| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:06 pm Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: | Искам да ви питам вие ако ядете ориз всеки ден по 3 пъти на ден, колко време ще ви е вкусен? Истината е, че ако не си разнообразявате секса много ясно че ще намалее. Щото секс си е като сериал. Едни и същи актьори участват във всяка серия и ако няма развитие и разнообразие за какво ще го гледаш ). Това прозвуча малко като вкарайте нови хора в секса, ама нямах това предвид . Абе мисля че ме разбрахте .
ПП Щях да забравя нещо МНОГО важно. Жени, това че вече ходим, живеем, спим и каквото там правим с вас не ви дава право да ставате 80 кг. . |
Da,razbraxme otno6enieto ti....ama ina4e kato cqlo kakvo misli6,4e misli tvoqta priqtelka...6te se radvam iskreno ako nqma oplakvaniq.No ti,ti kakvo mili6? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Taka de...az nito edno istinsko mnenie ne vijdam tuk ot strana na mujete.Nqkak izbqgvat temata i go obru6tat na maitap,a nqkoi dori sa kompleksarski agresivni i napadat....i kude ti...zapo4vam da se trevoja za mujete.Osobeno za taq 4ast ot tqx,koito sravnqvat jenata do sebe si s porciq oriz!!!  |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 177 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 4:12 am Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: |
ПП Щях да забравя нещо МНОГО важно. Жени, това че вече ходим, живеем, спим и каквото там правим с вас не ви дава право да ставате 80 кг. . |
Може, ако са били 100 кг преди това. А за мъжете разрешени ли са всякакви килограми - щото те най-често са отгоре... А, брейнлес? _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 4:25 pm Заглавие: |
|
|
| minion_of_fire написа: | | bra1nless написа: |
Може, ако са били 100 кг преди това. А за мъжете разрешени ли са всякакви килограми - щото те най-често са отгоре... А, брейнлес? |
Ami ti si go napisal i si go znae6...6tom ne te ybiva, stava6 po-silen! |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 6:29 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ami ti si go napisal i si go znae6...6tom ne te ybiva, stava6 po-silen! |
Ама аз не се оплаквам. Със секса идеята трябва да е да направим не само собствения, но даже повече живота на партньора си по-приятен, си мисля. Така че сигурно трябва да се сещаме какви емоции му предизвиква нашето свръхтегло.
Пък и зависи от партньора - за някои 80 кг партньорка не е проблем, ще я отнесе като куцо пиле домат, и на по-дребните внимание няма да обърне.
Вие последните двама, в един аватар, семейни ли сте и какво мнение имате за този секс?
Най-лшото е май нещата като тръгнат в някакво "улегнало " русло и вече нищо не ти прави впечатление...  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 2:34 am Заглавие: |
|
|
Да,странно е ...понякога се случват едни такива несъразмерни двойки, които като гледам отстрани според всички закони на физиката не могат да правят секс...но ...но правят...как , си се чудя аз...и отговор не искам.
Не искам да съм груба,но...
Та,какво за нас те интересува?И ние сме трима,мисля....как видя да сме само двама? Както се казва....Ние тука сме много  _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 6:26 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Не искам да съм груба,но... | Бъди нежна...
Разбрах че сама си пишеш материала. Но имаш ли опит в семейния секс или само си чела и гледала..?  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 3:50 pm Заглавие: |
|
|
| Stoni написа: | Ало, я сложете в темата 18+ бре  |
Tва не разбрах...към кого е и какво ще рече?  _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 3:56 pm Заглавие: |
|
|
| minion_of_fire написа: | | Цитат: | | Не искам да съм груба,но... | Бъди нежна...
Разбрах че сама си пишеш материала. Но имаш ли опит в семейния секс или само си чела и гледала..?  |
Нежна и груба...редувам ги ритмично
Семейният секс не мога да коментирам,щото не се смятам за компетент в тая област.Но секса във дълга връзка ми е актуална тема и ме засяга.Отговорих ли на въпроса? _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 1:38 am Заглавие: |
|
|
И аз незнам какво и към кого е ...така за участие...нещо да кажа...вие за секс ли си говорите тук или за как се правят деца  _________________ http://www.de-zorata.de/forum/index.php |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 8:01 am Заглавие: |
|
|
| Stoni написа: | И аз незнам какво и към кого е ...така за участие...нещо да кажа...вие за секс ли си говорите тук или за как се правят деца  |
Не, за секс. Децата е друго нещо. Това е семейно задължение, правят се по рецепта, на специална диета и т.н.т. Макар че най-хубавите деца ставали от страстен секс. Я кажете, кой как ги прави.
Освен това май е тенденция семейните двойки да отлагат децата до безкрайност, докато си устроят живота и др. оправдания. _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:10 am Заглавие: |
|
|
Tova s otlaganeto pravilno li e?
Az misllq , 4e ne...ili prosto ve4e nqmam turpenie
Mujete sa malko straxlivi4ki po tazi tema  _________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се! |
|
|
 |

|
|
|
 |
Synthetic Новак

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:27 pm Заглавие: ьа |
|
|
| bra1nless написа: | Искам да ви питам вие ако ядете ориз всеки ден по 3 пъти на ден, колко време ще ви е вкусен? Истината е, че ако не си разнообразявате секса много ясно че ще намалее. Щото секс си е като сериал. Едни и същи актьори участват във всяка серия и ако няма развитие и разнообразие за какво ще го гледаш ). Това прозвуча малко като вкарайте нови хора в секса, ама нямах това предвид . Абе мисля че ме разбрахте .
Евалата баце !!  _________________ [url=Психология в интернет[/url] |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Иска ми се да напиша и моето мнение,въпреки че доста по-късно се включвам.
Истината е че когато заживееш с половинката си на семейни начала или си сключил брак-неминуемо секса в един момент намалява.И което е по-странно-мъжа е този,който не го иска вече толкова често/в повечето случаи/ и е изморен или иска да си гледа спорта по ТВ и да си хапва и пийва.Идва момента,в който жената започва да се чуди къде е причината!
Никой не обвинявам,но и на мен ми се иска другият човек да е по-инициативен или и той да се замисли как да разнообрази еднообразието.
Е,естествено проблемите,задълженията,детето оказват своето влияние върху секса.Ходиш на работа,прибираш се,всеки върши нещо после и накрая си изморен и изтощен и мислиш само как да се добереш до леглото.Има и такива моменти.
Но си мисля че е важно понякога детето да го оставиш/ако има на кого/ и да заминете за 2-3дни някъде и да посветите това време само за себе си.Така че ако хората се обичат-ще се намери решение на проблема.
И в крайна сметка не е най-важен секса,а отношението м/у мъжа и жената.Защото има мъже и жени,които правят секс почти всеки ден и накрая пак си изневеряват.Просто така-за разнообразието.Всичко зависи от хората,без значение в случая мъже или жени са.
И така-разнообразяване в секса,уважение,доверие и любов от 2-те страни и не мисля че ще е толкова страшно,ако някой ден или 2 не сте правили секс.Аз обичам понякога просто да си гушкам мъжа и да си лежа до него-без да стигаме до секс.
Разбира се-това е лично мое мнение.Не е нужно всички да са съгласни. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
GAGA Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 9:39 pm Заглавие: |
|
|
И аз да се включа със закъснение
А на някой идва ли му наум че когато секса е семеен обикновено има и деца.
и когато излезеш от банята и се размяткваш по хавлия например и на партньора ти изведнъж сташно му се прииска(а ти за това му се моткаш под носа всъщност )се сещате че хлапето си играе на половин метър в дясно, ако отидете в другата стая, мъника 100% ще ви последва, и к'во??????????
да го оставим докато заспи да ама до тогава и на нас ни се доспало
да го оставим за утре като ще е при баба си да ама някой тук да обича планирания секс АЗ НЕ
После що бил рядко явление семейния секс, ако някой си мисли че това са оправдания да си направи едно хлапе и пак ще си полафим  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 9:49 pm Заглавие: |
|
|
| GAGA написа: |
да го оставим за утре като ще е при баба си да ама някой тук да обича планирания секс АЗ НЕ
После що бил рядко явление семейния секс, ако някой си мисли че това са оправдания да си направи едно хлапе и пак ще си полафим  |
И аз съм на това мнение-не обичам планирания секс,но имах предвид че всички имаме нужда от почивка и разнообразие.И това е един начин поне,в който мъника няма да се мотка постоянно.И поне можете да си обърнете внимание един на друг,а ако и пожелаете да правите секс и ви е кеф-лошо няма.
А съм съгласна,че когато има дете-си е трудно да осъществяваш по всяко време желанията и идеите си.Така че е нормално семейния секс да намалее,но това не означава че не може да е пак хубав  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Сетих се един хубав виц по тоя повод:
Едно време журналистка интервюира циганка по повод електифицирането на дома им, за сефте, с въпроса:
Е, как е сега, има ли разлика при секса у вас, преди и сега? И Айшето отговаря: Същата работа, разлика няма, само дето сега е голям сеир за децата...
Така че всичко е в начина на поднасяне не сексуалната култура, може би... _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 11:23 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Така че всичко е в начина на поднасяне не сексуалната култура, може би... |
Съгласна съм донякъде,minion_of_fire.Но на 2годишно дете как да му поднесеш информация за сексуалната култура Защото в повечето случаи чакаме дъщеря ни да заспи,и ако не сме много скапани - може и да направиме нещо накрая.И по някое време току-виж тя се събуди и започне да зяпа или да вика или реве.Не е лесно.Особено както тя не е от тия деца дето заспиват рано и спят до късно
| Цитат: | | Същата работа, разлика няма, само дето сега е голям сеир за децата... |
Та накрая точно това се получава - сеир ,но понякога се ужасявам как ще обясни на баба си или на някой друг какво е видяла.Доста ми е тъпо така.Защото ми се е случвало да я чуя какво говори /мама ближе така и започва да показва и т.н. / Добре че беше само в нас, а не го обясни на други.Ние започнахме да се смееме,за да отвлечеме вниманието и така се размина.Е,забравихме докъде бяхме стигнали и приключихме моментално.То желанието ни се изпари. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
|