| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:08 pm Заглавие: семеен секс |
|
|
Абе хора да попитам има ли такава тенденция, че когато заживееш н гаджето ти - секса драстично намалява? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ani-bani Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че да И аз си задавах този въпрос. С приятеля ми излизахме 1 година, преди да заживеем заедно. Интимният ни живот си беше нормален. След като заживяхме заедно нещата постепенно се влошиха. Може би лягането и събуждането до един и същи човек все пак убива желанието за секс  |
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 6:35 am Заглавие: |
|
|
Искам да ви питам вие ако ядете ориз всеки ден по 3 пъти на ден, колко време ще ви е вкусен? Истината е, че ако не си разнообразявате секса много ясно че ще намалее. Щото секс си е като сериал. Едни и същи актьори участват във всяка серия и ако няма развитие и разнообразие за какво ще го гледаш ). Това прозвуча малко като вкарайте нови хора в секса, ама нямах това предвид . Абе мисля че ме разбрахте .
ПП Щях да забравя нещо МНОГО важно. Жени, това че вече ходим, живеем, спим и каквото там правим с вас не ви дава право да ставате 80 кг. . |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 8:47 am Заглавие: |
|
|
Абе брейн, ти като мъж явно трябва да разбулиш загадката. Разнооблазие си трябва, никой не отрича, ама що си меслите, че на нас ни е ръзлично с вас??? Вие сте се все същите и ние спим и живеем с вас,колкото и вие с нас - а ние имаме желания и когато секс-а спре се смята, че жената трябва да внесе разнообразието. Вие дори не се замисляте - "Хмм, скучно ми е вече, яяяя ква готина мадама, я да си я прасна- ама то щото жената не ми дава разнообразие". А ние сме "добре де аз как да го направя така, че да не му е скучно с мен". Секс-а е двустранна работа и участват и двамата - следователно виновният РЯДКО е само единят. Така, че...  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:02 am Заглавие: |
|
|
Tака че.... ? Какво? Миличка ТИ си тази дето пише по форумите . Тоест ТИ си тази, която смята, че секса и е малко и ТИ си тази, която трябва да вземе мерки това да се промени. Не съм ли прав? Ако поста беше от мъжа ти вероятно някой щеше да даде същия съвет на него и той щеше да е човекът, който да експериментира.
Къде има проблем има и решение. Просто трябва да стигнеш до него, а аз само ти давам посока.  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:04 am Заглавие: |
|
|
Идеята е , че ВИЕ не се замисляте за разнообразието - вие сте праволинейни - скучно ми е - друга. А при нас нещата не са така, защото "секс-а ми е скучен" означава "тя не прави нищо да ме забавлява". А къде е вашата част, А? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:11 am Заглавие: |
|
|
Ти май не прочете добре горния пост или не го асимилира. Тук генерални обвинения ли отправяме или просто обсъждаме конкретен случай. Щото да ако говорим генерално, ОК, за съм че 2 ма са в играта и 2м трябва да са активни в разнообразяването. В това съм ЗА с 2 ръце и там каквото друго стърчи от тялото ми . Но ако говорим за конкретния случай проблема, вашия проблем, става Ваш ако и за него е проблем. Ако той си е добре в това положение, миличка проблемът си е чисто и само твой! Или го решавай или се примирявай или сменяй мъжа няма друг вариант. |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:13 am Заглавие: |
|
|
Абе просто като се виждат на 2-3 дни, мъжете обръщат внимание, правят секс и дрън дрън точно толкова колкото ако са заедно. ОБАЧЕ- в единия случай жената вижда мъжа само когато той иска да са заедно, а в другия и когато той прави нещата, които тя преди не е виждала, защото са се виждали по рядко, а сега са на семейни начела. Ако се виждат един път на 3 дни получават дадено количество секс. Защо по дяволите жените си мислят, че ако почнат всеки ден, то автоматично всичко което е за тях се умножава по 3. Неее, просто мъжете не са така. А сега пичките виждат кво праат техните когато не са с тях (щото са им в къщата вече) и полудяват, че вместо да ги помпят и да ги глезят те пият бира, хапват доволно, играят игри и слугуват на ФУТБОЛА. Това ги дразни, вече освен времето да им се обръща внимание има и "сиво време"- такова дето е за самия него и това ги кара да си мислят, че има проблем...
Абе мани бе братле, може да сме си овчари и ние, ама поне не сдухваме като гледаме жените не само голи ами и в други роли. За нас трябва да няма роли, които не се играят единствено и само за тях, иначе вечерята е филии с масло и сол(част от тази дето ти трият на главата докато гледаш Диема) |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:24 am Заглавие: |
|
|
Аз като гледам така мъжката част явно мисли така. Добре бе Пичове, странното е, че се борите за ебане непрекъснато, а като го имате постоянно - вече е задължение и дърпате назад  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Ani-bani Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:28 am Заглавие: |
|
|
| Ужас!!! Каква ни е идеята да живеем по двойки според вас?? Секс-а ви омръзва, пречим ви да си играете на игри? За готвенето и другото около вас и мама може? Секс с нея не може ама кво пък вие така или иначе не го искате? |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:31 am Заглавие: |
|
|
Абе лейди, не така бе моето момиче...
Гледай сега, ако има една хубава нова връзка, тя е като хубава песен. В началото я слушаш яко, после почваш да я слушаш по-малко, но пак я харесваш и накрая стигаш една честота, която не е супер голяма, но песента си е evergreen и може до края на живота си да я обичаш без да я пускаш всеки ден. Дееба как го измислих а? |
|
|
 |
kotarana Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 10:47 am Заглавие: |
|
|
Бреин много .. как да кажа.. тематичен аватар имаш  _________________ mur-mqu |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 1:48 pm Заглавие: |
|
|
| Лелеее какав спор се е разярил тук. Аз като типична жена ще подкрепя дамите. Секс-а си е секс - дали през 3 дни се виждаме или не- какво значение има ако секс-а си е същия? Ама ако секса се разреди - и да се виждаме на 5 дни - пак ще мрънкам PDT_007 |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Мир в къщи и любов на вън  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:32 pm Заглавие: |
|
|
А защо не мир и любов вкъщи - а пък бира иприятели навън - например? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:37 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | | А защо не мир и любов вкъщи - а пък бира иприятели навън - например? |
Щото ние си избираме правилата, по които да живеем PDT_031 |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Като виц-а "защо едно джудже се прибрало и сложило чувал на леглото, а то легнало под него?" отговор: Защото си е вкъщи и може да прави каквото си иска
Та ти брейн джудженце ли си  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:38 pm Заглавие: |
|
|
| мир и любов може да има само ако имаш 2 патки в гащите и 8 ръце от които поне 6 да се занимават с чистене, готвене и подреждане. Другите трябва да галят момичето. ама пък ако си такъв, просто ще си изрод и пак няма да има мир щото жена ти ще те прати в "пълна промяна" |
|
|
 |
Ani-bani Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:41 pm Заглавие: |
|
|
| Willie написа: | | мир и любов може да има само ако имаш 2 патки в гащите и 8 ръце от които поне 6 да се занимават с чистене, готвене и подреждане. Другите трябва да галят момичето. ама пък ако си такъв, просто ще си изрод и пак няма да има мир щото жена ти ще те прати в "пълна промяна" |
Май нямаш много приятен опит от съвместен живот
Не че бих отказала мъжа да има 8 ръце и 2... нали, но абе никак не бих се съпротивлявала, стига 8-те ръце да не са безполезни колкото и 2-те а 2-та... нали да са заедно на големината на един  |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Ей тоя размер брей и за 2 твърди се не разменя  |
|
|
 |
|