Да ти кажа размера си е размер.. ти какво предпочиташ едни дълги дънки или 2 къси . Примера може и да не е най-добрият ама идеята е такава. Какво като са твърди, като не ги усещаш и ти трябват едновременно??
принципно говоря
Последната промяна е направена от Ani-bani на Вто Фев 06, 2007 5:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 12:08 am Заглавие: Нека се обадя и аз
Аз като гледам така мъжката част явно мисли така. Добре бе Пичове, странното е, че се борите за ебане непрекъснато, а като го имате постоянно - вече е задължение и дърпате назад
Загчетох се и ми стана интересен разговора между lady-to и bra1nless.
Искам да кажа,че напълно съм съгласен с написаното от bra1nless.Браво бате.......
А на lady-to ще кажа,че не може да съди всички мъже и да им слага етикет заради неините несполуки.Не може да ни виниш,че само ние търсим разнообразие навън.Вие да не сте светици?Или пък само седите пред печката или пералнята и си мислите как да разнообразите семеиния секс.
Май не се изразих правилно. Ще го кажа по-простичко - Когато секс-а намали или спре ЖЕНАТА е тази, която трябва да се облече като медицинска сестричка или да приложо въображение за да го възтанови. При мъжа вапроса стои така - Секса ми е скучен (това само по себе си вече е обвинение към жената) яяя колко е секси Пенка съседката.... Идеята ми е, че секса е двустранен процес - т.е УчАСТВАТ ДВАМА и ако секс-а не върви то не е грешка само на жената. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 1:03 am Заглавие:
Аз пък не мисля, че проблемът е само на жената. Просто ти го виждаш от твоята гледна точка. Щото както Пенка съседката може да е секси, така и Пепи от офиса може да е секси или съседа Васко. Какво искаш да ми кажеш, че жените не се плющят като им умръзне секса вкъщи ли? Всичките проблеми, който изникват в леглото могат да сполетят и двамата участници във връзката. А най-голямата заблуда е, че мъжете изневеряват повече от жените! Пък и не мисля, че мъжете не са креативни в секса. Тук малко ще се самокритикувам, защото и аз слагам общи знаменатели МЪЖЕ-ЖЕНИ, но всеки си е индивидуалност. Аз мога да ти кажа, че разнообразието можеш да си го направиш до толкова, доколкото ти позволят. Ако ти си някакъв супер идеен тип, а "жена ти" е сухарка и отговорите и са обикновенно от типа - Охх не тукааа някой може да ни види! - или пък например - На мен така не ми харесва. - макар да сте пробвали само 1 път е много ясно, че секса ще е скучен. Секс от типа във вторник в 9 часа след филма по БТВ правим секс на нашето си легло, в което спим всяка вечер, правим си 3те пози дето сме си свикнали с тях и това е. Ама истината е, че ние си избираме партньора и ако той не ни кефи просто натискаме копчето NEXT. Ако няма копче NEXT сори ама да си мислил(а) по-рано! _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето!
За отношението в секса между партньорите голяма роля,според мен играе самото отношение на партньорите към секса.Дали и двете страни са достатъчно изобретателни за да могат винаги да водят разнообразен и задоволителен полов контакт.Няма как секса с един човек да не ти омръзне,ако наистина другият предпочита само две,три пози,ако го правите само в един и същи час или пък на едно и също място.В секса според мен трябва постоянно да се експериментира.Същото е когато една манджа толкова си я ял,че ти е втръснала и се сетиш да добавиш някоя нова подправка или да махнеш стара.Тогава яденето придобива съвсем нов вкус,а в него всъщност са си същите продукти. _________________ Горе главата,дори когато губиш играта!
Има ли хора, които просто по-малко обичат секс, или просто са по-малко стимълирани? Аз имам позната, която прави секс веднъж в месеца и няма желание за повече. Не е само с един партниор така, но да не говорим, че тя самата не е по безразборните връзки, дори предпочита по-трайните взаимоотношения. Говоря примерно за 2-3 връзки от по години. Мисля си, че както има нимфомани и хора, които са по-активни сексуално, би трябвало да има и по-неактивни. Какво става, ако ти си от по-активните, а човека, които обичаш е от другия тип? Изневяра? Примиряване или...? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Абе хора да попитам има ли такава тенденция, че когато заживееш н гаджето ти - секса драстично намалява?
Лейди,позволявам си да се обърна лично към теб,понеже ти инициира интересна тема.
Секса за мен е най-висшия творчески акт при човека.Той е нещо тайнствено,мистично,свещено дори.Не си мисли ,че съвместното съжителство непременно означава разреждане на количествения коитос,но дори и то да съществува,това далеч не предполага,че не можем да изпитваме пълно задоволство дори от рядко срещаната случайност или възможност да въплатим усещанията си в хармонично, духовно,всепроникващо и цялостно общуване...,разбира се при наличие на дълбоки чувства...
Така че притесненията са ти напразни.Ако ти се струва достатъчно рядко правенето на секс,тогава прави любов,ако правиш любов,бройката на сношението не би обуславяла отношението ти към секса.
Последно бих прибавил,че заслугата за притъпяването на страстите най-често е в пряк резултат от нагласата на жените,а не обратното,тъй като почти винаги на дневен ред се оказват все-по-значими за тях занимания като деца,кариера и пр.,за което и не ги виня!
Абе хора да попитам има ли такава тенденция, че когато заживееш н гаджето ти - секса драстично намалява?
заслугата за притъпяването на страстите най-често е в пряк резултат от нагласата на жените,а не обратното,тъй като почти винаги на дневен ред се оказват все-по-значими за тях занимания като деца,кариера и пр.,за което и не ги виня!
Ами ако жената е настъпателната, а мъжа е в отбранителна поза? Аз съм по-инициативна в това отношение и аз трябва да го свалям, а той трябва да е в настроение? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Ами ако жената е настъпателната, а мъжа е в отбранителна поза? Аз съм по-инициативна в това отношение и аз трябва да го свалям, а той трябва да е в настроение?
Лейди,мислех,че става дума за отношения между двама,които вече имат връзка,а не за първоначалната инициатива.Хайде да поясниш въпроса си - кой от двата случая визираш?
Та ако си толкова инициативна,за да сваляш ако искаш секс,то къде ще му излезе края....
Точно това имах предвид. Когато има връзка и когато заживеете заедно. Аз съм инициативна за секс, а тои е по-пасивен. Говоря за количество и "редовност" на интимните контакти. Примерно за него е нормално 1 път седмично, за мен е поне 2-3 това ми е въпросът _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Пробвала ли си да го оставиш той да прояви инициатива.Ако само му мрънкаш или го притискаш за секс,може да убиваш желанието му.Остави го да бъде мъж (да си го поиска сам) Опитаи може да помогне..............
Много интересно Ганчо, ами ако не я прояви инициативата, тя какво да прави, да стои и да чака да се сети.Той, ако е гола вода може и изобщо да не се сети -егати мъжа да не му липсват хормони?
Ей това не мога да го разбера бе хора, секса се състой от двама души и двамата трябва да поемат инициативата и двамата трябва да мислят един за друг.Ако само ти искаш и той всеки път се прави, какво правиш с него?Това е тъпо и егоистично, поне според мен, както каза Лили секса трябва да е разнообразен.И също така да добавя от мен, трябва задължително да има любовна игра и тя да е много по дълга от самия полов акт, защото ако е ДЖАСТА –ПРАСТА- то това за жената, а предполагам и за нормалните мъже се брои за никакъв секс.Така ,че или ще ви бъде яко и на двамата, или става егоизъм. Аз също съм на мнение, че секса трябва да е поне три пъти седмично, че то един път си е чиста излагация, ако е 40 годишен може и да е нормално.
Секса си е важен за една връзка, ако нещо не върви с него веднага се разразява в самата връзка.
Според мен Лейди, твоя човек, трябва да се замисли много сериозно, ако наистина те обича и държи на теб и наистина се е отпуснал в секса и да измисли нещо.А това, че не поема инициативата говори,че всички проблеми започват от там.Или го оправя или всичко е обречено….. _________________ Когато си стигнал толкова далеч, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече си постигнал само половината от това, на което си способен!
Абе все си мисля, че не това е изходът. Както казах и в другата тема, вече е различно. Мисля, че трябва да има нещо, което не правя или и двамата не правим. Много лесно е - не ми харесва-сменям. И така до кога? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Това за смяната на мъжа/жената е глупаво, според мене...
Обичаш си човека, неминуемо обаче секса намалява. В началото винаги е по-силно изявен) Да, още почти не се познавате, опитваш да задоволиш партнъора до най-малка степен, както и той тебе- виждаш го в една бляскава светлина( щото в началото всеки вижда само позитивните неща и се опитва и той да показва своите такива...)
И след време, когато започнеш и да живееш с този човек...секса малко по намалява, но пък за сметка на това отношенията стават по-сериозни, уважението, подкрепата , даже гушкането нощем може да ти даде много( не казвам , че секса не е важен, напротив); да знаеш, че ей тоя глупчо) тука си те обича, ти обичаш него....абе по друг начин започваш да мислиш...
Всичко си има плюсове и минуси - така е. Но все си мисля, оби1ането си е обичане - няма по-хубаво от това, ама защо да го няма и секс-а повече)))) _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 183 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 5:44 am Заглавие:
Докато сте гаджета е лесно - сменяш, особено ако вече сте набелязали някого.
Когато връзката е станала тип брачна, нещата не са така прости вече. Трябва да ставате изобретателни. Примерно да си представяте, че разпаряте съседката...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 2 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети