Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:23 pm Заглавие:
deanne написа:
Не знам дали ме разбра-приятели си трябват, но ако си пълен егоист спрямо тях не ги заслужаваш, освен ако и те не са като теб.
Аз приятелки нещо не се сещам, момчетата са ми по-добри приятели, намират се 2-3, но пък са истински, за тва не искам нови приятели, то според мен няма и начин.
И аз съм в този режим относно честотата за срещи с приятели, но идва лятото
Напълно те разбрах.Аз съм от рядко срещащите се неегоисти и приятелките са ми такива.Едно време и аз контактувах повече с мъжкия пол,но тези момичета ги познавам от 16г. и много хубави и лоши моменти преживяхме,но оцеляхме Сега е доста трудно да поддържам приятелство с мъжкия пол _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:33 pm Заглавие:
Да бе забравих. Аз не бих се съобразила с неговата ревност. Що не излезете двамата с друга двойка да му покажеш, че няма страшно.
Или примерно в моменти на ревност да му кажеш, че мъже много, но като него друг няма и затова не си го даваш. Мъжете обичат да им се подхранва егото. _________________ Sad and crying
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:23 pm Заглавие:
Благодаря за съвета.Отново е много хитър подход,за който ти се сети,а аз не.Затова казах,че винаги мога да науча нещо ново от теб _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:35 pm Заглавие:
За нищо, подходът си е хитър, но щом иначе не може. А аз откъде съм се учила не знам, вероятно защото повечето ми приятели са момчета и знам какво искат. _________________ Sad and crying
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 3:46 pm Заглавие:
deanne написа:
За нищо, подходът си е хитър, но щом иначе не може. А аз откъде съм се учила не знам, вероятно защото повечето ми приятели са момчета и знам какво искат.
Да,и може би защото човек отстрани реагира по-адекватно. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети