Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

семеен секс
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:08 pm    Заглавие: семеен секс Отговорете с цитат

Абе хора да попитам има ли такава тенденция, че когато заживееш н гаджето ти - секса драстично намалява?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ani-bani
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че да Confused И аз си задавах този въпрос. С приятеля ми излизахме 1 година, преди да заживеем заедно. Интимният ни живот си беше нормален. След като заживяхме заедно нещата постепенно се влошиха. Може би лягането и събуждането до един и същи човек все пак убива желанието за секс Crying or Very sad
Върнете се в началото
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: около София

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 6:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да ви питам вие ако ядете ориз всеки ден по 3 пъти на ден, колко време ще ви е вкусен? Истината е, че ако не си разнообразявате секса много ясно че ще намалее. Щото секс си е като сериал. Едни и същи актьори участват във всяка серия и ако няма развитие и разнообразие за какво ще го гледаш Smile). Това прозвуча малко като вкарайте нови хора в секса, ама нямах това предвид Smile. Абе мисля че ме разбрахте Twisted Evil .

ПП Щях да забравя нещо МНОГО важно. Жени, това че вече ходим, живеем, спим и каквото там правим с вас не ви дава право да ставате 80 кг. Smile.
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе брейн, ти като мъж явно трябва да разбулиш загадката. Разнооблазие си трябва, никой не отрича, ама що си меслите, че на нас ни е ръзлично с вас??? Вие сте се все същите и ние спим и живеем с вас,колкото и вие с нас - а ние имаме желания и когато секс-а спре се смята, че жената трябва да внесе разнообразието. Вие дори не се замисляте - "Хмм, скучно ми е вече, яяяя ква готина мадама, я да си я прасна- ама то щото жената не ми дава разнообразие". А ние сме "добре де аз как да го направя така, че да не му е скучно с мен". Секс-а е двустранна работа и участват и двамата - следователно виновният РЯДКО е само единят. Така, че... Rolling Eyes
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tака че.... ? Какво? Миличка ТИ си тази дето пише по форумите Smile. Тоест ТИ си тази, която смята, че секса и е малко и ТИ си тази, която трябва да вземе мерки това да се промени. Не съм ли прав? Ако поста беше от мъжа ти вероятно някой щеше да даде същия съвет на него и той щеше да е човекът, който да експериментира.

Къде има проблем има и решение. Просто трябва да стигнеш до него, а аз само ти давам посока. Rolling Eyes
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята е , че ВИЕ не се замисляте за разнообразието - вие сте праволинейни - скучно ми е - друга. А при нас нещата не са така, защото "секс-а ми е скучен" означава "тя не прави нищо да ме забавлява". А къде е вашата част, А?
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти май не прочете добре горния пост или не го асимилира. Тук генерални обвинения ли отправяме или просто обсъждаме конкретен случай. Щото да ако говорим генерално, ОК, за съм че 2 ма са в играта и 2м трябва да са активни в разнообразяването. В това съм ЗА с 2 ръце и там каквото друго стърчи от тялото ми Embarassed . Но ако говорим за конкретния случай проблема, вашия проблем, става Ваш ако и за него е проблем. Ако той си е добре в това положение, миличка проблемът си е чисто и само твой! Или го решавай или се примирявай или сменяй мъжа няма друг вариант.
Върнете се в началото
Willie
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе просто като се виждат на 2-3 дни, мъжете обръщат внимание, правят секс и дрън дрън точно толкова колкото ако са заедно. ОБАЧЕ- в единия случай жената вижда мъжа само когато той иска да са заедно, а в другия и когато той прави нещата, които тя преди не е виждала, защото са се виждали по рядко, а сега са на семейни начела. Ако се виждат един път на 3 дни получават дадено количество секс. Защо по дяволите жените си мислят, че ако почнат всеки ден, то автоматично всичко което е за тях се умножава по 3. Неее, просто мъжете не са така. А сега пичките виждат кво праат техните когато не са с тях (щото са им в къщата вече) и полудяват, че вместо да ги помпят и да ги глезят те пият бира, хапват доволно, играят игри и слугуват на ФУТБОЛА. Това ги дразни, вече освен времето да им се обръща внимание има и "сиво време"- такова дето е за самия него и това ги кара да си мислят, че има проблем...
Абе мани бе братле, може да сме си овчари и ние, ама поне не сдухваме като гледаме жените не само голи ами и в други роли. За нас трябва да няма роли, които не се играят единствено и само за тях, иначе вечерята е филии с масло и сол(част от тази дето ти трият на главата докато гледаш Диема)
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз като гледам така мъжката част явно мисли така. Добре бе Пичове, странното е, че се борите за ебане непрекъснато, а като го имате постоянно - вече е задължение и дърпате назад Question Question Question
Ani-bani
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ужас!!! Каква ни е идеята да живеем по двойки според вас?? Секс-а ви омръзва, пречим ви да си играете на игри? За готвенето и другото около вас и мама може? Секс с нея не може ама кво пък вие така или иначе не го искате?
Върнете се в началото
Willie
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе лейди, не така бе моето момиче...
Гледай сега, ако има една хубава нова връзка, тя е като хубава песен. В началото я слушаш яко, после почваш да я слушаш по-малко, но пак я харесваш и накрая стигаш една честота, която не е супер голяма, но песента си е evergreen и може до края на живота си да я обичаш без да я пускаш всеки ден. Дееба как го измислих а?
Върнете се в началото
kotarana
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Бреин много .. как да кажа.. тематичен аватар имаш Laughing Laughing Laughing
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 1:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лелеее какав спор се е разярил тук. Аз като типична жена ще подкрепя дамите. Секс-а си е секс - дали през 3 дни се виждаме или не- какво значение има ако секс-а си е същия? Ама ако секса се разреди - и да се виждаме на 5 дни - пак ще мрънкам PDT_007
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мир в къщи и любов на вън Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А защо не мир и любов вкъщи - а пък бира иприятели навън - например?
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
А защо не мир и любов вкъщи - а пък бира иприятели навън - например?

Щото ние си избираме правилата, по които да живеем PDT_031
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като виц-а "защо едно джудже се прибрало и сложило чувал на леглото, а то легнало под него?" отговор: Защото си е вкъщи и може да прави каквото си иска Laughing Laughing
Та ти брейн джудженце ли си Wink
Willie
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мир и любов може да има само ако имаш 2 патки в гащите и 8 ръце от които поне 6 да се занимават с чистене, готвене и подреждане. Другите трябва да галят момичето. ама пък ако си такъв, просто ще си изрод и пак няма да има мир щото жена ти ще те прати в "пълна промяна"
Върнете се в началото
Ani-bani
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Willie написа:
мир и любов може да има само ако имаш 2 патки в гащите и 8 ръце от които поне 6 да се занимават с чистене, готвене и подреждане. Другите трябва да галят момичето. ама пък ако си такъв, просто ще си изрод и пак няма да има мир щото жена ти ще те прати в "пълна промяна"

Май нямаш много приятен опит от съвместен живот Laughing Laughing
Не че бих отказала мъжа да има 8 ръце и 2... нали, но абе никак не бих се съпротивлявала, стига 8-те ръце да не са безполезни колкото и 2-те а 2-та... нали да са заедно на големината на един Wink Very Happy
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тоя размер брей и за 2 твърди се не разменя Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї