|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
lady-to
Site Admin
|
 Профилактика
Здравейте на всички съфорумци.
Правя тази тема, за да мога да имам обратна връзка с вас. Кажете какво ви харесва и какво не ви харесва във форума. Какво ви е интересно и какво ви е скучно. Вие сте най-важните и вашите нужди и желания са изключително важни за мен. Нека заедно запазим динамиката на този форум и го пригаждаме за нуждите и интересите ни.
Ще очаквам мнението ви с нетърпение.
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Пон Сеп 22, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
Здравей Лейди!
Кажете какво ви харесва и какво не ви харесва във форума.- ами харесва ми, че можем да пишем по всичко и че сме малък постоянен колектив. Не ми хареса само, когато форумът беше затворен три дни, първият ден реших, че е нормално, но на вторият и третият наистина взорът надежда не видеше. И дори смятах, че няма да се отвори повече, това на база наблюденията, че дните преди да спрат форума ти влизаше рядко, а пък Шефката не съм я срещала от е-хееееее.
Какво ви е интересно и какво ви е скучно.- интересно ми е, когато се появи нова тема, която ми е интересна. Скучно ми беше като нямаше никой лятото.
Със сигурност не помогнах, но дано има някой по креативен от мен.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Вто Сеп 23, 2008 12:02 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
deanne,
Благодаря ти за това мнение. Форумът беше "счупен", а не беше затворен. За съжаление се беше равалил сървъра, а човекът, който отговатяше за това не беше в България. Аз нищо не разбирам от тази част и ... така стана, за което се ивинявам.
Шефката е просто друг акаунт - пак съм аз, просто има други права. Така че и двете влизаме редовно
А за откриването на новите теми - благодаря ти много за мнението, много ми помагаш да знам ак се чувстваш тук и от какво имаш нужда. Ти смяташ ли, че има неща, закоито ти се пише, но няма отворена тема за това?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Вто Сеп 23, 2008 12:29 am |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Благодаря ти за това мнение.-моля
Форумът беше "счупен", а не беше затворен. За съжаление се беше равалил сървъра, а човекът, който отговатяше за това не беше в България. Аз нищо не разбирам от тази част и ... така стана, за което се ивинявам. - няма нищо, аз пък реших друго.
Шефката е просто друг акаунт - пак съм аз, просто има други права. Така че и двете влизаме редовно- пак си ти?  бях останала с впечатлението, че си оставяла Шефката да реши какво може да стане и какво не, като че ли си го заявявавала. Ааа аз допуснах, че може да има лека размяна на акаунти, щото веднъж явно си писала от името на Шефката, и аз чета и отговарям, чета втори път вече пише Лейдито, но реших че двама си разменят акаунти, но не очаквах един човек да се представя за двама, пък то и да се занимава с психология  Аааа тоест ти съвсем сама ли се грижиш за форума?
А за откриването на новите теми - благодаря ти много за мнението, много ми помагаш да знам ак се чувстваш тук и от какво имаш нужда.- странно, че на някой виртуален му пука за друг такъв.
Ти смяташ ли, че има неща, закоито ти се пише, но няма отворена тема за това?- по принцип ми се пише за тъгата, любовта и душевната болка, но като че ли за това по- подходящ е блогът. А и за тези неща ми е трудно и странно да говоря.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Вто Сеп 23, 2008 12:40 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Шефката е акаунт, който има определени права за достъп и за администриране на форума. Лейди е основното, с което пиша, но този акаунт няма тези права(сложно е малко). Понякога пиша с двете, защото като се логна с единя, за да направя промяна не ми се занимава да изленза, да влезна пак и да го напиша - много влизане и излизане
А иначе сме двама - аз и човек, който се занимава с чивсто техническата страна на форума - поддръжката. Той прави възможно писането.  А писането оставя на нас ...
Относно пак темите - много бих се радвала да отвориш теми, които смяташ че биха ти били интересни и имаш желание да се пише на тях.
|
| Вто Сеп 23, 2008 3:31 am |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Шефката е акаунт, който има определени права за достъп и за администриране на форума. Лейди е основното, с което пиша, но този акаунт няма тези права(сложно е малко). - мерси за обяснението. Разбрах, явно не е толкова сложно, въпреки липсата на почти всякакви компютърни познания
А иначе сме двама - аз и човек, който се занимава с чивсто техническата страна на форума - поддръжката. Той прави възможно писането.- да де двама, но когато можеш да оправиш нещо и ти, ти го правиш.
Относно пак темите - много бих се радвала да отвориш теми, които смяташ че биха ти били интересни и имаш желание да се пише на тях.- еееми аз пуснах една в блога, вчера пуснах и една във форума, но определено не се чувствам готова да говоря за тези неща, ще чакам нещата да преминат и може би тогава ще съм готова.
|
| Вто Сеп 23, 2008 12:19 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 4:50 pm Мнения: 1839 Местоположение: София
|
Диди,не се притеснявай - пиши.Ще ти помагам и аз.
Иначе форума си е хубав.Но наистина има може би и други неща,за които може да се пише.Например - сектор за здраве и красота.В темата за любов и секс - интересно ще ми бъде да се пусне една тема - какво искат мъжете от жената до себе си и обратното.
И по въпроса със зависимостите - наистина до колко е пагубно да си роб на алкохола и има ли начин да го откажеш и как.
Засега това се сещам.
Поздрави от мен за всички вас

_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
|
| Вто Сеп 23, 2008 1:34 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Диди,не се притеснявай - пиши.Ще ти помагам и аз. - Благодаря Биби!  Но наистина е трудно да напиша, това което чувствах и все още чувствам, трудно би било и ти да ме разбереш, а и какво да занимавам някой весел човек с моите проблеми.
В темата за любов и секс - интересно ще ми бъде да се пусне една тема - какво искат мъжете от жената до себе си и обратното.
И по въпроса със зависимостите - наистина до колко е пагубно да си роб на алкохола и има ли начин да го откажеш и как. - и аз бих искала да ги пуснеш, мисля че идеята супер. Обаче мненията на мъжете няма да се смятат за универсални, щото тук мъжката част е много интелигентна за разлика повечето мъже навън 
|
| Вто Сеп 23, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Jane Eyre
Асистент
|
Ето ме и мен
Лейди, искам първо да те поздравя за идеята да направиш този форум, не знаех, че е "твой". Искам да ти кажа също, че според мен си прекрасен човек и професионалист, че много си ми помогнала и се надявам да помогнеш на още много, много хора, защото си личи, че го правиш от сърце, а това е безценно! Ако някой ден имам деца и те имат проблеми, ще ги пратя при теб
Колкото до форума, аз също изпаднах в едно почти паник състояние, когато го нямаше 3 дни. Уплаших се да не би да има сериозен проблем със сървъра и да се изтрият всички съобщения - а аз си ги препрочитам от време на време, и не бих искала да ги загубя. (Между другото, мога да пусна тема по този въпрос, защото аз така пазя едни и същи писма и снимки на много места, от страх да не ги загубя.... А това е малко параноично....)
Харесва ми, че има интересни теми, но като че ли сме все още сравнително малко хора, а би ми било полезно и интересно да погледна на един и същ проблем, през очите на повече хора.
Иска ми се, само че не знам как и дали може да се направи, да "разиграваме" битови ситуации, които са ни въздействали по някакъв начин. Нещо като онлайн психодрама. Не мога да си го представя, не знам дали ще проработи, но мен лично ме интересуват отношенията между хората - мисля, че там имам трудности, заради неувереността ми.
|
| Вто Сеп 23, 2008 4:48 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Първо искам да ти благодаря наистина за думите. Много ми стана приятно да го прочета. Благодаря ви, че ви има в този форум, защото без вас, нямаше да е така изобщо.
Това за разиграването на битови ситуации съм се опитала да го вплета като "психологияеско въпросче" играта, както и една ролева, но явно няма много желание или аз не съм го представила добре. Много ще се радвам да се доразвие тази идея и да измислим как да го направим реално. Ако искаш помисли за конкретно предложение и ще се опитаме да го направим.
А за другата тема - защо пазиш неща - МОЛЯ ТЕ пусни я  много е интересна темата и там ще поговорим защо и какво влагаш в това си действие 
|
| Вто Сеп 23, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Бибини - искам да кажа отново, че толерирам пускането на нови теми и ако ти дойде идея, каквато и да е - пусни тема. Ако не е хубава, просто няма да се раздвижи....за това, понякога нещо, което ти изглежда тъпо, се оказва, че много хора са го мислели, но никой не се е осмелил, защото го е мислел за тъпо ...  За това, ако имаш нужда или желание, или просто идея - хващай я за краката и да видим какво ще излелзне от нея 
|
| Вто Сеп 23, 2008 8:59 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Благодаря на Джейн, че пусна нова тема.
Искам отново да кажа, че пускането на нови теми и нови идеи е изключително важно за този форум, защото без теми за дискутиране - няма форум  .
За това благодаря на всички, които се престрашават да бъдат инициативни 
|
| Сря Окт 08, 2008 2:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|