Привет на всички в темата Реших и аз да напиша нещо по въпроса. А темата определено стана весела Не мисля, че има смисъл да слагат знака за 18, няма да помогне, а и не е необходимо. При мен с приятелката няма деца, поне до момента, предполагам, че ще има, поне такива са плановете, но когато живеех с дете имаше точно такъв проблем, хубавото беше, че имаше здрав сън и заспиваше рано. А колкото до желанието, не мисля да се съгласявам с вас. С приятелката ми сме под един покрив от 7 години, без 20 дни, заедно и все още не ми е намаляло желанието. Мисля, че е както го свикнеш, поне с мен е така, а апетит не ми липсва. Даже понякога приятелката се оплаква, ама по този въпрос дотук, да не излезе като ..... Преди доста си хойках, напоследък нещо спрях да го правя, имам предвид последните години и си ми е добре, като не се е отразило на либидото ми. Правим си го разнообрано както ни дойде отвътре и където ни дойде. А дали това което написах не се дължи на момичето с което живея, защото май е така. Предполагам, че от нея получавам достатъчно за да не ми се налага да го търся навън. Е, не сме точно семейство, но пък повечето бракове сключени след 1990 година продължават по малко от връзката ни. Те затова и в промените в Семейния кодекс предвиждат да направят правно релевантно съжителството на двама души без брак, след определен период от време. Май засега и на двамата ни е добре и се радваме един на друг. И накрая искам да кажа, че според мен каквото и да стане в сексуално отношение то е нормално, просто има хора които искат по малко, други повече. Навремето се скарах с една тъща по въпроса за термина „курва”. Тя така нарече една моя, а и на дъщеря си позната, и аз я попитах какъв е критерия та една жена да стане „курва”. Отговора беше „ако е спала с повече от 5 значи е курва”. Жалната, най-вероятно не знаеше много за действията на дъщеря си, но аз не й го спестих и и казах, че по нейния критерий и дъщеря и е такава. Не ми е известно някога да ми е простила за това, има предвид тъщата, не дъщеря и. А лично аз считам, че жена която да бъде наречена „курва” заради секса няма, просто на едни им се иска повече, на други по-малко, на някои с един и същ, на други с различни, да не говорим за начините и конфигурациите. Да ама като на жените, а и на мъжете, така им харесва това май си е техен проблем, ако изобщо може да се нарече проблем. Мисле, че всеки може да прави секс както си иска, с когото си иска и където си иска стига наистина да не пречи на някого. А под пречене нямам предвид, че на някого не му харесвал партньора на някого и затова му пречело. Не знам дали на някой се е случвало но аз съм чувал „махни я тази курва, не иска да си легне с мен”. Избора с кого да си лягат е строго личен за хората и не мисля, че някой има каквото и да е право да се меси там. Това си е като пазарната икономика – има конкуренция и печели този който по добре си ркламира продукта, макар, че и тук има нелоялна конкуренция _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Аз съм семейна,щастливо омъжена,с малко дете....Мога да ви кажа,че секса наистина намалява-задълженията,умората,присъствието на детето оказват своето неминуемо влияние.Но не и желанието за секс....Не е вярно това за ориза че ако го ядеш по три пъти на ден ит.н......Преди да се оженим и да имаме дете с мъжа ми правехме секс по няколко пъти на ден,това продължи и след венчавката .Никога не ни е омръзвало ,никога НЕ СМЕ СИ ОМРЪЗВАЛИ един на друг....Като обичаш някого е различно,тогава не можеш да си представиш дори да докоснеш някой друг........
Разликата "преди"и "след" е,че трябва да се съобразяваш с присъствието на малкия човек.Ние не планираме кога да правим секс,просто се случва,свикнахме да ни се прави секс когато имаме тая възможност
Правилно. Наистина е така. Но не мисля, че са прави тези дето казват, че след брака и детето живота свършва, както и секса _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 6:19 pm Заглавие:
spell написа:
Аз съм семейна,щастливо омъжена,с малко дете....Мога да ви кажа,че секса наистина намалява-задълженията,умората,присъствието на детето оказват своето неминуемо влияние.Но не и желанието за секс....Не е вярно това за ориза че ако го ядеш по три пъти на ден ит.н......Преди да се оженим и да имаме дете с мъжа ми правехме секс по няколко пъти на ден,това продължи и след венчавката .Никога не ни е омръзвало ,никога НЕ СМЕ СИ ОМРЪЗВАЛИ един на друг....Като обичаш някого е различно,тогава не можеш да си представиш дори да докоснеш някой друг........
Разликата "преди"и "след" е,че трябва да се съобразяваш с присъствието на малкия човек.Ние не планираме кога да правим секс,просто се случва,свикнахме да ни се прави секс когато имаме тая възможност
Ето това е любов!
Аз не мога да коментирам от личен опит за семейният секс, но един ден, когато създам семейство да не отмине тръпката, желанието, страстта, любовта... Много се радвам на двойки, които дори след много години се желаят все едно са в началото на връзката си. Възхищавам се! Всеки копнее за това - прекрасно семейство, удоволствие, разнообразие.
Аз лично не обичам да планирам каквото и да е, важното е всичко да стане спонтанно(когато има възможност), за да може да се изживее удоволствието на 100%.
sellfkiller написа:
Но не мисля, че са прави тези дето казват, че след брака и детето живота свършва, както и секса
Много си прав. Всичко зависи от това дали духовната връзка между двата партньора е силна, силните чувства дали са на лице... Не знам...това си е мое мнение, ще видим след време дали ще мисля по същия начин. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:01 pm Заглавие:
mikaella,пожелавам ти го от сърце да се случи.
Наистина е прекрасно с човека до теб след дълъг семеен живот да се желаете както е било и в началото.И наистина желанието за секс го има,но възможностите са по-малко.Защото трябва да се съобразиш и с детето.И остава тази ситуация :
Цитат:
Ние не планираме кога да правим секс,просто се случва,свикнахме да ни се прави секс когато имаме тая възможност Laughing
Но не казвам че е лошо и това.Живота продължава,чувстваш се щастлив въпреки всичко,защото обичаш,обичан си и има едно прекрасно създание /може и повече / във вашия живот. И което е важно за мен - знаеш че това е твоето семейство,в което винаги можеш да намериш опора,разбиране,подкрепа и любов.Дори и да ти е най-гадния ден,дори и да се скараш понякога с мъжа ти.Щом се обичате - всичко се оправя и си отива по местата. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 7:15 pm Заглавие:
Благодаря ти за прекрасното пожелание мила Бини! Прекрасни думи си написала!
Очаквам с нетърпение мига, в който ще открия човека за мен, специалния. Да усетя, че това е този, с който искам да прекарам живота си, а удоволствието от любеното никога не се стопи! При наличието на силна, истинска, споделена любов...това няма как да стане! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети