Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Доверете ни се

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sheffkata
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:24 am    Заглавие: Доверете ни се Отговорете с цитат

Тук можете да задавате въпроси към хората от форума. Не се притеснявайте, ще се опитаме да помогнем на всеки с каквото можем. Успех.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Чет Мар 15, 2007 12:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Баланса на златната ми кредитна карта е доста отрицателен...мога ли да помоля, за съдействие....поне да го нулираме Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 15, 2007 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoni написа:
Баланса на златната ми кредитна карта е доста отрицателен...мога ли да помоля, за съдействие....поне да го нулираме Very Happy

Ти си кажи номера на кредитната карта и останалите лични данни, пък ние ще видим какво можем да направим за нея Wink
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Чет Мар 15, 2007 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=126962

Попитай тези, те са градски Very Happy ...само да не ми прибавите някоя нула ей, луди Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
христина
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Юни 28, 2007 4:17 pm    Заглавие: Re: Доверете ни се Отговорете с цитат

UJYCF
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:40 pm    Заглавие: Re: Доверете ни се Отговорете с цитат

христина написа:
UJYCF

Интересно...
elian
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Фев 06, 2008 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравеи те!Трябва ми помощт затъвам и незнам как да се спася.Мразя живота си ,мразя това което съм.Имам 4увството 4е ще избухна.Подадохсе на от4еанието, самотата и се изгубих.Сигурно ще ме помислите за луда .... .На 20 г. съм но още се лутам и незнам какво да правя.Незнам от къде да по4ерпя сили за да изплувам.Най лошото е 4е нямам желание за живот.
Върнете се в началото
deinameina
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Сря Фев 06, 2008 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей, Елиан,
Никой няма да те помисли за луда, не се притеснявай- всички сме хора и вярвай на всеки един поне веднъж в живота му се е случвало да говори нещата, които ти в момента описваш...Но можеш ли да разкажеш малко повече - защо, от къде и как тръгна..та стигна до тук и пишеш тези неща... Question
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елиан здравей и от мен,

Аз също се присъединявам към мнението на Дейна.
Би ли могла да ни разкажеш повече за теб и твоето състояние. Можеш ли да кажеш от кога се чувстваш така, случило ли се е нещо тогава. Имаш ли си приятел, с родителите си ли живееш и какви са ви отношенията с тях? Учиш ли... или си завършила вече - притеснява ли те това, че трябва да вземаш някакви решения, които да засягат целия ти живот??

Питам тези неща, защото 20годишнината носи със себе си една голяма криза. Това, че от дете трябва да станеш възрастен и изведнъж имаш по-различни задължения, отговорности и решения, които те стряскат, незнаеш кой си, какво си и най-вече какво искаш да бъдеш. Връзките с момчетата и момичетата стават вече по-различни - искаш повече, емоцинална подкрепа - търсиш я...дали я намираш или не....
Много огат да са причините за състоянието ти и съм сигурна, че има такива, както и решение. Опитай се да ни разкажеш повече...за живота си, за теб. Как живееш, какво си преживяла или може би какво не си преживяла...
elian
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е трудно да разказвам,защото в повечето случай вместо да усещам поткрепа и някакво разбиране виждам само съжалиние.Човек няма нужда от това.
Когато бях на 12 г загубих мама..беше ужасно станах затворено дете .
Тати се грежеше за мен.Своята болка той лекуваше с алкохол.Никога не ми е посягал,но беше гадно даго гледам тъкъв.Упитвахсе да го накарам да спре но той нямаше сили.Беше най-добрия чавек за мен. Хората го уважавахар но сякаш не виждаха болката му. Небях идеалната дъщеря стараехсе доколкото мога.
Няколко дни след 18-ми рожден ден тати почина.Беше кушмар.И от тогава аз спрях на едно място.......
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не те съжалява - разбирам те. Аз сщо загубих родител и гледах как баща ми не можеше да го преживее и се чувствах виновна, че не мога да му помогна. Опитваш се да заемеш мястото на майка си, за да можеш да му намалиш липсата и да компенсираш, до колкото можеш това, че се чувстваш виновен, защото не можеш да помогнеш.

Разбирам какво чувстваш и знам, колко е объркано всичко и то още повече, когато си на 20 години. Много е трудно, когато си видял края - да имаш желание да вървиш по пътя. Казваш си .. за какво са ми всички неща, хората се радват на разни неща...но те не осъзнават ли че всичко това няма значение, защото ще умрат...
Страх ли те е от смъртта и как я приемаш?
С какво се занимаваш сега? Къде и как живееш - какво означава спрях до там.
Имаш ли хора до сеге си, как се оправяш в живота?
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Пет Фев 08, 2008 12:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм в категорията на преждевременно загубилите родител.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Фев 08, 2008 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти как го преодоля Дедо? На колко години беше и имаше ли при теб такава реация или подобна?

Извинявай, ако не ти се говори за това предварително.
trol
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: земята

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2008 12:51 pm    Заглавие: Полезен съвет Отговорете с цитат

Някой, някъде беше написал , че след четвъртата си година детето -човек може да се справя само с живота , да оцелява. Спасявай се !Междувременно търси помощ , но разчитай основно на себе си . Ще се изненадаш колко много неща можеш да преодолееш сама. Другите не са по-добри от теб в живота, така че давай смело и само напред.Никой не е по-различен от теб, но щом те могат да се справят- ще можеш и ти!
УСПЕХ!!!
Върнете се в началото
Janina2100
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Мар 05, 2008 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, моля помагайте. Имам близко дете, което според мен е анорексичка, но не желае да го признае и да се лекува
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Мар 05, 2008 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Janina2100,

Можеп ли да ни разкажеш повече за детето? Колко е голямо, родители, от кога е така - случило ли се е нещо, което може да е довело до този проблем? Колко деца са в семейството, какви са родителите и техните отношения най-вече. Учи ли? Как е в училище?

Разкажи ни колкото се може повече.
djamaq
Новак
Новак

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 10:22 pm    Заглавие: Re: Полезен съвет Отговорете с цитат

trol написа:
Някой, някъде беше написал , че след четвъртата си година детето -човек може да се справя само с живота , да оцелява. Спасявай се !Междувременно търси помощ , но разчитай основно на себе си . Ще се изненадаш колко много неща можеш да преодолееш сама. Другите не са по-добри от теб в живота, така че давай смело и само напред.Никой не е по-различен от теб, но щом те могат да се справят- ще можеш и ти!
УСПЕХ!!!

Съгласна съм с теб.и на всички онези които са загубили близък искам да кажа едно..."На теб ти бе дарен живот!"...Както искате така го разбирайте.И другата изтъркана вече,но важна мисъл е:"Това което не те убива те прави по силен."Всеки път когато дори за миг си помислиш че вече няма смисъл си го повтаряйте,защото смисъл винаги има....Ако на времето аз си бях теглила ножа(както си мислих да напраюя)сега нямаше да се случат всички тези прекрасни неща с мен.В природата баланса е най-важен и точно заради това ако сте имали примерно 10 нещасни години следващите 10 ще бъдат незабравими.Пък ако сте добри хора със сигурност ще бъдете възнаградени от съдбата
Върнете се в началото
djamaq
Новак
Новак

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 10:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Janina2100 написа:
Здравейте, моля помагайте. Имам близко дете, което според мен е анорексичка, но не желае да го признае и да се лекува

наистина много кофти болест....на косъм бях да я прихвана.Ако наистина е било дебело това момиче може би в училище са я подигравали затова и са се появили комплекси,но наистина искам да знам повече трябва да се разбере къде е корена.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї