| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ani-bani Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:40 pm Заглавие: Как да..се преборим с геймърите в семейството |
|
|
Леле хора имам сериозен проблем. Приятелят ми е полудял по няква игра - online. Прибира се от работа и още не ме е прегърнал и вече е зад PC-to. Играе до късно и нищо не мога да направя. Опитах да говоря с него - той изкарва веднага довод, че цял ден е на работа и кво толкова, че има хоби, трябвало да съм благодарна, че не се друсал или не изневерявал баси логиката. Карахме се и по-тъпото е ,че на моменти и аз се чувствам все едно "добре де баси гледай каква съм". Но просто се чувствам излишна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 6:18 am Заглавие: |
|
|
Абе мацка остави го човека да си играе. Поне ти е пред очите не е по кръчмите . Прави си е и си е в правото дори . Всеки нормален човек има нужда от разпускане след работа. Ако за някой това е да пийнат с приятели, за други да се разходят, човекът си почива като си поиграе малко. Щом все още те забелязва пък и ако ти пуска още значи сичко е ОК .
ПП. Може и ти да е поинтересуваш и като една истинска половинка да си играете заедно  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 8:54 am Заглавие: |
|
|
Аз нямам против приятелят ми да играе, ама ако е с мярка и секс-а си е редовен. Обаче, ако след работа ми се пльосне на компа и като стане от там си ляга - ще му посоча килимчето пред входната врата  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Ani-bani Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:01 am Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: | Абе мацка остави го човека да си играе. Поне ти е пред очите не е по кръчмите . Прави си е и си е в правото дори . Всеки нормален човек има нужда от разпускане след работа. Ако за някой това е да пийнат с приятели, за други да се разходят, човекът си почива като си поиграе малко. Щом все още те забелязва пък и ако ти пуска още значи сичко е ОК .
ПП. Може и ти да е поинтересуваш и като една истинска половинка да си играете заедно  |
Ти явно си подобен случай, щом го защитаваш. Но представи си обратна ситуация - как ще се чувстваш? Аз съм като излишна правя всичко сама и вечер не си казваме повече от 2 изречения, защото той е вглъбен в играта. все едно живея сама, но по-лошото е, че ако съм сама поне ще знам и имам шанс да търся. Няма по-гадно да си с някой и пак да се чувстваш сам  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 9:08 am Заглавие: |
|
|
Виж, аз знам, че е лесно да се дават съвети, но - как си представяш живота натам? Според мен или се включваш в хобито му за да сте заедно или просто край. Кое ли е първото - Играта и за това се влошават отношенията или играта е ЗАЩОТО са били влошени нещата и това е опит да избяга от тях..? Хмм _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 1:17 am Заглавие: |
|
|
| Геймърите са жалки. Не говоря за тези дето обичат да се зарибяват за някоя и друга вечер или псуват като каруцари пред някоя игра-еднодневка. Говоря за тези копеленца, които имат повече комплекси отколкото косми по главата и понеже не могат да се изправят срещу истинския живот заживяват зад свят с размер на един монитор. Поне аз така си мисля. Ако геймъра е дете, яко трябва да го разсейват с неща "от живота" и да се молят то да ги хареса. Ако е дърт геймър..... хммм то живота си ги е наказал, като се усети, че е жалък сам ще си потърси място под слънцето. Истинското СЛЪНЦЕ |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Играенето на игри просто трябва да се изживее. Трудно може да се направи нещо по въпроса. Човек който се запали по някоя игра става ужасен. Аз знам, че приятелката ми ме ревнува повече от компютъра ми отколкото от жени. Имам периоди в които не стоя пред екрана, но ако се запаля по игра ставам ужасен. Поне с годините вече не се паля толкова лесно. Но в такова състояние мога да живея без храна, вода и хора доста дълго време. Особено във времена в които съм нямал пари игрите са ми били наистина спасението от скуката затова ги уважавам много. Важното е да не се прекалява, иначе към зависимите ще се обърна с думите "не сте сами". Осъзнайте го преди да сте изгубили приятелите си и да сте станали сами на 35  _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Оставете човека на мира бре! _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:24 am Заглавие: |
|
|
| Angel написа: | | Играенето на игри просто трябва да се изживее. |
Така е, но ако започнеш да го изживяваш на 27 и продължиш така, има случаи на хора, които зарязват деца и семейство заради игра. Аз съм за играенето на игри, но не съм за прекаляването. Ако някои играе по 1-2 часа на ден, няма проблем, всеки има нужда да разтоварва. Но ако това е начин на живот от сутрин до вечер... мисля, че се минава границата и става дразнещо. Ако аз се върна от работа и седна да поиграя 1 час..няма и да се забележи, но ако къщата ми е мръсна, защото не мога да стана от ПЦ-то... си е зависимост. |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:37 am Заглавие: |
|
|
Тогава май е редно да се мисли крайно като Уили и да се предприемат крайни мерки...
Във всяко лошо има и добро. Ако някой е наистина добър геймър, има и вариант да се изкарат пари от това. Един приятел ми каза, че акаунт-а на брат му за някаква игра се оценява за 1500$, но той просто още не иска да го продава. Това не е единичен случай, има много таквива. Геймъри може да направят това професия. Човек отделя ли време и внимание на нещо, няма как да не стане добър, а добрите винаги могат да изкарят някой лев, поне аз като човек, който го движат основно парите, разсъждавам така. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
|