|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
Vanq
Доктор
|
Разбирам тревогата ти.Все пак децата са си деца независимо от възраста.  сигорно се притесняваш как е и защо не се обажда.
ами сърди се,добре,но за какво се сърди,скарали ли сте се,сериозно ли е,за да напусне къщи? 
_________________ Не върви пред мен,може да не те последвам.Не върви зад мен,може да не те водя.Върви до мен и ми бъди приятел!
|
| Чет Ное 27, 2008 5:58 am |
|
 |
|
erandes
Подрастващ
|
На 20 човек има всички възможности и никакви възможности. На 20 има сила да преобразува света и няма възможност да се справия със собственото си преобразяване. трудно е, според мен, да живееш със мисълта за загубите и е трудно да живееш въпреки загубите. Аз не мисля, че мога да давам съвети.
Елиан, искам да ти пожелая успех. Искрено се надявам, че ще се справиш.
|
| Пет Ное 28, 2008 12:36 am |
|
 |
|
an_lea
Разбирач
Регистриран на: Нед Сеп 13, 2009 8:33 pm Мнения: 194 Местоположение: България
|
 Re: Доверете ни се
Как да се справя със постоянното наблюдение от страна на колегите ми в работата? Това продължава години и да си призная ми омръзна от номерцата им. Най-новото е: от 2 дена са включили всички камери в класните стай. Това въобще законно ли е да те наблюдават 24 ч.? Години наред? Усещам винаги когато някой се опитва недобронамерено да ме наблюдава и следи всяко действие, дума и т. н. Доста е неприатно, "миличките колеги" обичат да се съсипват психиката на друг. Доста злобничко е всичко, но със сигурност е нареждане от "горе". Понякога си мисля да сложа край на живота си, за да престанат тези гадости срищу мен и семейството ми. Това е години, не се издържа вече. Помогнете ми.
|
| Пет Сеп 18, 2009 1:09 am |
|
 |
|
slance20
Разбирач
Регистриран на: Вто Авг 25, 2009 11:48 pm Мнения: 109 Местоположение: България
|
Какъв е проблемът, че те наблюдават? Нека гледат, има ли какво нередно да видят? Не си струва просто заради това, че те дразнят с опити да "съсипят психиката ти", да отдаваш чак такова значение. Могат ли да ти навредят реално по някакъв начин с тези си действия и правят ли го? Колкото до коментара за прекратяване на живота... смятам, че следващата твоя реплика за семейство, прави въпроса достатъчно ясен - едва ли би желала да бъдеш причина за поредната "гадост" в семейството си?! Да, има ужасни хора, но ние сме длъжни да им обръщаме колкото се може по-малко внимание и да пестим енергията си за останалите прекрасни хора, които ни обичат истински и ни се усмихват някъде наоколо... 
| Пет Сеп 18, 2009 1:26 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Здравей аn_lea, първо добре дошла във форума, надявам се тук да се почувстваш в по-приятелска среда, която да не те натоварва. Казваш, че това с камерите е от години - можеш ли да разкажеш повече за това какво работиш, кога се повиха тези камери, имало ли е до сега някакви последици за теб от тях?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Пет Сеп 18, 2009 1:41 am |
|
 |
|
freedomordeath
Новак
Регистриран на: Вто Окт 27, 2009 11:41 pm Мнения: 1 Местоположение: България
|
Здравейте на всички, нов съм във форума и не съм писал досега. Имам един въпрос. Срещам едно момиче в автобуса почти всеки ден, намерих я в интернет сайт за запознаства, където и аз имам регистрация, но не беше онлайн, затова и оставих лично съобщение нещо от рода на "Красивото момиче от автобуса", снощи ми е отговорила и ми пише "Благодаря" и нищо повече. Смятате ли, че тактично ме одрязва като не продължава разговора ? Бях чел в една тема във форума, някой беше дал въпроси, чрез които обръщаш разговара и тя започва да е по-активна, ако ме разбирате. Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете с нещо 
|
| Вто Ное 03, 2009 1:57 pm |
|
 |
|
ttttt
Разбирач
|
Не се занимавай с чатърски истории, следващия път като я видиш в автобуса слагай усмивката и я заговори.
|
| Вто Ное 03, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
аз бих и отговорила "моля"  и бих изчакала няколко дни да видя дали ще попита нещо.ако не, може би пак ще и пиша нещо:)но това след около седмица:)
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Вто Ное 03, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
ttttt
Разбирач
|
Няма да отговори нищо, тва мога да си заложа главата и квото още поискаш.
|
| Вто Ное 03, 2009 7:49 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
зависи каква снимка ще подбере:) какво залагаш?не ти искам главата ама мога да си избера други части 
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Вто Ное 03, 2009 8:21 pm |
|
|