, щото беше писала, че във възпитанието на детето използвал сталиновски методи и за тва реших, че е прекалено сериозен, за да бъде забавен. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:46 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | ...
околната среда,възпитанието,родителите,приятелите-приятелите ние си ги избираме. |
Да,така е,но те не са точно копие на нас и в някои отношения може да мислят противоположното на това,което ние мислиме.Затова казвам че и те влияят на оформянето на черти от характера в човека.Не е задължително да са наше копие,понякога ни допълват.Ние можеме едно,те друго и т.н. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:49 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | Не съм казала това - че не е забавен.Напротив-ааа, сори значи аз съм останала с погрешно впечатление, щото беше писала, че във възпитанието на детето използвал сталиновски методи и за тва реших, че е прекалено сериозен, за да бъде забавен. |
Да,в някои отношения е прекалено сериозен,но това не означава че Криси не се забавлява с него и не се смее от сърце.Във възпитанието понякога действа доста рязко и крайно.
Относно работата също е перфекционист и много сериозен. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Може да не е толкова рязко и крайно, а например да му се е качила на главата за едно нещо и той нищо да не е казал, но след това тя пак да се опита да му се качи на главата и на него да му прелее от най-малкото нещо. А и ако работата му е много натоварваща, което естествено не е оправдание за детето, че дори и като порасне.
А в работата няма как, признавам много е трудно шефът или който заема подобно място да те разсмива неволно, а ти да трябва да се удържиш. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за разбирането ти. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Моля, моля, лошото е, че за да разбереш нещо в повечето пъти трябва да си го вкусил, а то я ще се опариш, я ще е горчиво. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
| deanne написа: | | Моля, моля, лошото е, че за да разбереш нещо в повечето пъти трябва да си го вкусил, а то я ще се опариш, я ще е горчиво. |
Е,понякога може да се окаже и хубаво и сладко  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Не се сещам за такъв случай, но със сигурност има _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:11 pm Заглавие: |
|
|
И това ще се случи
Повярвай,че има  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност се сетих-лагера от у-ще. Не обичам промените, ясно защо, а то се оказа хубаво. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Така е.Ако не си пробвал - няма как да разбереш дали е хубаво или не е.Дали ще се опариш или ще горчи или ще е сладко.
"Риск губи,Риск печели"
Аз съм на принципа да пробвам,пък после ще си ближа раните ако трябва  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък съм твърдо убедена, че едно нещо няма да ми хареса и в повечето случаи се оказвам права, изключение този с лагера. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Когато си предварително настроена за нещо - след това мислиш само това - не ми харесва и накрая то наистина не е хубаво.Но ако пробваш без да се настройваш че ще е лошо - опитай.Пък каквото стане.
По принцип и Криси прави така.Ядене,което не е опитала и казва "Не искам.Гадно е".В един момент я оставих и го сложих на масата и тя от любопитство хапва,но е забравила какво е говорила.И ми казва после "Много вкусна тая манджичка" _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Не винаги е така. Аз бях така настроена и на лагера, но после чак не ми се тръгваше. Отидем на дискотека или на пазар, абе където има повечко хора и аз знам, че няма да ми хареса отивам и не ми харесва. Ето два примера, че поне аз не се влияя от предположенията си. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:58 pm Заглавие: |
|
|
ОК.Вътрешно усещане.Но колкото повече се замисляш над това дали ти харесва или не ... губиш моменти,които можеш да ги направиш по-хубави.
Опитай се да гледаш и мислиш по-позитивно.
И човек ако сам не си го направи хубаво - друг няма да го направи.В тоя живот стигнах до този извод.Хората сме доста егоистични същества и трудно се замисляме какво да направим,за да зарадваме близките хора и да им е хубаво.Дори и една добра дума е нужна понякога,но ... забързани в ежедневието оскотяваме и забравяме човечността. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Но колкото повече се замисляш над това дали ти харесва или не ... губиш моменти,които можеш да ги направиш по-хубави.-със сигурност съм изпуснала няколко, но и доста повече лоши или неприятни моменти.
Опитай се да гледаш и мислиш по-позитивно.-от мен по-позитивен човек нигде няма да видиш Според мен в зависимост от опита и от това как гледаме на него и дали изобщо гледаме, човек се изгражда като оптимист или песимист. Аз съм песимист, то това на всички тук е ясно, но смятам че съм реалист-песимист, защоот отрицателните неща наистина са повееч от положителните.
И човек ако сам не си го направи хубаво - друг няма да го направи.В тоя живот стигнах до този извод.-да и аз до този извод стигнах и ми стана много неприятно. Не трябва да е така, ако човек живееше за себе си, за какво са му приятели. _________________ Изкривих се |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Всичко е вярно - да,така е.За какво са ти приятели?Но ако чакаш на другите да го направят хубаво - 1% на 1000 шанс.
Това е реалността.Аз имам 2 приятелки и всичко останало е познати.Но вече ангажиментите са много и няма как да ми направят те хубавото.Ако се видиме на кафе 1път в седмицата за 2 часа ще е постижение. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:18 pm Заглавие: |
|
|
Не знам дали ме разбра-приятели си трябват, но ако си пълен егоист спрямо тях не ги заслужаваш, освен ако и те не са като теб.
Аз приятелки нещо не се сещам, момчетата са ми по-добри приятели, намират се 2-3, но пък са истински, за тва не искам нови приятели, то според мен няма и начин.
И аз съм в този режим относно честотата за срещи с приятели, но идва лятото  _________________ Изкривих се |
|
|
 |
|