| Предишната тема :: Следващата тема |
| Секса на работното масто ? |
| Лелееее опрашвам наред |
|
4% |
[ 1 ] |
| Не съм пробвал |
|
40% |
[ 9 ] |
| Смятам скоро да пробвам |
|
18% |
[ 4 ] |
| То..с такива колеги, к`ъв секс братче |
|
36% |
[ 8 ] |
|
| Общо гласове : 22 |
|
| Автор |
Съобщение |
Don Vito Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:25 am Заглавие: Секса на работното място ? |
|
|
Тук съм безкомпромисен , но хора Разни
Там където си вадиш хляба...не си вади К`ра е моята логика. _________________
/173792.jpg" border="0" /> |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:31 am Заглавие: |
|
|
е да ама няма такъв отговор "се съм съгласен" сам си си го направил _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:31 am Заглавие: |
|
|
Хмм, добре звучи, обаче първо трябва да почна работа, а това вече не звучи добре  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:44 am Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | е да ама няма такъв отговор "се съм съгласен" сам си си го направил |
Извинявай - нещо не разбрах - кажи, кой е твоя отговор , че да го добавя де?
А за работата - не бъъъъъъъъъъъъързай, щот живота е "Сурав и курав"
Щом се оправяш и така. _________________
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:53 am Заглавие: |
|
|
Казвам, че няма отговор "не съм съгласен", а ти каза, че не го одобряваш. А аз иначе нямям нищо против да се разнообрази работния ден _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 1:25 am Заглавие: |
|
|
sorry мацко, ама направил съм я вече.нал знаеш - Кой е .. л, е .. л
Интелигентно момиченце ми стоиш-намери си синоним или отговор, който ти пасва най-много
УСПЕХ _________________
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Не пипам
Преди пипах...много е вълнуващо да си мислиш, че никой не се сеща и като умесиш нагона с напрежението е страхотно...е после е малко смотано но се забравя до ден-два  |
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 3:59 am Заглавие: |
|
|
Искам да питам Секс на работното място задължително ли означава секс с колеги . Щото то вечер в офиса кат няма никой кво ти пречи да си заведеш жената и да поработиш извънредно. Просто ей така да свързваш бюрото си после не само с документи и работа ама и с нещо, на което си му сцепил ...... квото си уцелил в тъмното . Пък може и да го направите на бюрото на шефа да ти е още по готино като ходиш в кабинета му . _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето! |
|
|
 |
ghh Асистент

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Според мен тези, които правят секс на работното място (с колеги) просто не мислят за утрешния ден и не си правят сметка за последствията. А утрешния ден обикновено идва...
В повечето случаи всички колеги разбират, защото единият от двамата "споделя" за улова си или просто защото особените погледи веднага се забелязват. Следват едни намеци, едни многозначителни погледи, пък единият от двамата може да хлътне, пък после другият се чуди какво да прави...
Мисълта ми е, че тази работа може да стане много сложна, ако не се внимава. Затова и аз съм на мнение, че човек не трябва да си го вади там, където си вади хляба.
Е, ако двама колеги се залюбят трайно - супер, нека са щастливи. Обаче ей така, за едното разнообразие да си усложняваме живота... айде нема нужда. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 10:17 am Заглавие: |
|
|
Съгласна съм с Гхх,
Така си е - там където си вадиш хляба, не е добре да си вадиш и други неща... |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Пет Апр 13, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
| deinameina написа: | Съгласна съм с Гхх,
Стига ваденето на другите неща да не ти изкарва хляба,например отчети ,може би анкети,тествания и пр...!  _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
Nefertiti Новак

|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 7:02 pm Заглавие: |
|
|
| deinameina написа: | Съгласна съм с Гхх,
Да, можеш само леко да си я покажеш ... Така казва един стар приятел ... Пък се питам дали е прав? |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Навремето на инструктажите ни инструктираха, че имаме право на някои работи по време на работа но без право да си разкопчаваме коланите ...как ли контролираха тези работи  |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Правила съм го с колега.Наистина си е рисковано.Той беше и женен,а тогава аз не бях.Доста време продължи връзката ни.Естествено всички разбраха.И жена му накрая.Това не ни спря.Е,наистина беше голяма любов.
Но след 6 години се уморих да се тормозя.Той не се разведе,разделихме се.
Аз работя в друга фирма,той също.
Но вече не бих допуснала тази грешка.Подкрепям становището,че където си вадиш хляба-не трябва да си вадиш оная работа. |
|
|
 |
bhlebarov Новак

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 4:17 am Заглавие: |
|
|
Не можах да разбера точно за какво става въпрос.
За секс на работното място - ДА, ама за любов ... хич не е здравословно, дори и да не е на работното място!  _________________ bhlebarov |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 7:43 am Заглавие: |
|
|
Не е здравословна любовта? Може би не съм разбрала правилно...? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:41 am Заглавие: |
|
|
Правил съм го с колежка, даже и гаджета бяхме по едно време. Страхотно момиче и сега сме много добри приятели, само дето на мъжа й, а и той е колетга, му трябваше доста време за да разбере, че с нея сме останали само приятели. Не мисля, че нещо пречи, стига да не сте във функционална връзка в работата, че тогава каквото и да направиш ще кажат, че е заради връзката. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 6:13 pm Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | Според мен тези, които правят секс на работното място (с колеги) просто не мислят за утрешния ден и не си правят сметка за последствията. А утрешния ден обикновено идва...
В повечето случаи всички колеги разбират, защото единият от двамата "споделя" за улова си или просто защото особените погледи веднага се забелязват. Следват едни намеци, едни многозначителни погледи, пък единият от двамата може да хлътне, пък после другият се чуди какво да прави...
Мисълта ми е, че тази работа може да стане много сложна, ако не се внимава. Затова и аз съм на мнение, че човек не трябва да си го вади там, където си вади хляба.
Е, ако двама колеги се залюбят трайно - супер, нека са щастливи. Обаче ей така, за едното разнообразие да си усложняваме живота... айде нема нужда. |
Много ми хареса мнението ти и го подкрепям напълно. Аз лично не съм допускала такава волност, но съм имала познати, които са го правили и после много са си патили... Голямо удоволствие, а накрая срам и разочарование, но много зависи от двамата, ако не си правят мръсно. Опасничко си е, но все си мисля, че всеки поне малко си е мечтал за секс на работното място...фантазия...голяма тръпка...различно... Но внимавай какво си пожелаваш, че после може да се откажеш и от самия секс(което не ми се вярва).
Чувала съм страшно много истории, в които се разказва колко хубаво било, а после не смееш да стъпиш на работното си място, всеки коментира, а и някои индивиди обожават да разказват в детайли изживяванията си... Затова не смея(никога не казвай никога) в този етап да се отправя към колегата до мен.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
|